Şimdi Ara

VIP üyelikle satılan Türkçe yamalar hakkında (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
1
Favori
15.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -Master

quote:

Orijinalden alıntı: diablero-de

quote:

Orijinalden alıntı: Sergeant Duffin

sen ve senin türevlerin evet. ama şu egoistçe, nefret dolu mesajını gördükten sonra türdaşın taner gibi seni de engelliyorum, sen ve senin gibi değersiz, karaktersiz insanlar, cevap vermeye, konuşmaya değmezsiniz.

ha ayrıca, seni cahil cühela, "23 sitidisyin bişindiki idim" diyorsun ya, o adam bizzat bizi arayıp bu durum yaşandığı için özür diledi. herkesi kendin ve türevlerin gibi paragöz, karaktersiz, ciğeri beş para etmez sama

İşte tipik bir örnek size. Kendi eleştiriyor. Biz sadece yazdığı mesajını eleştiriyoruz. Ve karakterimize uzanan laflara maruz kalıyoruz. Birde egoist demez mi. Aklı hala başında olan insan sizin mi benim mi egoist olduğumu gayet net anladı.

Bir insanın karakteri onun kaderidir. Heraclitus

Ne güzel söylemiş.

Laf atmaya çalıştığın kişi The Witcher 3 yamasında emeği geçen, saygı duyulması gereken kişilerden. Böyle kapsamlı çeviri yapan kişiye laf atamazsın. Adamın/Adamların aylarca uğraştığı kazancı olmayan emeğine laf atarsan bu tarz ters cevap alman çok normal. Laf atmaya çalışıp kendini rezil etme daha fazla.

Yazdığı mesajı okurmusun tekrar.

Benim, 23studios'un başındaki kişiydim... dediğimi sanıyor. Benim öyle bir söylemim mi oldu?

VIP üyelikle satılan Türkçe yamalar hakkında

Oku.

Belkide ondan nefretini kusmuştur kimbilir :)

Adam bana karaktersiz diyor ve sen benim bu adama hiçbir şey söylemeyip saygı duymamı bekliyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: TanerSaydam

@Castellanos
    Şu ana kadar para veren kimse dağıtmadı. Zaten bende bu soruyu anlamıyorum :) Cebinden çıkartıp yama almak için para veren biri neden gidip "şunlar beleş oynasın" diye dağıtsın? Bu sözler sadece Order of the Adolescent üyelerinin düşünceleri. Yoksa para verenler zaten yaşı kemale ermiş, aklı başında bir insanlar. Yaşı kemale ermişten kastım 20+. Böyle insanlar zaten duyarlı davranıyorlar. Ha illa gerekirse önlem alınır. Şimdilik gerek yok.

@KARTALIZMA
    1- Ev geçindirilmez diyorsun da hocam, sorarlar adama "nereden biliyorsun?" diye. Daha önce denedin ve geçindiremedin mi? Geçindirmeye çalışan biri mi var çevrende, o mu anlattı sana? Hayır yani, akıl vermeden önce bu konuda bilgim var mı diye bir düşünün lütfen. Bu sözlerimi de art niyet olarak algılamayın. Sadece ben bu işi yapan biriyim, ne kazandığımı ben biliyorum. Oturur bir yerde "bu iş böyle oluyor" dersem bunu bildiğimden yazarım. Siz neye istinaden yazıyorsunuz? Bilip bilmediğiniz konularda yorum yapmayın lütfen. Karşıysanız, bende size dedim. Bir yama da siz yapın, bir kerede ben sizden bir Türkçe Yama indireyim.

2- Birde ev geçindirip, geçindiremeyeceğimden size ne? Sizden 500.00 TL istemiyorum. Bana sürekli para verin demiyorum. VIP ücret 30 TL, ve sınırsız dedim. Alırsın - yayımladığım yamalardan sınırsız yararlanırsın. Almazsın - başka yamalar kullanırsın. Bitti gitti yani. Ne bu hesap derdiniz? Sana zorla kullan diyen mi var? Konu sahibi arkadaş "HIRSIZLIK" yapmayı düşünüyormuş. Bende sırf onu sormaya geldim.

@Fire109
    "Yamayı alan paylaşırsa ne olur?" Hocam bu tez tamamen Order of the Adolescent diye adlandırdığım grubun "Ücretli yama mı olur yeaaa" söyleminin bir farklı boyutu. Bu işe para veren adamlar, bu yamayı paylaşmayı düşünmüyor. Size bu işi direkt yapan biri olarak söylüyorum. Batman ve Tales yamalarını yapalı yaklaşık 4 ay oluyor. 4 ay içerisinde bir tane kişi "BİR BÖLÜMÜ" bile paylaşmadı. Neden biliyor musunuz? Çünkü "ben niye para verdiğim şeyi paylaşıyım. Almak isteyen alsın arkadaş" diyorlar. Herkesin parası kıymetli. O yüzden bu soruyu komple geçin de şu soruma cevap verin. Olur da bir gün biri paylaşacak olursa, siz gidip o yamayı kullanacak kadar omurgasız mısınız? Yani burada korsan oyundan farklı olarak bir firma değil, bir kaç şahsın aylarını harcadığı bir emekten bahsediyoruz. Bunu çalabilecek, çalıntı malı kullanacak kadar kansız mısınız? Ha öyleyseniz? O zaman ne dersek boş zaten. Öyle değilseniz ise de, zaten böyle bir sorun olmaz. Sözlerimi yanlış anlamayın, hayırlı günler.

Anladığım üzere herhangi bir koruma sisteminiz yok tek koruma sisteminiz etik değerler açıkcası etik değerler göreceli kavramdır değişir belli bir kalıbı yoktur değişkenlik gösterir burası türkiye almanya isviçre gibi ülkeler değil bu ülkede çalıntı malların satılması çalıntı oldugunu kaçak oldugunu bile bile alan insan da çok örneğin bir site blog türkçe yamalar paylaşıyor sizden alıp kendine hit kazandırmak için bile yamanızı satın alabilir sonra benim yama diye üstüne konabilir Ayrıca siz de dediğiz gibi şu ana kadar alan kişi parasını önemseyip yamayı paylaşmadı ama konuyu açan kişi bunu belki de yapacak kısacası yama satışınız artınca tanınma başlanınca bu ihtimal artacaktır.

Benim demek istediğim yegane durum siz emeğimiz emeğimiz derken bizim size emeğimizle kazandığımız parayı verirken bizim emeğimizi nasıl koruyacak oluşunuz

bu arada vip sistemin oyun yamalarını satabilmek için hukuki açıdan yapılan bir iş olduğunu çoluk çocuk bile anlamıştır. o yüzden biz yama satmıyoruz diye lütfen savunma yapmayın ben bir müşteri olarak tek düşüncem vereceğim paranın hakkını korumak

@diablero-de siz de sanırsam paralı çevirmensiniz sizin de düşüncenizi bekliyorum

• diablero-de D kullanıcısına yanıt
    Millete oku diyeceğine önce kendin oku, arkadaş nükteli bir şekilde senin "xxx'in başındaki adam şöyle böyle yapardı" lafına gönderme yapmış. Hem bilmediğin konularda uzunca atıp tutarak milletin emeğine saygısızlık yapıyorsun hem de saygı bekliyorsun, yalan yanlış ithamlarda bulunduğun için özür dileyeceğine hâlâ arsızlık yapıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 20 Temmuz 2017; 23:53:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diablero-de

Söylediğiniz bazı şeylere katılıyorum. Sonsuza kadar bedava yama çıkmaz. Siz sonsuza kadar yaşayacağınızı mı düşünüyorsunuz? Yarın taşa takılıp ölmeyeceğiniz ne malum. Allah korusun. Ne garantisi var demişsiniz. Garanti nerede var? Bir eşya alıyorsun 2yıl 3yıl garanti veriyor. Bizimde söylediğimiz şey gittiği yere kadardır. Bunu dedik. Ayaklarınız biraz yere bassın yere.

Siz bu tür insanlara alkış tuttukça palazlanır ? Biz ne türüz pardon? Yaptığınız yorumda isim verirseniz yuvarlamazsanız daha net olur. Biz şu ana kadar kimseden hiçbir şey almadık.
    Daha çok cebimizden harcamalar yaptık. Kimseyide bununla ilgili suçlamadık. Çoğul konuşmayın lütfen.

Alkış nereye tutulmalı sizce? Biride diyor keşki bu işi profesyonel boyuta taşısanız. Arkadaşlar taşıyan adamlara saygımız ne kadar? Ben size çok net örnek vereyim. 23studios The witcher 3 gibi bir oyunu resmi olarak türkçeleştirdi değil mi? Bakın resmi diyorum. Oyunu aldığınızda türkçe oynayacaksınız. Hala daha forumda unofficial çalışma görüyorum. Yanlış anlaşılmasın. Yapan arkadaşlara saygım sonsuz. Müthiş bir performans müthiş bir emek bunda hemfikiriz. Peki ne kadar etik? Ben size bunun kanuni yönünü söyleyeyim. Bugün 23studios'un başındaki insan hukuki haklarını kullanmaya kalkarsa witcher ile ilgili tahmini konuşuyorum. Tazminat davası açarsa eğer en az 20bin eurodan başlar. Bunun aynısını ruslar yaşadı. Canlı şahidim. Resmi olarak çıkmış bir dilin üstüne siz unofficial iş yapamazsınız. Biri şikayet etse ne cevap vereceksiniz? Zaten dil var. Hanginiz bu resmi işe sahip çıktı? Hiçkimse. Bunu o konuya gidip yazabilirdim. Fakat konularını katletmek gibi bir niyetim yok sadece bir örnek.

Adamlar resmi the witcher 3 yayınladı. Sevinmemiz lazım. Kullanıcıdan yemediği hakaret kalmadı. Bunu mu alkışlıyoruz? Siz bence önce bunu bir düzeltin. Sonra gelin burda zekimiyiz salakmıyız niye resmi yapmıyoruz yapmıyoruz onu tartışırız. Şunu anlatmaya çalışıyorum. Mesele burada sdc ulaşılıp ulaşılmaması. Parada değil. Yani bu tonla yazdığınız mesajların nedeni yamayı alıp hop kaçamamak. Bize kızarsınız destek vermezsiniz anlarım. Fakat destek olana niye hakaret etme gereği duyuyorsunuz? Niye böyle dürtüler geliyor size. Yani ayrıştırıp taraf seçmeyemi teşvik etmeye çalışıyorsunuz yoksa zorluyorsunuz? Bu işten nasıl bir kaybın yada ne gibi bir kazancın var. Eleştiriyorum geyiğini döndürmeyin sakın, zaten eleştirilere adam gibi cevap veriyoruz. Bu yaptığın eleştirimi?

Tuhafsınız.

Bir arkadaşa yazdıklarımı okuyun demişsiniz ama siz yazdıklarınızı okuyor musunuz? Yanlış anlaşılan bir şey yok. Unofficial yama yapan arkadaşlara bariz bir şekilde sözde saygı duyduğunuzu söyleyip "etik hareket etmediler" demişsiniz ve devam edip 23studios'un tazminat açsa (ki resmi olamamaktan tazminat kastınız) kazanacağını vs. yazmışsınız daha neyi yanlış anlayacağız ki?

Arkadaşlar Taner Saydam güzelce planını anlatmış, kendisine bu para ile yama yapma işini başlatanların başında olmasından dolayı çok kızgın olsam da genelde saf derecesinde açık yazar düşündüklerini. (Dürüsttür yani hakaret etmiyorum gerçekten. Gönderme vs. de yok.) Bir tek şu yamaları yarım yamalak İngilizce ile çevirdiğini dürüstçe söylemez ama neyse konu o değil. Adam demiş 3000 vs. kişi olsanız 30 TL den 10.000 kişi olsa 30 TL den şu eder bende şunu yaparım falan. Taner ben senin bu yamaları yaparken ayrıyeten hiçbir iş peşinde koşmayacağını ve geçimini (istediğin rakamlar olsa bile) sadece bu işe adayarak geçireceğine inanmıyorum. İnanan zaten? (HAKARET YASAK! OLACAK DURUMU BELİRTİRKEN, BİRİSİ HEDEF ALINMAZKEN, ARGO BENZETME YAPARKEN VS. SİZ DÜŞÜNÜN ARTIK :) YASAK!) Ki o yazıda yazdığın rakama ulaşıpta bana 1,5 senede metal gear ayarında oyun ve 3-5 yama vereceğini söylüyorsun sonra da 10 sene yama yaparım diyorsun. Kaç TL. idi bahsettiğin 10 sene için? 100.000 küsür sanırım? 1,5 sene metal gear ayarı oyun yanında 5 oyun düz hesap 10 senede 5 metal gear ve yanında 30 oyun ne kadar? 100.000 küsür TL? Ki bu para "sallıyoruz ya" 1 sene içinde toplandı ve Taner kardeşim de dedi ki benden bu kadar? Taner'e kim ne yapabilir? Taner PARA için yapmıyor arkadaşlar SİZİN için yapıyor bu işleri? Gerisi sizde VIP ciler.

U-Crew yanlış bilmiyor isem Her ay 10 TL ve yamanın kullanımı tek makine ile sınırlı? Yamayı sadece online kurabileceğim? Ve siz yoksanız yamalarda yok? Ama mesela ben 15 ay yama için para ödedim ve birden kayboldunuz zaten online ulaşabildiğim toplasan sallama 15 yamada yok oldu? Sorular sorular VIP ciler gerisi sizde... EDİT: Meraktan soruyorum hesap makinası olan hesaplasın diyelim ki 1000 kişiyiz aylık üye olan 10 TL den kaç TL yapar yazsın lütfen. Para için yapmıyoruz para ile yama satmıyoruz! Almanya'da mı yaşıyorduk? Yani para elinizin kiri mi? Yani?

Bir tane de Türkçe konuşma özürlü kardeşim var ki onu hiç sormayın dediklerinden anladığım kadarı ile VIP olacaklar yukarıdaki sistemlere yakın hesaplar onların ki de ama arkadaş bizim amacımız para değil diyor.

Hesap ortada birinde aylık birinde (ömür boyu!?!) ne kadar giderse artık ama para için değil değil mi? Hayırlı işler!

Bu konu çok açık ve net bir konu aslında biri geçimimi sizden sağlayacağım diyor ki inanılmaz bir rakam 1500 TL aylık ile başka iş yapmadan hesaplıyor. Diğeri de aylık 10 TL ye yamalar bizden diyerek herkese sallıyor hakareti?

Sevgiler VIP çiler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufulas -- 21 Temmuz 2017; 1:24:53 >

• busterr kullanıcısına yanıt
    Fikir belirtmek saygısızlıkmı oldu? Daha kaç kere yazmam gerekiyor. Emeklerine birşey söylemedim. ÜSTÜNE BASA BASA O KONUDA 23STUDIOS'un eleştirilmesini doğru bulmuyorum diyorum. Sizinle aynı görüşte olmamam saygısızlıkmıdır? Sizin o arkadaş dediğiniz zat, burda bize giydirirken karaktersiz derken herşey mükemmel değil mi. Siz o mesajda sdc xxx algıladınız öyle mi? Herşey yolunda. Her türlü herşeyi eleştirebiliyorsunuz. Biz birşey söylediğimizde özür dilemek zorundayız öyle mi? Ya kardeş, akşam akşam benimde kendi canınıda sıkma. Keyfine bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diablero-de -- 21 Temmuz 2017; 0:24:14 >
  • He bir de anlatamadıysam bir noktaya özellikle dikkat çekeyim mesela (adam kızacak şimdi hep onun ismi geçiyor ama ne yapayım) TANER MGS yamasını 30 TL ye yapmıyor anladınız değil mi? Taner (ufak atıyorum) 250 kişi den 30'ar TL alıyor şu an bu yama için. Yani 7.500 TL sallasak en az kazancı. Yine yani 1,5 sene sonra bu yama ve 3-5 yamayı tamamladığında 7.500 TL cebinde olmuş olarak size teslim edip istediğim rakama ulaşamadım dediğinde bu yamaları size 7.500 TL ye veriyor burası anlaşılsın yani :) Yanlış olmasın diğerleri de Taner'den aşağı değil o tek kişi ya örnek vermesi kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufulas -- 21 Temmuz 2017; 0:37:37 >
  • VIP in karşısında olanların bir çözüm önerisi varmı?Orjinal alın esprisi yapmayın aldıklarımın hiçbirisi türkçe değil.Evet antiVIP ler..?Kim gönüllü çevirecek yukaridaki saydığım oyunları?Kim gönüllü başlayıp"sanki sizden para aldım"diyerek yamayı yarım bırakacak?

• purrfect kullanıcısına yanıt
    Karşı çözüm üretememek "varmış" gibi görünen çözümün yanlışlığını "DOĞRU" yapmaz. Sevgiler ki varsayıyorum anladınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufulas -- 21 Temmuz 2017; 0:47:11 >
  • Fire109 F kullanıcısına yanıt
    Kardeş, sana cevap vereyim. Diğerleri de inşallah okur. U-CREW'in sahibiyim. Ufak bir sitemiz var. Şu an yapım aşamasında gözüküyor fakat hazır. Bir kaç oyunumuz var çıkacak. Bunlarla beraber siteyi açalım diye bekletiyoruz. (Burada herhangi bir reklam yapmadık yada konu açmadık) Benim burada bahsi geçen 30tl süresiz veya başka şeylerle herhangi bir alakam yok. Konuyu açan kişi ben paylaşacağım demiş. Bende şahsa paylaştığın zaman şu şu emeğimizi paylaşmış olursun demek için konuya girdim fakat çıkamadım.

Sorunun cevabını origins konusunda yazdım. Senin için bir kez daha yazayım. Küçük bir program geliştirdik. Resmide origins konusunda mevcut. Bu küçük programla ftp üzerinden yamalara erişeceksiniz. Size herhangi bir setup verilmeyecek. Bu program x bir bilgisayarda çalışmamak üzere geliştiriliyor. Ha oldu ki yazlıkta 1 pc'niz daha var. Programı göndericeksiniz bize. Tekrar düzenleyeceğiz. Bu 2 pc'niz dışında herhangi bir şekilde çalışmayacak.

Origins üzerinden örnek vereyim. 15gb yamanın boyutu. Bu dosyaların isimlerini adlarını siz görmeyeceksiniz. Yedekleme gibi bir durum söz konusu değil. İlla bu arkadaş paylaşacak mı. Komple oyunu paylaşması gerekecek. İnternet ortamında milyon dolarlık oyunların korsana düştüğü yerde ben size nasıl güvence verebilirim bilmiyorum.

Verdiğiniz paranın hakkına gelince. 10tl verdiğinizi düşünelim. Böyle 5 kişi 10 kişi olduğunda ben kiralık çevirmen tutabileceğim. Sen oyununu türkçe oynarken ben başka oyunu senin paranla çevirttireceğim. Alıpta pavyona gideceğimi düşünmüyorsunuz herhalde. Oyunların art arda çıkması için sürekli bir şekilde kiralık çevirmem tutmam gerek. Bu yazdıklarım U-CREW VİP sistemi için geçerlidir. Diğer arkadaşların nasıl bir vip sistemini kurduğunu bilmiyorum. Merakta etmiyorum açıkcası. Sorularınız varsa muhattaplarına sormanız gerekecek.

Bizim vip'ten anladığımız bu. Elimizden geldiği kadar korumaya çalışacağız. Ondan sonrası kullanıcının vicdanında.

• yusufulas Y kullanıcısına yanıt
    Bunu yanlış yapan şey nedir?

Yazdıklarımı okuduğunuzu varsaydıktan sonra "Ya bana hakaret ediyorsunuz ya da benim size etmem için beni tahrik ediyorsunuz ki banlanayım." derdim ama demiyorum.
    İyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufulas -- 21 Temmuz 2017; 0:50:52 >
  • Edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TanerSaydam -- 22 Temmuz 2017; 13:49:21 >
  • yusufulas Y kullanıcısına yanıt
    Size hakaret eden yok.Tahrik olmana da gerek yok.Bırak günümüz yapımlarını 4-5 yıl önce çıkmış AAA oyunların hâlen türkçe yamaları yok.Bende yukarıda epey açıkladım durumu ama sende anlamamışsın
    varsayıyorum
    .

• TanerSaydam T kullanıcısına yanıt
    Taner boş ver o kısmı bak uzamasın işte :) konuyu dağıtmakta üstünüze yok zaten. Hala cevaplarım yok mesela! Ben içimden geçeni söyledim sadece orada hakarette etmek istemedim. Gelişebilirsin tabii engel yok ama profesyonellik bazında hiçbir şey de yok aslında. Bazı Türkçesi kıt arkadaşlar gibi Turizmci seviyesinde değilsen?!? (Sahte hesabı var ve dayanamayacak!) Senin şu an ki rakamlarına düşerek söyleyeyim yine (daha öncekiler uçuktu ki aylık 1500 TL ve başka iş yapmadan geçinmek? (Taner evimiz barkımız var bakacak vs. diyordun yanlış hatırlamıyorsam.) 5 ay 1500 TL ortalama aldın ki yine ne hikmetse 7.500 TL (daha önceki yazımda verdiğim örnek tesadüf :P) Sen MGS'yi 7.500 TL ye 5 ayda yapmaktan bahsediyorsun ve sonra hiçbir şey yapmaya bilirisin değil mi? Hala nedir ki söylediğin? Yanlış anlamayacaksan seni tanımam ve neden bunca insan sana bu kadar para varken ortada güvensin ve sen yapmazsın ama oldu ya oldu işte(!) nasıl haklarını alacaklar? Gerçekten tüm VIP ci akımı destekleyen ve oluşumu ortaya atan dostlar sizlere iyi geceler ama lütfen aklımızla oynayıp bize hakaret etmeyin. Çok çektik ve gördük bunları bunca sene siz yapmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufulas -- 21 Temmuz 2017; 1:9:9 >

Bak arkadaşım yazdıklarımı okuduysan çok net bir şekilde yanlışlıkların ne olduğunu anlattım. Şimdi hala bana neden diyor isen; ya sende ya bende bir sorun vardır. Senin açından düşününce ben sen olsam, sorunun bende olduğunu kabul etmezdim ki bu durumda sorun karşıda yani bendedir. Benim açımdan düşünürsem, sorunun bende olduğunu kabul etmezdim ki bu durumda sorun karşıda yani sendedir. Çünkü ortada yapılmış bir açıklama zaten var! Anladığını varsayıyorum!?! AAA oyunların çevirisi olmaması bazı insanlara para vermeyi gerektirmez bunu yapmaları için hala kasıyor muyuz? İyi geceler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufulas -- 21 Temmuz 2017; 1:15:45 >
  • Edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TanerSaydam -- 22 Temmuz 2017; 13:49:33 >
    Yamalarınızda u-crew un kullanmış olduğu sistemi kullanırsanız emek hırsızları istedikleri kadar paylaşabilirler.😄Üye olmak istemeyenlere de açıklama yapmak zorunda değilsiniz.İçlerinde bir kısımın üyelik ücretinden ziyade şahsınız ile bir problemi var.

Ben dürüst olmadığını söylemedim üstüne basarak seni diğerlerinden dürüst gördüğümü söyledim ama dürüst olman yanlış yapıyor olmanı değiştirmiyor kardeşim. Hep "ben yapacağım" diyorsun ama arkasında bir şey yok. Alınma demiştim ama alınmışsın tekrar soruyorum Taner Saydam kimdir ki? İnternette bir isim sadece:) Taner iyi geceler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufulas -- 21 Temmuz 2017; 1:20:9 >
  • Edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TanerSaydam -- 22 Temmuz 2017; 13:49:48 >
    Biz yaptığınız işleri biliyoruz.U-crew ve siz bu işin öncülerisiniz inşallah.Ağzının sularını akıtarak türkçe yama ile oynayanlar,siz çevirmenlerin nasıl bir emek sarf ettiğini bilmiyorlar.Başka açıklaması yok.Oynadığımız oyunu bizim için anlamlandıran siz çevirmenlersiniz.Ve bir oyuncu olarak sizin emeğinizin karşılığını almanız gerektiğini savunduğum için fake hesap diyen bile oldu 😄.Bu işi gönüllü yapan arkadaşlarıma saygım sonsuz.Ama bu yöntem ile inşallah çevirisi yapılmamış büyük yapım kalmayacak,buna inanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi purrfect -- 21 Temmuz 2017; 1:37:34 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.