Şimdi Ara

virüs yedim, format attım, yine re jpeg ve mp3 lerim gitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıkta da belirttiğim gibi bir virüs kaptı bilgisayarım, kardeşim sims diye enteresan bir şey indirdiğinde. bilgisayarı açtım şifre ekranında sağ üstte bir aslan belirdi, masaüstü gelince chrome sayfası ve note defteri açıldı ve bu her klasörün içine atılmış. (belki başına gelen vardır diye)
    o sırada win8 olan bilgisayarımı vistaya çevirdim çünkü elimde başka cd yoktu. vistadayken fotoğraflarımın %90ındsn fazlası, mp3 lerimin de yaklaşık %30 u hasar almış. mac cihazıma aktardım onları ve orda da çalışmadılar. onları kurtarma şansım var mı? 8 yıllık cihaz yani bütün fotoğraf arşivim ordaydı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihacikgoz

başlıkta da belirttiğim gibi bir virüs kaptı bilgisayarım, kardeşim sims diye enteresan bir şey indirdiğinde. bilgisayarı açtım şifre ekranında sağ üstte bir aslan belirdi, masaüstü gelince chrome sayfası ve note defteri açıldı ve bu her klasörün içine atılmış. (belki başına gelen vardır diye)
    o sırada win8 olan bilgisayarımı vistaya çevirdim çünkü elimde başka cd yoktu. vistadayken fotoğraflarımın %90ındsn fazlası, mp3 lerimin de yaklaşık %30 u hasar almış. mac cihazıma aktardım onları ve orda da çalışmadılar. onları kurtarma şansım var mı? 8 yıllık cihaz yani bütün fotoğraf arşivim ordaydı?

Bozulmuş dosyaların onarılmasına pek ihtimal vermiyorum hocam eğer uyumluluk sorunu olsaydı yada açamasaydınız öneride bulunurdum ancak virüs yüzünden zarar görmüş ise pek bir şey yok yapacağınız diye düşünüyorum

• Alonso Menendez kullanıcısına yanıt
    hocam forumu boşlamışım baya yeni girdim
    diğer arkadaşlar da yararlansın diye söylüyorum, kripto virüsüymüş, bütün dosyalar aynı boyutta duruyolar ama şifrelenmiş, para talep ediyor adamlar açmak için ben de boşverdim mecburen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.