Bildirim
Virüse merhaba deyin 'WireLurker' mac için
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Çinliler yapar ustam en büyük hilecilerden bunlar Valla çözüm bulunmazsa ayvayı yiyecek kullanıcılar ama antivirüs şirketleri çözüm bulur merak etme Birde şunu açıklayayım çinden telefon bilgisayar tablet gibi şeyler almayın içinde virüs yüklü olarak gelebiliyorlar.General mobile discovery 1 im vardı müzikçalarında virüs vardı kendi orjinalinde yüklüydü bu müzikçalar birde ben yüklemedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Apple çalışanlarına da iş çıktı. sevinmişlerdir yıllar sonra ciddi bi virüsle karşılaşınca : ) yakınca güncelleme olur bu virüs için.... umarım.. yani galiba... yani kesin olabilir... -
Apple bunun üstüsinden gelir mutlaka. Yıllardan beri bu konuda açığı bulunmayan Apple ile Çinlilerin başedebileceğini sanmıyorum :) Bu sefer sert kayaya çarptılar -
Vay be demek orjinalinde virüs yüklü geliyor sesli güldüm. Doğrudur yani çinliden beklenir arkadaş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 10 Kasım 2014; 22:59:59 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X