Şimdi Ara

Virüse merhaba deyin 'WireLurker' mac için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ardakaşlarlar Çin'de Mac için virüs yapmayı başarmışlar. Taş gibi virüs girmez sağlam maclara kıyacaklar belli ki. Virüsün adı WireLurker. Nedir hangi sitelerden nasıl indiriliyor? Nasıl önlem almak lazım.. bilgisi olan paylaşsın lütfen... Pc ye dönecek güzelim maclar iyi mi?

• Çinliler yapar ustam en büyük hilecilerden bunlar Valla çözüm bulunmazsa ayvayı yiyecek kullanıcılar ama antivirüs şirketleri çözüm bulur merak etme Birde şunu açıklayayım çinden telefon bilgisayar tablet gibi şeyler almayın içinde virüs yüklü olarak gelebiliyorlar.General mobile discovery 1 im vardı müzikçalarında virüs vardı kendi orjinalinde yüklüydü bu müzikçalar birde ben yüklemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple çalışanlarına da iş çıktı. sevinmişlerdir yıllar sonra ciddi bi virüsle karşılaşınca : ) yakınca güncelleme olur bu virüs için.... umarım.. yani galiba... yani kesin olabilir...
  • Apple bunun üstüsinden gelir mutlaka. Yıllardan beri bu konuda açığı bulunmayan Apple ile Çinlilerin başedebileceğini sanmıyorum :) Bu sefer sert kayaya çarptılar
  • Vay be demek orjinalinde virüs yüklü geliyor sesli güldüm. Doğrudur yani çinliden beklenir arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 10 Kasım 2014; 22:59:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.