Şimdi Ara

Virüslerle başım dertte

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açdıysam özür dilemek istiyorum,
    bilgisayarıma virüs bulaşdığı zaman sökdüğüm içinde müzik,resim,oyun,film olan harddiskimi söktüm.Fakat sökmemin işe yaramadığını ve virüsün çokdan bulaşdığını biliyordum.Bilgisayarın ana harddiskine kökten format attım bi süre sonra 100gb yetmemeye başladğı öbür hardiski takmak için işe girişdim eset'i yükledim harddiski takdım harddiskte 6000 küsür virüs buldu hepsini sil dedim nasıl olsa temiz dedim girdim ama virüs gene bulaşdı. Bilgisayar yavaşlamaya başladı ikidebi dosyalara girince backspace tuşuna basmış gibi geri atıyor internetim yavaşladı beni bu virüsten kurtaracak program ve ya sağlam virüs programı aranıyor bulan bilen bilgilendirsin lütfen

Virüslerin %60'ı Win32/Sality denen bir virüsdü, şimdiden cevaplar için teşekkür etmek istiyorum.

• Combofix + Norton Power Eraser
  • kartalkaya2 K kullanıcısına yanıt
    muhtelif formlardaki virüs proğramları kısmı çözecektir.sizin için yapılacak tek yol harici alıp önce yedekleyip tüm diskleri teker teker kökten kazımak ardından temiz bir kurulum yapıp..harici disk olarak bir kaç defa diski temizlemeye çalışmak olacaktır.
    PEŞİNEN SÖYLEYEYİM ASLA % 100 ÜNÜ SİLEMEYECEKSİNİZ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazandeveli

muhtelif formlardaki virüs proğramları kısmı çözecektir.sizin için yapılacak tek yol harici alıp önce yedekleyip tüm diskleri teker teker kökten kazımak ardından temiz bir kurulum yapıp..harici disk olarak bir kaç defa diski temizlemeye çalışmak olacaktır.
    PEŞİNEN SÖYLEYEYİM ASLA % 100 ÜNÜ SİLEMEYECEKSİNİZ..

Bu konuyu açdıkdan sonra yeni bir bilgisayar aldım 0 laptop peki ben o bilgisasyarda arşivlerimi oyunlarımı virüsler hariç bu bilgisayara nasıl geçirebilirim bu bilgisayarada virüs bulaşmasını hiç istemiyorum.
  • kartalkaya2 K kullanıcısına yanıt
    normal şartlarda antivirüs proğramları (tam sürümler) ile taratmanız olacak lakin o temizlik akabinden de virüsler kısmı olarak ta olsa peşinizi nırakmayacaktır...klasik antivirüs temizliği sizi kesmeyecek gibi ama yedekleyecekseniz yapacakta birşey yok..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TEYZELERLE BAŞIM BELADA
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.