Şimdi Ara

Vistada msn kitleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ama hala sorunlarla uğraşıyorum
    Size sorunlarımı anlatayım yardımlarınızı bekliyorum.

Msn kitlenip duruyor. Sanımrım Bisoncam web kamerasıyla çakışıyor birşeyler.
    Ama vista kendi buldu yükledi sürücüyü ve düzgün çalışıyor diyor.
    ama msn kitlenip duruyor.

İkinci sorunum Uyunsuz neroyu yükledim şimdi kaldıramıyorum.

Ne yapacam şimdi..

• msn'le ilgili olarak, web camin çakışıyor olabiliceğini söylemişsin..istersen webcami usbden çıkar yada driverlarını kaldırıp msne girmeyi dene..belki sorun ondandır..
    ayrıca eski neroyu kadırmadan son sürüm 7.7.5.1 falan kurabilirsin...hiç sorun yaratmadan çalışıyor..
  • ya msn bende de kitleniyordu güvenlik kipinde başlattım sonra düzeldi izinlerle ilgili bir şey.Bir de nreoyu ben kuramadım windows sürümüyle uyumlu değil hatası verdi hangi sürümü uyuyor neronun vistaya?Bir de discovery çalışmıyor msn de benim kuruluyor ama msn le birlikte başlamıyor bunun çözümünü bilen arkadaşlar paylaşırsa bizlerle sevinirim
  • 7.7.5.1 uyumlu vistayla
  • Tşk coolfrw webcam sürücüsünü kaldırdım msn kitlenmsi kalktı ama neroyu halledemedim.
    Ama sistemi yeniden kurdum neronun dediğin sürümünü kurdum oldu. Şimdi sadece webcam'in doğru sürücüsünü bulmam gerekiyor.

Bu arada neroyu üstüne kurdum olmadı o yüzden sistemi yeniden kurmak zorunda kaldım.

Teşekkürler..
  • rica ederim.
    saygılar....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.