Şimdi Ara

Vistayı Cd ye Cekme ve Yazılımsız Pcye Kurma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelıkler merhaba hepınıze yenı uye oldum foruma arkadaslar benım sorunum yenı bı pc aldım ve ıcınde yazılım yok vısta ultımatı ı ındırdım ınternetten sımdı onu cd ye cekıp dıger pc me kurmak ıstıyorum nasıl yapıcam yardımcı olurmusunuz?

• dostum bilgisayarın nasıl bilmiyom ama. ben 2500 ytl ye vista yüklü bilgisayar aldım. vista berbat tavsiye etmem. kur baba gibi xp yi. mutlu olya. ben vistayı kaldırıp xp kurana kadar deli oldum ya. vista kurmadıgım icin kurulumu bilmiyom.
  • quote:

Orjinalden alıntı: er10

Oncelıkler merhaba hepınıze yenı uye oldum foruma arkadaslar benım sorunum yenı bı pc aldım ve ıcınde yazılım yok vısta ultımatı ı ındırdım ınternetten sımdı onu cd ye cekıp dıger pc me kurmak ıstıyorum nasıl yapıcam yardımcı olurmusunuz?

İso olarak indirdiğini varsayarsak Nero ile kalıbı diske yazdır diyeceksin Boş bir dvd ye yazacaksın.Ama bende @mklvz arkadaşa katılıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pinkcrow7 -- 7 Mart 2008; 14:43:16 >
  • Bnde yenı sıstem kurdum dun vatandan 3800 ytlye vısta kurmak ıstıyorm cunku artık cogu oyun vıstaya cıkıyor.Pınk sımdı ıso dosyası var ama crack validate dosyaları falanda var onu nası yapıcam.
  • burada crack serial vs ile ilgili konuların konuşulması, yardım edilmesi yardım istenmesi yasaktır...yinede şu kadarını söyleyeyim nerodan kalıbı diske yazdır seçeneği ile vistayı dvd ye yazdır, kur ondan sonra diğer işlemleri yap..yada ben illagal kullanacam mutlaka diyorsan hiç uğraşma 3-5 ytl ye satılıyor heryerde git al...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.