Şimdi Ara

vites 5teyken r ye takmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar böyle bir şey mümkün mü. Bazen Arac sürerken korkuyorum. Acaba araba havaya falan mı uçar. Ciddi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmez

• Motoru kucağına alırsın

• zorlasanda geçmez.
  • Böyle bi konu vardı eskiden epey güzel yorumlar gelmişti. Hatırlayıp bulan varsa bi mention atsin

• Ne olacağını bende çok merak ettim.
    2. Vitesle sakin bir şekilde giderken arkamı kontrol ettim başka bir araç varmı diye, sonra bir anda vitesi geriye takmaya çalıştım
    Gaaaaarç diye bi ses geldi . Ama arabayı debriyajla kontrol ettigim icin pek sikinti olmadi.

Özet: Bi anda durmuyor araba hatta durmuyor fakat ses geliyo be biliyim bi anda 2den 4e takmissiniz gibi oluyor

• Haftalık şanzımanı kucaklama konusuna hoşgeldiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vites geriye geçmez.
    Bununla ilgili bir sürü konu ve video var zaten.
  • Gücün yetmez 5 ten R ye takmaya

• şansıman sistemi ile alakalı bir durum eğer araba manuel ise 1. ve 2. viteste geçirme imkanın var geri kalanlarda dişliler çok hızlı döndüğü için hayvanımsı bir güzün yoksa geri vitese geçiremezsin 1. ve 2. viteste (bu durumda bile belli bir kas kuveti lazım yanlışlıkla olmaz) arabayı geri vitese geçirip ayağını debriyajdan çektiğinde motor ani frenleme yapar parçalar kaliteliyse fazlam sorun olmaz sanırım
  • Yüksek devirde 5'ten 1'e bile zor geçen vitesi ters yüksek torktaki dişliyi geri vitese nasıl geçirmeyi düşünüyorsun? Araba niye uçsun havaya

Debriyajdan ayağını çekmeden belki takabilirsin geriyi ama elektronik aksam dişlilerin geçmesine izin vermez. Belki park sensörün falan (eğer ki varsa) devreye girebilir ancak dişliler geriye geçmiş demek değildir. Ayağını debriyajdan çek anlarsın ama yaşamak isteyeceğini zannetmiyorum bu durumu

• quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

Böyle bi konu vardı eskiden epey güzel yorumlar gelmişti. Hatırlayıp bulan varsa bi mention atsin

Max 1 aylik konu

• Arabanın roket moduna geçer ve araban gök yüzüne havalanır.
  • Birisi bu konu icin "Ayni hizda geriye gider araba"demisti.İyi gulmustum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmez, bir çok arabada denedim bunu. Geçmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kafasibulananzenci

Ne olacağını bende çok merak ettim.
    2. Vitesle sakin bir şekilde giderken arkamı kontrol ettim başka bir araç varmı diye, sonra bir anda vitesi geriye takmaya çalıştım
    Gaaaaarç diye bi ses geldi . Ama arabayı debriyajla kontrol ettigim icin pek sikinti olmadi.

Özet: Bi anda durmuyor araba hatta durmuyor fakat ses geliyo be biliyim bi anda 2den 4e takmissiniz gibi oluyor

Balatalar pert.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kucağı motoruna alırsın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.