Şimdi Ara

Vivo nex dual display kullanan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vivo nex dual display benden başka kullanan var mı acaba
    Bilgisayardan Morelocale2 programı ile türkçe yapmıştım google uygulamaları ve google play den indirdiğim uygulamalar dışında türkçe olmamıştı 2 gün önce gelen bi güncelleme ile yüzde 80 türkçe oldu sanırım vivo 2020 şubat ayı ile resmi olarak Türkiye'ye gelecek herhalde Android 10 ile tamamen türkçe olur Vivo nex dual display kullanan var mı Vivo nex dual display kullanan var mı Vivo nex dual display kullanan var mı Vivo nex dual display kullanan var mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Su cihazda volte ve vowifi calissa hemen alacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türbülans Havayolları A.Ş

Su cihazda volte ve vowifi calissa hemen alacagim
    Volte ve wowifi yi bilmem ama alacaksanız global olan versiyonunu alın neden mi yabancı sitelerden baktım çin versiyonunda google play ve google uygulamaları olmadığı için sonradan bu uygulamaları yükleseniz bile google ve play storeden gelen bildirimlerde sorun oluyor hemde adb shell programı bile türkçe yapmaya kalksan türkçe dil yüklenmiyor ben türkiye deki ilanlara hep baktım çin versiyonu ilanlara resminden bakarak anlamanın da basit bi yolu var şarj adaptöründen anlayabilirsin Vivo nex dual display kullanan var mı Vivo nex dual display kullanan var mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.