< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zella Day -- 7 Nisan 2020; 18:45:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zella Day -- 7 Nisan 2020; 18:45:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kanmayın arkadaşlar 6/12ay bitince şak diye 30yaparlar faturalıyı affetmezler faturasızda yapamıyorlar öyle çünkü parayı yatırmazsın kazanamaz adam. Fırsat güzel ama şartlarını iyi öğrenmek lazım
|
Tüm Türkiye evde kal diyorlar ama nasıl bir üüst akılsa sadece bayiden geçelerli olması enterhasan. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
|
Faturaliya gecene 6 ay bedava dese yine geçmem. Kalan 6 ayda onun acisini cikarirlar
|
Beni 3 ay deneme + deneme süresi sonunda 12 ay diye taahütlü şeklinde bir kampanya ile taklaya getirdi Vodafone. 2 ay sonunda deneme süresinde faturasıza dönmek istedim, bu şekilde bir ilgi yok siz taahütname vermişsiniz denildi. Bu teklifi aldığım kişinin adını ve tarihini not etmiştim 3 kere şikayet kaydı bıraktım ve her şikayet kaydında daha önceki bıraktığım kayda ulaşamadıklarını söyleyip yeni kayıt aldılar. Sonunda istedikleri oldu ve YILDIM. 1 sene bekledim, sonra bana 3 kere ısrar sonucu faturalı 19 TL 4 GB 750 dk teklif ettiler, ben ne yaptım? KABUL ETMEDİM. Faturasız kullanıyorum, en kısa zamanda da Turkcell e geçicem en azından evde daha iyi çekiyor.
|
Vodafone ve fatutalı dedin mi biraz kıllanıyor insan. Gerçi faturasızda da az numara yapmadı.
|
FATURALİYA HAYİR
|
![]() ![]() 15gb bedava deseler bile Faturalıya geçmem. Bunların faturasından çok çektim, paket bitince internet kullanımı adı altında çok pis fatura kesecekler tabi ben yermiyim!!! |
Uzun uzun yazdım 1 haftadır ne sıkıntılar yaşadığımı ama milletin başını şişirmeye gerek yok sildim. Kısaca bu operatör yalancı ve dolandırıcıdır. Uzak durun. Potansiyel müşterilere dünyanın en iyi operatörü gibi gözüken müşteriyi kaptıktan sonra dönüp yüzüne bakmayan adi bir operatör.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoRn3TTo -- 7 Nisan 2020; 18:42:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |