Şimdi Ara

Vodafone'a geçtim hattı taktım imei silindi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Vodafone'a geçtim saat 17.00da açılacak hattiniz mesajı geldi ve ben avea olan hattimi çıkarıp lg g3 olan telefonuma vodafone u taktim. Bir turlu sebekeyi bulamadi aglardan manuel olarak secmeyi denedim sim kartiniz bu aga baglanmaya izin vermiyor hatasi verdi. Internetten araştırırken imei numarasiyla ilgili biseyler vardi bir sorgulattim imei numaram da 0 lanmis su anda hic bir hat calismiyor. Vodafone'u aradim ve kampanyali olarak alindiysa telefonunuz uzerine numaranizi yazdirmaniz gerek gibi bisey dedi. Ben ikinci el aldim ve 1 yildir kullaniyorum. Lutgen yardimci olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sim kart ile imei silinmez. Hatta telefon rootlu değilse imei silinemez.
  • Ama baska hic bir sey yapmadım uygulama bile guncellemedim ne olmus olabilir 😰

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi servisten haber geldi sıvı teması var dediler anakrt gitmiş 550 tl dediler çıldırcam ya kesinlikle sıvıyla temas olayı falan yok ne alaka allah aşkına sim takınca mı aklına geldi telefonun sıvı teması olduğu
  • Yagmurtosun Y kullanıcısına yanıt
    Eğer eminseniz Tüketici haklarına gidin.Haklıysanız paranızı iade alırsınız.
    Vodafone ile cihazın bozulma ihtimali %0 konu başlığıyla alakasız bir sorun kaynaklıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.