Bildirim
Vodafone AKN Kaldırma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
vodafone da olmuyor akn kaldırma hocam ttnet hızı yazılımla düşürüyor modemden mtu ayarı yapınca düzeliyor ama vodafone da hızlar santralden direk 3 mbite düşürülüyor -
tüh ya gta 5 indiriyordum. %65 te 3megabite indirdiler. 300kb indiriyor çok yavaşş -
hocam peki hız ayın birinde mi normale döner yoksa fatura kesim tarihindemi ? yeni bağlandı ondan dolayı bilmiyorum -
ayın 1 inde kota sıfırlanır -
sağolasın hocam. -
intetnetin aknsini bugün kaldırmışlar. ben bunu şubat 1 e kadar bitirsem tekrar yenilenir mi ? yoksa bu şubat ayının kotası mı ? ve jetfatura.com da hala aynı ayınkini sayıyor. 233 gb diyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetxzxahmet3542 -- 29 Ocak 2016; 15:04:35 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetxzxahmet3542
intetnetin aknsini bugün kaldırmışlar. ben bunu şubat 1 e kadar bitirsem tekrar yenilenir mi ? yoksa bu şubat ayının kotası mı ? ve jetfatura.com da hala aynı ayınkini sayıyor. 233 gb diyor.
sömür hocam sömür -
ciddimisiniz hocam -
dostum bir ara benim de öyle olmuştu fırsat varken sömürmeye devam et
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X