Şimdi Ara

Vodafone bayiisi hakkında. (üçkağıtçılıktan şüphelendim)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim vodafone hattım babamın üzerineydi kendisi 2 yıl önce vefat etti. Hattımı Telekoma taşımaya karar verdim bunun için devir işlemi yapmam gerekiyormuş her neyse bir tane vodafone bayisine girdim, dedim hattımı Telekoma taşıycam devir işlemi yapmam gerekiyormuş dedim ordan aşağıdaki bayiye yönlendirdiler gittim oraya anlattım durumu devir işlemi yapmak istiyorum dedim 2-3 gün kapalı sistem yapamıyoruz dediler. Sonra arkadaşıma dedim gidip bir sorsana devir işlemi yapıyorlar mıymış arkadaş gitti sadece annesinin üzerine olduğunu kendi üstüne almak istediğini söylemiş onlar da tabi yapıyoruz demişler. Aklıma 2-3 gün sonrasının fatura kesim tarihi olduğu geldi yani bunlar 15 ine mi denk getirmek istedi 30 lira koparmak için öyle mi oluyor bilmiyorum gerçi. Yani size şunu sorayım 13 üyle 15 i arasında fark var mı? 15 inden önce yaptırsaydım 30 lira ödemem gerekmeyecek miydi de 15 ine kadar kapalı dediler bunu anlamadım.

yani arkadaşlar tekrar gidecem de rezil olmak istemem gerçekten niyetleri öyle miydi onu sizden öğrenmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angry Grandpa -- 13 Nisan 2016; 14:12:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.