Şimdi Ara

Vodafone bayisi tarafından yapılan yanlış işlem ( Sözleşme imzalamadım )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bundan yaklaşık 3 ay önce İstanbulda bulunan Vodafone bayisi Alk iletişim tarafından Vodafone Fibermaxx 100 Mbit - 50GB kotalı Çekirdek Aile paketine üye edildim , Bu tarifenin fiyatı müşteri hizmetlerinden Abone olunduğunda ilk 3 ay 34.99 TL sonraki 21 ay ise 69.99 TL olan bir kampanya idi .. O tarihlerde Donanımhaber forumlarında tanıştığım Alk iletişimde faturalı satış kanalında çalışan bir arkadaş aynı tarifeyi bana şu linkte anlatılan şekilde verebileceğini söyledi ;
    https://forum.donanimhaber.com/vodafone-fibermax-100mbit-50gb-akk-cekirdek-aile-paketi-59-99-tl--126285847?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Alıntı ;

"" Son internet gelismeleri ve superonline sacmalamasindan sonra operator degistirmek isteyenlerden birisi de benim. Bir suredir yogun arastirmalar yapiyorum. Sonunda bir sonuca ulastim.

Vodafone hatli cep telefonum hakkinda da benzer bir konu acmistim. Vodafone FSK'da calisan bir arkadasimin normalde 20 lira daha pahali olmasi gereken bir hatti bana 20 lira ucuza vermesiydi konu. Ayni olayin internet icin de gecerli olup olmadigini sordum. Gecerliymis.

Fibermax tarifelerinde harika fiyatlar veriyorlar. Turkcell'in bugun itibariyle biten hiziniza hiz katan kampanyasininda 100Mbit internet 50 GB AKK ile birlikte 79,99 TL idi. Vodafone sitesinde ayni tarife 69,99 TL olarak gorunmekte. İlk 3 ay da yari fiyat, yani 34,99 TL olacak.

FSK'da calisan arkadasim ise ayni tarifeyi 59,99 TL fiyata veriyor. Yine ilk 3 ay 29,99 TL fiyat ile. Cayma bedellerini de 500 liraya kadar karsiliyorlar.

İptal islemlerini de kendisi halledecekmis. Ben son ayarlamalari yapip kendisine islemleri tamamlamasi icin bilgi verecegim. Ona tesekkur etmek amaciyla da bu konuyu acmak istedim. İsteyen arkadaslarin kendisi ile iletisime gecmesini saglayacagim.

Hattimin aktif olmasi akabinde testleri sizlerle paylasacagim. Ayrica surec konusunda da bilgilendirecegim.

Kampanya 1 Haziran'a kadar devam edecekmis.""

Yani ilk 3 ay 34.99TL sonraki 21 ay ise 69.99 TL yerine 10 TL indirimli olarak 59.99 TL 'ye vereceğini söyledi , bende üstüne basa basa ilerde bir yanlışlık olmasın sakın diye söyleyerek aboneliğimin bu arkadaş tarafından yapılmasını kabul ederek abone oldum .. Ancak 4. ayki faturam 59.99 TL gelmesini beklerken 69.99 TL olarak geldi , Müşteri hizmetlerini aradığımda da böyle bir kampanyanın olmadığını faturamın bundan sonraki aylarda da normal tarife fiyatı olan 69.99 TL olarak geleceği söylendi , açıkcası kendimi kandırılmış ve aldatılmış hissediyorum , ben bu arkadaşa güvenerek abone olmayı kabul ettim ama sonuç hiç beklediğim gibi olmadı

Ayrıca tarafımdan imzalanmış herhangibir sözleşme de bulunmamaktadır , sözleşmeye kendisi benim adıma imza atıp aboneliğimi başlatmıştır , sözleşmede görülen imza bana ait değildir , Zira sözleşme tarafıma hiç gelmemiştir , gelseydi kendim üstüne el yazımla 4. ayki faturamın bayii tarafından 10 TL indirimli tanımlanacağını kabul ederek imzalıyorum diye not düşecektim.

Şimdi sorum sözleşme imzalamadığım için aboneliğimi iptal ettireceğim çünki insanları aptal yerine koyuyorlar , ilerde bununla ilgili herhangi bir sorun yaşar mıyım ?

@Dr. Boone hocam sizi haberdar etmek için ekledim sizin yorumunuzu merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veracocha -- 16 Ekim 2017; 16:43:36 >

• Evrakta sahtecilik nedeniyle savcılığa suç duyurusunda bulunmanız lazım. Bu taşeronların alayı böyle, 3 kuruş prim için şereflerini de haysiyetlerini de satıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Evrakta sahtecilik nedeniyle savcılığa suç duyurusunda bulunmanız lazım. Bu taşeronların alayı böyle, 3 kuruş prim için şereflerini de haysiyetlerini de satıyorlar.

Sonunda onuda yapacağım sanırım hocam , az önce müşteri hizmetlerini arayıp ilgili sözleşmeyi mail adresime yollattırdım benim imzamla alakası yok , kendi benim adıma imzalamış işlemi yapmış , kuruluma gelen arkadaşlarda bana sözleşme filan imzalatmadı , cayma bedeli vs ödemeden iptal ettirecem sonunda zira hiçbir yasal yükümlülüğüm yok !

• veracocha kullanıcısına yanıt
    Sahte evrak olayını bilinçli yapmış anlaşılan. Çünkü evrakları size verseydi, vaadettiği şeylerin olmadığını görecektiniz. Önce savcılığa gidin, imzanın size ait olmadığı bilirkişi tarafından tespit edildikten sonra tüketici hakem heyetine sözleşme feshi talebi ile başvuru yapın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.