Şimdi Ara

Vodafone devreden tarife 5gb+750dk+sms 29tl (faturali)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
6
Favori
20.902
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5gb internet, 750dk her yone konusma+1000sms 29tl (vodafone kontorluden gecene, yeni hat alana veya hattini tasiyana gecerli)

Kullanilmayan internet oteki aya devrediyor. Ornegin 2gb kullanmadiniz. Oteki ay once paketteki 5gb'i kullaniyorsunuz sonra devreden 2gb'i kullanmaya basliyorsunuz. Devreden 2gb'in kullanmadiginiz kismi varsa yaniyor. (Once devredeni kullanmadigi icin handikap).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 23 Nisan 2018; 9:18:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türkcell neden yapmaz böyle tarife voda pişmanlıktır haliyle sadece güzel tarifeymiş demekle yetineceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

Türkcell neden yapmaz böyle tarife voda pişmanlıktır haliyle sadece güzel tarifeymiş demekle yetineceğim
    hocam Turkcel uygun olsa kimse diğer operatörlerin yüzüne bakmaz belki de ondan
  • Vatansever Müslüman Türk kullanıcısına yanıt
    Haklisin hocam da tam olarak demek istediğimi yazamadım yani benzer bir tarife ama fiyat biraz daha yüksek olabilir kalite ile orantılı 35 tl ye bu tarifeden olsa mesala

• Turkcellde lifecell avantaj kullaniyorum ben ayni fiyata.4gb internet,500dk 100 sms.Yeni gecenlere 6 ay boyunca 1 gb veriyor.Yine davet kodu alirsaniz birinden 1gb daha 6 ay boyunca,ayni sekilde kendi kodunuzla birini davet ederseniz 1 gb da oyle.Kafadan 6 ay boyunca 7gb oluyor zaten(davet isleri icin forumda konu var)

Ayrica salla kazan,bipteki 1gb yarismasi, ve su an aktif olan surpriz nokta kampanyasi(bu kampanya ile bile 30 gbi gecti kullanimim), pakette fizy,dergilik ve turkcell tv+ uyeligi olmasi ve bunlarin paket kullanimindan ayri olmasi da ekstra avantajlar.

Ben bu duzenden cok memnunum herkese tavsiye ederim.Hem de faturasiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vatansever Müslüman Türk

hocam Turkcel uygun olsa kimse diğer operatörlerin yüzüne bakmaz belki de ondan

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar isterseniz bir araştırın. Turkcell de idare eder eko 3 gb dayım. Eğer merkezi yerde iseniz hediyesi bol.

Devamıda var.

• ardaalisahin kullanıcısına yanıt
    hocam ben nasıl alabilirim sizin paketinizin aynısını. izleyeceğim yol nedir vaktimde kısıtlı ? yardımcı olurmusun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vodafonluyum faturalı ben bu tarifeye nasil gecebilirim
  • adil07 kullanıcısına yanıt
    Vodafone faturalilar gecemiyor, vodafone kontorluler gecebiliyor. Vodafone kontorluyseniz musteri hizmetleriyle gorusun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulnare

Arkadaşlar isterseniz bir araştırın. Turkcell de idare eder eko 3 gb dayım. Eğer merkezi yerde iseniz hediyesi bol.

Devamıda var.

Alıntıları Göster
    Bu ne biraaader, yuhannesburg

• sertosman S kullanıcısına yanıt
    Şimdi baktım son resim karışmış 2 sayfa daha var. Sürpriz noktadan fake GPS ile 500gb kullanan varmış ama artık yemiyor. Ben gezdim. Daha kim 1gb ister. Goller cepte şu bu da var. Bence turkcell kalitesi ile eko 3gb deneyin. Hediye olduğu müddetçe buradayım. Yoksa durmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 23 Nisan 2018; 1:36:47 >
  • Ek olarak belirteyim:

Yeni gelenlere ilk mesajdaki paketin aynisi 29TL diyor bazi Vodafone subelerinde

Ben 5GB olanini 32TL'ye kullaniyorum. Halihazirda baska taahhutum vardi ama ceza odemeden gecmek ister misiniz diye mesaj gelince onayladim. Yani 3TL fark ile eski musteriler de kullanabiliyor.

• Yıllardır vodafon kullanıyorum bana bu tarifeyi 35 tl veriyor.

• gskysk kullanıcısına yanıt
    Hocam paketin adi lifecell avantaj faturasiz.Turkcelle gectikten sonra bu kontor yukleyip bu tarifeyi secince 4gb internet 500 dk ve 100 sms,turkcell tv+ uyeligi fizy uyeligi dergilik bip gb vs felan hepsi yuklenecek.

Yeni geldigin icin 6 ay boyunca da 1 gb eklenecek her ay paketine.

Tavsiye kampanyasina baktim da sona ermis sanirsam.

Paket 30 lira oldugu icin 30 lira yukleyince kontoru yukle kazandan da 30 lira geliyor.Onu da kullansan takribi 1-1,5 gb ediyor.

Ayrica 25 yas altiysan gnctrkcll uyesi olursan 30 lira yuklemeye yine 1 gb hediye ediyor.

Kampanya olarak goller cepte var her hafta mac seciyorsun bir tane,o macta ne kadar gol olursa onu 100 ile carparak mb olarak veriyor.

Kim 1 Gb ister oyunu var bip uzerinden,gunluk 1gb veriyor sorulari cevaplayarak,oldukca basit.

Salla kazan var her hafta cuma yenileniyor,ne cikacagi belli olmuyor.

Fizy internetinden yemiyor.Uyeligini de vermis oluyor ekstradan para vermiyorsun.

Turkcell tv+ icin 5gb veriyor,ondan yiyiyor kullanirken.Bunun da uyeligini vermis oluyor..Bu da oldukca yeterli.Tv+da filmler vs. bile var.

Dergilikte de 5gb veriyor,dergi indirip okuyabiliyorsun.

Surpriz nokta kampanyasi var su an aktif olarak da o mayisin bilmem kacina kadar.Ona da yetisirsen fake gps ile(android tel varsa)bi 10-20 gb kurtarabilirsin :)

• Turkcellden vodaya geçtim. Turkcell evin yarısında çekmiyordu. Sürekli öesaj geliyordu şu kişi tarafından arandınız diye.30 tl ye 5gb 750 dk 1000 sms 3 ay biriktirme özelliği.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • maxplanck M kullanıcısına yanıt
    Vodafone cekiyor mu peki evin tamaminda?

• quote:

Orijinalden alıntı: CaDDeS

Vodafone cekiyor mu peki evin tamaminda?
    Evet hocam daha önce vodafone kullanıyordum zaten... turkcellin cazibesine kapıldık 2 sene kullandım... taahhüt bitince döndüm tekrar.. ev de ist bdüzünde merkezi bir yerde aslında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • maxplanck M kullanıcısına yanıt
    Ben de beylikduzundeyim ama bulundugum bolgeden mi yoksa evin fazla izolasyonlu olmasindan mıdır telefon cekmiyor resmen.

• Bunun yerine +1 TL ödeyip 30 TL 'ye biriktiren uyumlu 5 paketine geçin.
    Onda 3 ay devrediyor :)
    1 GB da hediyesi var sanırım 12 ay 6 gb geliyor.
    İnternetten hat geçişine başvurursanız mng kargo ile sözleşme geliyor + 4 gb ilk ay hediye geliyor. Siz yorulmadan taşıyorlar. Ortalama evrak gelmesi gitmesiyle 7-8 güne geçiş tamamlanıyor.
  • Numaramı taşıyıp bu paketi aldım. 2-4 gün arasında geçiş yapacağım. Sadece 1 aylığına devrediyor galiba. Kat kat üstüne eklemiyor değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pankreasına Talibim -- 8 Eylül 2018; 14:2:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.