|
Bildirim
|
Abi hakkaten, hadi benim cihaz kampanyam var bırakamıyorum. La bunca adam bu vodafone'u niye kullanır anlamam. Hız yok, hediye yok, farklı operatörü aradığında karşıdakinin ne dediğini anlamazsın, adam gibi muamele yapan bi temsilcisi yok, mh aramaları bile ücretli.
Şu verilerden sonra vodafone kullanan kitle sanırım akıllı telefon kullanmıyor. Şunuda belirteyim, doğru düzgün yatırım yapan her firma bence desteklenmelidir. Her ne kadar vodafone global bir operatör olmasına rağmen ülkemize yaptığı yatırımı ve kaldırdığı parayı görüyoruz. Mesela sabitte benim eve fiberi TT getirdi ve aboneliğimde TT'dadır. Zahmet edip yatırım yaparak benim interneti daha yüksek hızda kullanmamı sağlayan TT. Ben ne diye daha ucuza TT altyapısı kullananlara para vereyim ki, onlar altyapı yapsaydıda onlara verseydim. Tabi bu düşünce yapısına sahip kaç kullanıcı var bilemiyorum. Çoğunluk aman ucuz olsunda gerisi önemli değil diye düşünüyor. Turkcell bu yatırımlara bu şekilde devam ettiği sürece benden her ay 350 lira almaya devam edecek. Kasım ayından sonra da bu yatarak para kazanan vodafone adlı firmaya tek kuruş daha vermem. |
Vodafone kendi ülkesi olmayan birçok ülkede yatırım yaparken Türkiye'ye neden yatırım yapmıyor?
Kullanıcılardan para alıyor. Aldığı para karşılığında hizmet veriyor. Verdiği hizmeti iyileştirmek zorunda. Sonra 5G'de ortak altyapı lazım diye söylenip duruyor. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 30 Ocak 2019; 15:50:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|