Şimdi Ara

Vodafone Engellilere Özel Red 2015 %43 indirimli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
12
Favori
14.099
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone Engellilere Özel Red 2015 Tarifesi %43 indirimli

Her Yöne 1000 dk,

Her Yöne 1000 SMS,

5 GB,

Vodafone'lularla ve sabit hatlarla sınırsız

60 ay boyunca %43 indirim ile 39,90 TL.

Abonelerden kampanyaya katılım için herhangi bir taahhütname alınmayacak, kampanya çıkışlarında ceza uygulanmayacaktır.

Detaylar...

Edit:
    Müşteri hizmetleriyle görüştüm. Aile bireylerinden birinin raporuyla tarifeye geçilebiliyormuş. Kullanıcı tanımlama gibi düşünülebilirmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabbra -- 2 Ocak 2015; 20:02:13 >

• Engelli dostlarımız için bu tarz kampanyaların olması ne güzel. Vodafone'u bu kararı için tebrik ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabbra kullanıcısına yanıt
    Cihaz kampanyalarınada katılabiliyormuyuz acaba?

• Halamın engelli raporuyla gecebılırmıyım tarifeye suan avea kamu mega kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Jlozde

Engelli dostlarımız için bu tarz kampanyaların olması ne güzel. Vodafone'u bu kararı için tebrik ederim.

+1
  • Hattı engelli bi arkadaşa devredip gecsek nasıl olur acaba?

• r__kara kullanıcısına yanıt
    kontrat yapılamıyormuş maalesef
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 12 yaşında engelli yeğenim var ona yapmadılar. Yaşı küçük olduğu için

• müthiş kampanya
  • Engelli bir vatandaş olarak Vodafone u tebrik ediyorum ama Avea'nın standart tariflerine baktığın zaman fazla bir şey yapılmadığı aşikâr. O tarifedeki dakikaları vs düşür biraz yap 20 Tl. Gerçekten ihtiyacı olan Engelliler kullansın.

• benim hattım 15 yıldır babamın üzerine. bi türlü turkcelle geçip üzerime alamadım. kendisinin kalp ameliyatı nedeniyle %50 özürlü kartı falan var.

süper oldu bu. zaten red classic tarifesindeydim. 2 gb yetmiyordu

Red Classic, Red Classic Extra, Red Extra, Red Elite Extra tarifelerindeki aboneler, engelli olduklarını gösteren gösteren aşağıdaki belgelerden biri ile kampanyaya katılabilir;

- Engelliler İçin Devlet Hastanelerinden Verilen Sağlık Kurulu Raporu (%40 ve üzeri engel oranını göstermelidir)
    - Başbakanlık Özürlüler İdaresi Özürlü Kimlik Kartı

Not: T.C. Nüfus Cüzdanı'nda Engel Oranı'nı gösteren bir ibare yer alıyorsa, ek evrağa gerek duyulmamaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 2 Ocak 2015; 23:07:27 >
  • 40 lira bu ne şimdi indirimi olmuş..

daha sağlıklı indirim yapılmalı bence
  • burada başkasının raporunu kullanabilir miyim diye soran zihinsel engellilerin fazla birşey yapmalarına gerek yok..
    kendileri başvururlarsa geri çevrilmezler..

• Bende daha evvelden vodafone red kullanıyordum ancak faturaları hep fazla geliyordu... BTK ya şikayet edip aveaya geçmiştim. Lakin 12 ay taahhüt vererek red kullanmak daha ucuza geliyordu uyduruktan bir indirim yapmışlardı engellilere bu biraz daha gerçekçi olmuş.
    şimdi avea nin 23 TL lik engelli tarifesini kullanıyorum... Favorim halen Avea
  • mylove kullanıcısına yanıt
    Hocam turkcell e bekleriz. 1500+500 dk / 250 mb int / 100 MMS / 10000 + 1000 SMS toplamda 30 tl. ben bir de destek internet paketi ekletiyorum 2 gb 10 tl. total 40 tl ödüyorum. Çıktığından beri destek tarifelerindeyim. bize % oranında en yüksek desteği mehmet emin karamehmet yapıyor her zaman. internetim de aynı şekilde super online.
  • Tartışma içeren mesajlar silinmiştir.

İyi forumlar,
  • Bilgim var arkadaşım sağol ama onunda 30 Tl içindeki interneti çok düşük. Hani en azından 1 gb verse gayet cazip olacak ama 250 mb engelliye yeter diyorlar herhalde!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylove -- 3 Ocak 2015; 0:06:24 >
  • Engelli indirimli doğru düzgün tarife yok, bu yüzden dün en ucuz pttcell 14lük tarifeye geçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: xcoll1

40 lira bu ne şimdi indirimi olmuş..

daha sağlıklı indirim yapılmalı bence

10 lira aşağı çekilip güncellenmesi lazım, adamlar engelliyi bile sömürüyor yazıklar olsun kapitalist sistemin uşaklarına

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pahalı avea el ele maksi 23 tl bu hala pahalı bence daha düşmeli

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.