Bildirim
Vodafone faturasız hat devri?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: latia
Arkadaslar vodafone da faturasız hat devri ücreti ne kadar bilgisi olan ya da daha önce yapan var mi? turkcell de yaklaşık 30 küsür lira ve tarafların kimliği yeterli oluyor. vodafone da ekstra bir belge istemezler diye tahmin ediyorum.
12TL diye biliyorum. -
13 tl devir işlemi alırlar sizden..devreden ve devralan kimlikleriyle beraber abone merkezinde olmalılar. -
verdiğiniz bilgiler icin tesekkürler. -
devir ücreti 35 lira biliyorum yaniliyorda olabilirim.. -
13 lira. Ben devreden yanimda olmadgi icin 15 istemelerine ses etmedim :D -
ben 12 tl ye hallettim. -
quote:
Orijinalden alıntı: irFaNLiNe
13 lira. Ben devreden yanimda olmadgi icin 15 istemelerine ses etmedim :D
Nasıl yaptın bu işi, ben o kadar dil döktüm yapmadılar. Kartımı yeniletmek istedim onu bil yapmadılar. İllaha ki hat sahibi gelecek diyorlar.
Tüyolarını bekliyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Beyaz Kartal
quote:
Orijinalden alıntı: irFaNLiNe
13 lira. Ben devreden yanimda olmadgi icin 15 istemelerine ses etmedim :D
Nasıl yaptın bu işi, ben o kadar dil döktüm yapmadılar. Kartımı yeniletmek istedim onu bil yapmadılar. İllaha ki hat sahibi gelecek diyorlar.
Tüyolarını bekliyorum.
Ordaki kişinin insafına kalmış. Ben yıllardır kullandığım vodafone hattım annemin adınaydı. Birsürü dil döktüm. Soyadlara baktı inanınca yaptı.
Ama Turkcell kesinlikle yapmıyor. Ekmeğimden etme beni dedi. (Babamın hattının yeni sim kartını çıkaracaktı) olmaz dedi tutturdu. Aslında haksızda değil.
-
Turkcellde ne kadar -
O türkcell çalıntı kimliğe bile hat veren bi şirket. Hemde utanmadan faturalı hat veriyorlar hemde öncesinde uyarıldıkları halde...
Yani o uyuz şirket para için herşeyi yapar! -
beyler aynı deertlerden bende de var.hattı kendi üstüme almak istiyorum.hat aveea.bayiden 30lira dediler hemde hat sahibi olacak dediler.bu 30lira da öiv vergisi dediler.bu iş vodafone da nasıl 12tl ye hallediliyo.eğer öyleyse bende hat sahibinden(kardeşimden) hattı vodafone a taşımasını istiyim.sonra devir işlemi gerçekleştirelim.bu devir işini 2011 yılı içerisinde yapan bir arkadaş varmı acaba?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X