Şimdi Ara

Vodafone Fibermax Geçiş Sürecim ( 100 Mbps İnternet )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Superonline taahhütüm bittiği için farklı firma arayışlarına girdim,turk neti aradığımda altyapımın maksimum 16mbps desteklediğini söyledi ayriyeten modemi de kendimiz alacağız,yani ekstra 150 tl demek, kafama yatmadı.Bu arada superonline de memnundum ama fiyatlar gerçekten yüksek olduğu için devam etmeme karararı aldım.Arayışa devam ederken vodafone fibermax'ı keşfettim.Öğrenci paketinde 100mbps internet 100 gb akn ve 12 ay taahhüt vardı, ayrıca ilk 6 ay 39.90 diğer 6 ay 79.90 fiyat yani şöyle bir hesap yapalım ilk 6 ay 39.90x6=240 TL diğer 6 ay 79.90x6=480 TL toplam 720 TL 720/12=60 TL Yani kısa hesap ayda 60 tl ye 100mbps internet, 100 GB aknden sonra hızım 24 mbps'e düşecek,bana mantıklı geldi ayriyeten modem de onlardan.Akşam 7-8 gibi arayıp geçiş yapacağımı söyledim ertesi gün sabah 10 da gelip kurdular onlar gelmeden superonline satış pazarlamacı geldi kapıya iptal ettirmeyin şöyle tarifeler böyle tarifeler var dedi ben geciş yapacağım tarifeyi söyleyince vodafone de öyle bir tarife yok diyerekten terslemeye kalktı, telefondan tarifeyi açıp gösterince, benim altyapımla bukadar hız veremez zaten bu altyapı bukadar hızı kaldıramaz gibi saçma sapan birşey söyledi ve sonuçlar;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dostum35 -- 25 Mayıs 2017; 21:53:46 >

• Cok iyi yapmissiniz. Superonline artik 24mbpsden hizli internet satmiyor zaten. Kotali 100mbps gibi komik secenekleri var sadece. O kadar dusuk hizda (FIBER) internet kullanacagima turknetten sinirsiz akksiz 16mbps adsl alirim. Ustune 1000 dakika heryone telefon veriyorlar.

Tum paketleri de dediginiz gibi absurt derecede pahali.

Vodafone Altyapi olarak ttnet mi superonline mi kullaniyor biliyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altyapı olarak Superonline'yi kullanıyorlar.

• Vodafone artık Superonline alt yapısını da kullandığı için Superonline yerine vodafone tarifelerini tercih edip hem daha avantajlı fiyatlara kullanmak hem de paket çeşitliliği olmasından dolayı bir nevi Superonline kullanarak vodafone avantajlarında yararlanabilir bu alt yapıya sahip kullanıcılar.
  • Hocam Cumartesi aynı tarifeye başvuru yapıyorum. Bir sıkıntı olursa yazarım buradan arkadaşlar da bilgilenmiş olurlar

• keşke bizim buradada olsa şu vodafone bağlatsam hızlar çok iyi
  • merhaba,
    Vodafone'un verdiği modem 5 ghz ı destekliyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • taydag kullanıcısına yanıt
    Wireless bölümündeki 5 GHz den bahsediyorsanız, evet destekliyor.

• İyi gunler kardesim bir sey soracaktimda bu paketi bende almayi dusunuyorum. İlla ogrenci olmak gerekmi? kurulum ucreti filan aliyolarmi bilgilendirirsen sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahmedo. A kullanıcısına yanıt
    25 yaş altı olmak yeterli diye biliyorum, 25 yaş altı herhangi bir birey abone olabilir(diye biliyorum)

• Hocam bende biraz once başvurdum .Benden babaminda kimlik fotokopisini istediler bende verdim ama şimdi kafama takıldı sizde de böyle birşey istediler mi

• Zekakupu Z kullanıcısına yanıt
    Hayır, istemediler.

• 16.06.17 tarihinde bıraktığım arıza kaydı ile alakalı hala tek bir işlem yapılmadığı gibi gün geçtikçe varolan sorunun boyutu büyümeye başladı.Aşağıda ki sonuç 100 mbps aboneliğe ait olup saat 23.35 gibi internet kullanımının düşük olduğu bir saatte Ethernet ile yapılmıştır.Belirtmekte fayda var,hala akk hız düşümü yaşamamış halimdir bu.Diğer konularda ki kullanıcı yorumlarını ve sonuçları görüpte hala abone olacak birisi var ise kendisine vodafone ile bol şanslar dilerim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.