Şimdi Ara

vodafone genç red20

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20 gb olan ilk 3 ay 42 tl ye satılan genç red tarifesine geçmek istiyorum.sosyal medyadan çok internet harcadığım için belki yetmez diye düşünüyorum fakat üst paketler biraz pahalı geliyor o yüzden daha üst paketi seçmek mantıklı mıdır. gb hediyeleri bol bol geliyor ise geçmeme gerek kalmaz diye düşünüyorum. yardımcı olacak arkadaşlar var mıdır. hat kendi üzerime değil bu durumda yine de genç red tarifesine geçiş yapabilir miyim?süreç nasıl olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeutronS -- 27 Şubat 2022; 15:28:7 >

• 1-Online başvurun (https://vftr.co)
    2-Hat sahibi teyidi alınır.
    3-Adrese kurye gelir.
    4-İmzayı alır ve hattı verip gider
    5-Hat açılma yasal süresi başlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hat benim üzerime değil ama başvuru yaparken kendim kullanacağıma dair bilgileri giriyorum değil mi. genç red alırken sorun olmaz umarım

• NeutronS N kullanıcısına yanıt

Hat sahibi kimliğini hatta kendisini ister kurye, hat açılınca Vodafone Yanımda üzerinden, kendi bilgilerini girip tarifeyi kullanabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnt. Ustunden tasima yaptim. Bu tarifeye geçerken hat sahibi 26 yas ustu ise, otomatik hemen soyad tutan birinin bilgilerini istiyor. Biraderi 25 yasinda kullanıcı gosterdim.

Basvurudan 1 gün sonra gelip simkart verdiler.
    1 gün sonrada aradilar teyit aldılar. Ayni gun gelis sms i geldi başvuru onaylandi
    Yarin gecis tamamlanacak hat acilacak.

• bu genç red sınırsız iletişim 20 gb nin ilk3 aydan sonraki fiyatını hatırlayan varmı? Şubattaki?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.