Şimdi Ara

vodafone gprs ücreti 750 kontör çok fazla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • VODAFONE de ön ödemeli hatlar için GPRS 750 KONTÖR olmaktan artık çıkmalı katılıyormusunuz?

• Sanırım bu konuda epey konuştuk ancak nedense değişme olmuyor..

Vodafoneye en son donanimhaberin sayfasını ziyaret etmesini söyleyeceğim..

Bir kaç kere dile getirdim Genel Müdürlükten adam arkadaşlarımız sizin önerilierinive isteklerinizi forumlardan ve şikayet sitekerinden takip ediyorlar merak etmeyin demişlerdi :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: s.volkan

Sanırım bu konuda epey konuştuk ancak nedense değişme olmuyor..

Vodafoneye en son donanimhaberin sayfasını ziyaret etmesini söyleyeceğim..

Bir kaç kere dile getirdim Genel Müdürlükten adam arkadaşlarımız sizin önerilierinive isteklerinizi forumlardan ve şikayet sitekerinden takip ediyorlar merak etmeyin demişlerdi :)

zeytinburnunda televizyon izlenmiyordu şikayetimi not aldılar 1 hafta önce ve dün aradılar genel müdürlükten beni sorununuz en kısa zamanda çözülecektir diye ve sabah bağlandığımda izleniyordu valla siteleri takip ettiklerine inanıyorum ben
  • Bir mail atalım bakalım..ADAMLAR artık en son beni işe alacaklar..2 günde bir şikayet :)
  • quote:

Bir mail atalım bakalım..ADAMLAR artık en son beni işe alacaklar..2 günde bir şikayet :)

valla vodafone de çalışmak isterdim
  • quote:

Bir mail atalım bakalım..ADAMLAR artık en son beni işe alacaklar..2 günde bir şikayet :)

hehe
    bende senin gibi 2 -3 günde bir kontorlü için gprs maili atıyom her seferindede ilgili birime bilgirdik felen filan diyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Whoppix

quote:

hehe
    bende senin gibi 2 -3 günde bir kontorlü için gprs maili atıyom her seferindede ilgili birime bilgirdik felen filan diyor

bende hemen hemen her gün arıyorum
  • Sitelerinden başvur..İlan koyuyorlar artık :)

Ancak ilanalr bile ingilizce..

BEN başvuracam ;D
  • quote:

Sitelerinden başvur..İlan koyuyorlar artık :)

Ancak ilanalr bile ingilizce..

BEN başvuracam ;D

ingilteredeki sitesinden mi?
  • Bak kleber senden daha çok takip etmişim sitelerini..

Türkiye sitesinde

al sana link

http://www.vodafone.com.tr/VodafoneHakkinda/vodafonehakkinda.ilanlar.php
  • quote:

Bak kleber senden daha çok takip etmişim sitelerini..

Türkiye sitesinde

al sana link

http://www.vodafone.com.tr/VodafoneHakkinda/vodafonehakkinda.ilanlar.php

evet haklısın ama ben siteyi beğenmedim beğendimde daha düzenlenmesi lazım inşallah yakın bir zamanda adam gibi olur
  • Yapın artık şu wap olayını yeter yav
  • Siteleri güzel bence..Sorun güncellenme sorunu..Hergün aynı kadın aynı adam..AYnı kampanya aynı tarife
  • ben de gonderdim mail ama cevap gelmedi
  • Vodafon ve Avea işine gelmeyen hic bir mail yada isteğe yanıt vermiyor. Türkcell ise ne yazarsanız yazın, mutlaka size bir dönüş yapıyor, en azından adam yerine koyap yanıt veriyor...

Asıl konumuza gelecek olursak, bu uygulama bencede pahalı ve kullanılması neredeyse imkansız. Kontorlu hattı zaten maddi imkanları çok iyi olmayanlar alırken, hangimiz 750 kontor verip bu hizmeti kullanabiliriz, yada kullanırız!
  • yaa ben en son sikayetvar.com a yazmışdım

VODAFONE�dan Kontörlü Gprs İstiyorum [03 Nisan 2007, 09:00]
    Artık kontorlü hat kullanıcısı olarak bende ne kadar kontörüm varsa o kadar gprs e bağlanmak istiyorum.
    quote:

gelen cevap
    Sayın AKYILDIZ;

Sürekli gelişen GSM teknolojisinde, Vodafone olarak yeni servisler ve yeni abonelik uygulamalarımız ile, siz değerli abonelerimiz için en iyisini yapma gayreti içerisindeyiz. Ayrıca, abonelerimize daha kaliteli hizmet sunmak adına her türlü eleştiri ve önerileriniz değerlendirilmektedir.
    Buna bağlı olarak önerinizin ilgili birimlere aktarılmış olduğu bilgisini paylaşmak isteriz.

Talep ve şikayetleriniz ile ilgili her konuda 7 gün 24 saat 444 0 542 numaralı müşteri hizmetleri servisimizden ve mh@vodafone.com.tr adresinden ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz.

Saygılarımızla,
    Vodafone Müşteri Hizmetleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whoppix -- 15 Nisan 2007; 14:25:34 >

• GPRS için 750 kontörümü fedac eedemem. zaten eden olduğunu da sanmıyorum. Çok saçma bi uygulama.
  • ben bölgede adsl olmadığı için bu sene mecburen ayda 62ytl vermek zorunda kaldım ağustosdan beri internete telsimle baglanıyorum.Tayinim ilçeye çıktı gidince ilk iş telefona yazılıp 1024 sınırsız adsl alcağım bugünlerin acısını çıkarcam güle güle vodafone dahada senle işim olmaz artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.