Merhabalar bir sürü mesaj var ve çoğunu anlamadım o yüzden direk sormak istedim. Dolaptan 165 liraya aldım bu modemi. Ben bu ürünü comnetde kullanabilir miyim? Ananemler için aldım vdsl2 altyapıları var 100 mbps comnet bağlatacağız modem fiyatları da uçmuş 2. elden bunu aldım. |
VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU] (23. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
ve günlük kullanım için bir sorunu var mı
-
comnet dahil hepsinde çalışır cihazın hiçbir sorununu görmedim aksine diğer pahalı modemlerden daha iyi.
en iyi dsl hızını bu modemle aldım
-
"
- DTIM Interval (DTIM Aralığı): Bu parametre, ara belleğe alınmış broadcast ve multicast çerçevelerinin kablosuz istemcilere gönderileceği süreyi konfigüre eder. Bu, mobil istasyonların güç korumasını sağlar. Veri dağıtımı için broadcast veya multicast çerçeveler kullanan uygulamalar kullanıyorsanız multicast ses ve video yayını gibi gerçek zamanlı trafikte oluşan gecikmeyi minimuma indirmek için bir Gönderim Trafiği Gösterge Mesajı (Delivery Traffic Indication Message-DTIM) kullanmanız gerekmektedir.
- Beacon Interval (İşaret Aralığı): İşaret aktarımları arasında geçen süredir. İşaret, temel olarak kablosuz istemci ya da yöneltici için kablosuz ağın hala etkin olduğunu kablosuz istemcilere sinyal göndererek belirten bir kalp atışı gibidir. Bu aralık 1 ile 1000 milisaniye arasında olacak şekilde ayarlanabilir. Varsayılan işaret aralığı 100 msn'dir.
"
Zamanında Tp-Link bir router'da sıklıkla oynadığım ayarlardır. Bildirim sorunu yaratabilir. Şarjı iyileştirebilir.
Yukarıdaki alıntı aşağıdaki adresten alınmıştır.
support.usr.com
9114 Wireless ADSL2+ Routerhttps://support.usr.com/support/9114/9114-tu-ug/wireless_advanced.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 8 Mart 2022; 6:15:27 >
-
Merhaba bende almayı düşünüyorum da fiber destekliyor mu ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Modemde fiber kullanabildiniz mi ?
Türkiye ye mi geldi
-
arkadaşlar kablosuz bağlantıdaki şarj tüketim sorunu 2.4ghz bandıda mı sadece 5ghz ac bandıda da aynı sorun var mı
-
Ben 5Ghz band da hissettim sarj problemini hiç 2.4 kullanmadım. Yukardaki arkadaşlarin bahsettigi şekilde denediğim zaman bildirim sorunu aldim 2 adet telefonumda ama sarj sorunu doğru ayar tutturabilirseniz çözülüyor. Sarj problemi ve bellek problemini kullanilan diğer ülkelerde güncelleme ile çözdüler ama cihazin firmware dosyasi yok , ota dan güncellestirme aliyor vodafone tarafından henüz türkiye de yok gelceğinide pek sanmıyorum. 3 senedir cihazi güncellenen görmedim tr de , ben kullanmiyorum artik , sarj problemi dışında şuana kadar kullandigim en iyi modemlerden biridir kendisi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Susun2Dk -- 25 Mart 2022; 5:0:21 >
arkadaşlar ben de bu modem var . internet hızı tp link modemimden daha iyi
ama bu modemle internet e bağlanıp + 5ghz acınca kaldıramıyor .
bu modemi bağlantı için kullansam (ki daha önce yaptım ) tp link modemi router olarak kullansam ne ayarlar yapmam lazım
vodafone modemde tek tp link i bağlamam gerekiyor sanırım , ne gibi ayarlar yapmam lazım
daha önce vodafone modem+ tp link modemi (router) olarak kullandım ama bir süre sonra stabilite bozuldu sadece tp link ac1200 modemdeyim
-
Yanlış hatırlamıyorsam onun için H300s i köprü moduna alman lazım. Ki H300S köprü modunu desteklemiyor.
Yine de H300S'in LAN portundan bi TP-Link modemin WAN portuna (WAN portu varsa tabi) ethernet kablosu ile bağla. TP-Link modemin arayüzüne girip internet kullanıcı adı ve şifreni WAN sekmesinden ayarla kaydet. Basitçe bu şekilde ,TP-Link modeminin modelini veya arayüzünü paylaşırsan detaylı olarak yardımcı olabilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vodafone kullanan olsada çekse ben mail attım vodafone globale
-
@realacc şikayetvar veya twitterdan sonuç çıktımı ? netyardim bana sadece vodafone mğşterilerine hizmet veriyoruz dedi
-
Cihazı güncelleyebilen var mı acaba QoS kullanmak istiyorum ama cihaz sürümü eski
-
Cihazı 2. El olarak yeni aldım, led ışıkları kapatilabiliyor mu acaba? Ayarlarda birşey bulamadım.
Ben Vodafone Globale yazdım Türkiye içinde son sürüm olan v.1.09.05 sürümünü gönderdiler şimdi tekrardan mail gönderdim v1.2.08 sürümü sanırım son güncel sürüm
benim mail kalıbım bu şekilde
Hello again. The file you sent is the same version as I am using. I request you to send the global version v1.2.0.08
Grecee last version:1.2.0.08 - 1.2.10
Update distributed by Vodafone.gr
Vodafone global eposta
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.vox-gpl-vodafone@vodafone.com
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailciloglu -- 7 Nisan 2022; 22:23:31 > -
Vodafone Türkiye güncelleme konusunda hantal hatta ve hatta umursamaz davranıyor.
-
gönderilen sürümü buraya ekleme şansınız varmı , size gönderilen sürümden düşük sürüm kullananlar arkadaşlarda var belki onlara gerekli olabilir.
-
V.1.09.05 sürümünü paylaşır mısın? Gönderdikleri dosyayı upload edebilirsen seviniriz hocam.
-
Yüklerim ama isterseniz birinizde v1.2.0.8 sürümünü talep etsin 😐
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X