< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU] (24. sayfa)
-
-
Yazdım ben. Son sürüm v1.2.00.09 bu arada. 8'e de güncelleme geldi Yunanistan'da. Dosyayı paylaşırsanız en azından neyin ne olduğunu görmüş oluruz.
-
Dosya pcde şuan işteyim 2gün sonra yükleme şansım olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben güncel sürüm için yazmıştım , h300s kenarda köşede duruyor birgün lazım olur diye bana şöyle dönüş yapmışlardı
-
arkadaşlar, cihaza uzaktan erişimi (admin) nasıl açabilirim? ben arayüzde göremedim. varsa bilen aydınlatsın bi zahmet
-
merhaba dosyayı paylaşır mısınız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bana dosyayı atmadılar , diğer arkadaşa atmışlardı eski sürümü .
-
şu modeme v1.2.0.8 güncelleme vermek bu kadar zor mu ya! kaç aylardır bekliyoruz. yunana verilen şey bize niye verilmiyor. acil gerekli yerlerle iletişime geçilmeli
-
shorturl.at/jnuPW
v1.09.05 Son güncel sürüm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailciloglu -- 15 Nisan 2022; 0:42:7 > -
Türkiye'de modemi bilen vodafone yetkilsii bulursanız söylersiniz :) bu arada modem qos desteği mevcut sadece yazılımla aktif edilecek bilenler tüm gizli özellikleri aktif edebilir .
-
vodafone.gr ye ulaşalm?
-
ben bulamadım onların mail adresini , verdiğiniz link erişim istiyor
-
Güncelledim.Aramızda C++ yazılmcısı olan varsa şu qos desteğini aktif etsin :D
-
GIBIRnet'te kullanmak için aldım. Umarım yakında yazılımı çıkartırlar diyeceğim de adamlar 2 yıldır uğraşıyor ve her ay update geliyor. Biraz zor bir iş. Vodafone TR uyumasa keşke.
Bugün bende aldım 0 olarak 354TL 20tl de Trendyol kuponum vardı 334TLye geldi. Bu fiyata başka başka 5ghz modem yok sanırım. netspeed ile kullanacağım inşallah bir sorun olmaz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba bu modemi Router olarak kullanabilir miyiz ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eyvallah eline sağlık. Bu dosya firmware değil bu arada. Modemin yazılımının açık kaynak kodları. Yüzbinlerce dosya ve bilmem kaç GB Firmware olmaz tabii ki fakat bu dosya H300 ile haşırneşir olan Yunanlıların özellikle yazılım bilenlerin çok işine gelir. H300 ile çok haşırneşirler onlar. Yol gösterici olacaktır bu dosyayı onlara ulaştıralım bence.
-
Evet güncelleme değil son Türk sürümü
Arkadaşlar merhaba. Ben de bu modemi alarak aranıza katıldım. Netspeed ile sorunsuz kurulum yaptım, 75/8 paketimle kullanıyorum. Sormak istediğim modemin dibinden dahi 2.4 GHz bağlantıda en çok 45Mbps civarı verirken 5GHz de hızın tamamını veriyor. Burada ilginçlik yok mu acaba ayarlarda mı bir gariplik var çünkü 2.4 GHz de cihaz 300Mbps, 5GHz de 866Mbps ye kadar destekliyor.
-
2.4ghz i ölçtüğünüz alet telefon ise normal hocam. Alıcılar genel olarak bu şekilde mobil cihazlarda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 26 Nisan 2022; 2:2:25 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X