Şimdi Ara

Vodafone hat ücreti istiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni vodafone numara aldım, taahhutsuz aylık 45 tl paket. Daha alalı iki gün oldu o kadar illallah ettim o kadar çıldırdım ki, bir sürü problemle karşılaştım ve müşteri temsilcileri dalga geçer gibi cevaplar verdiler hep telefonu suratıma kapatan müşteri temsilcisiyle karşılaştım, çekme sorunu zaten bi yana, neyse dedim istanbulda yaşıyoruz sonuçta idare ederiz falan, ama hiç kimsenin yardımcı olmaması müşteri temsilcilerinin umursamaz tavırları falan derken 2 günde nefret ettim, o kadar nefret ettim ki vodafonea ait 0542 ile başladığı için numara taşıma bile yapmak istemiyorum vodafone ait hiç bi iz kalmasın diye, neyse aradım işte tekrar 20 dk bekledim bu sefer bağlanana kadar iptal ettirmek istiyorum dedim benden 45 tl olan paket için 55 tl fatura ücreti istedi neyse sıkıntı yok daha 2 gün olmuş alalı ama yapcak bişey yok, üstüne 97 lira hat ücreti istedi üstüne 30 lira devlet vergisi istedi toplamda 180 lira para istediler. Yani bu yasal bişeyse mecbur vericem 1 gün bile durulmaz bu vodafoneda, ancak bu istedikleri hat ücreti falan yasal mı ben anlamadım. Eski hattım turkcelldi onu iptal ettirirken sadece telefon faturamı ödemiştim

• Yeni hat almışsın ücretsiz olmasını mı bekliyordun?

Hattın ücreti normalde belli taksitlerle sene içerisinde alınır ama iptal ve numara taşımada tüm tutar son faturaya yansır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banada 2. ayda 260 lira gibi birşey çıkartmışlardı, ki senin olay normal birşey. 1 aylık tarife ücreti ve vergileri yıllık peşin alacağı için o fiyata geliyor zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0537

Yeni hat almışsın ücretsiz olmasını mı bekliyordun?

Hattın ücreti normalde belli taksitlerle sene içerisinde alınır ama iptal ve numara taşımada tüm tutar son faturaya yansır.
    Anladım hocam, yani ne yalan söyliyim ücretsiz olmasını beklemiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Banada 2. ayda 260 lira gibi birşey çıkartmışlardı, ki senin olay normal birşey. 1 aylık tarife ücreti ve vergileri yıllık peşin alacağı için o fiyata geliyor zaten.
    Sen niye iptal ettirmiştin hocam

• ronaldocj R kullanıcısına yanıt
    Şebeke epey sıkıntılıydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Şebeke epey sıkıntılıydı.
    Hocam sen sıkıntı görmemişsin bi müşteri hizmetlerini ara o zaman görürsün asıl sıkıntıyı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hat ücreti 97 TL normal de iki gün kullandığın tarifenin fiyatı taahhütsüz fiyat yani 55 TL/30 * 2 olmalıydı. 1 ay kullanmışsın gibi 55 TL alamaz. ayrıca devlete verdiği vergi 4 aylık yani 2,32 TL * 4 olmalıydı o da, 30 TL tüm yılın vergisinden bile fazla.
  • 12ay dolmadan cikarsan bedava verilen hat bedelini isterler normal olarak.

• Hat ücretleri taksitler halinde tahsil ediliyor ancak hat iptali durumunda toplu olarak talep ediliyor bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Hat ücretleri taksitler halinde tahsil ediliyor ancak hat iptali durumunda toplu olarak talep ediliyor bilginize.
    Merhaba hocam aylık yansıtılan ücret ne kadar bilgi verir misin.

• Yeni tesis özel iletişim vergisi 65 TL
    Telsiz Kullanım Ücreti 27,86 TL
    Telsiz Ruhsatname Ücreti 27,86 TL

• Merhaba benden bir üstte detaylı bilgi verilmiş, teşekkürler @krkmz1666

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Yeni tesis özel iletişim vergisi 65 TL
    Telsiz Kullanım Ücreti 27,86 TL
    Telsiz Ruhsatname Ücreti 27,86 TL
    Yani sıfır faturalı hat alındı.

Aylık 5.41 TL + 2,32 TL vergimi ödeyeceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 15 Ekim 2019; 0:6:56 >
  • Faturasızda hat ücreti var mı yeni no için? Taşımaya var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.