Şimdi Ara

Vodafone İnternet hızı 0.07mbps

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süredir Vodafone faturalı kullanıyorum, 19₺ paket ücreti. 2000dk/200dk/1gb tarifesi.
    Ben ne zaman Vodafone uygulamasında bana ne var baksam, haftalık standart indirim geliyor, misal x ürününde geçerli şu kadar, sonraki hafta y ürününde geçerli şu kadar, 3. Hafta ise z ürününde geçerli şu kadar ve 4. Hafta x, y, z ürünlerinden istediğiniz birinde geçerli şu kadar indirim. Her hafta her ay kısır döngü. Hiç mi İnternet vermez, normalde WiFi ile takılıyorum, kullandığım yok mobil veriyi, ara sıra dışarıda olunca bir şeyler izleyeyim diye her hafta İnternet verecek diye bakıyorum, lakin hep indirim. Faturalı kullanıyoruz diye zengin mi sanıyorlar bizi. 1 yıl olmuştur tarifedeyim. Bugün 2. Kez İnternet geldi. Sorun ne derseniz asıl konuya geleyim.
    Yılda 4x12 48 kez deniyorum, sadece 2 sinde İnternet veriyorsun. İyi tamam ona da şükür de, verdiğim İnternet hızı ne böyle, veriyorsun ama kullandırmıyorsun, 4.5g volte açık, şebeke çekmiyor diyeceğim alakası yok. Paketteki İnterneti kullanınca çok hızlı, bir problem yok, bedava İnterneti kullanınca 100kbps bile yok İnternet hızı. Sırf bu yüzden hattımı iptal ettirecem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aradım müşteri hizmetlerini, sorunu ilettim, yoğunluk olarak indirim geliyor dedi, ben de bunun şans değil sabitlemişsiniz dedim indirime. Her neyse bedava İnterneti iptal edin dedim ben bu hızla Google bile giremiyorum, internetiniz sizin olsun dedim. İptal edilemiyor dediler, neden bedava internette hız kısıtlaması var diye sorunca da böyle bir bilgi yok dedi. Hat değerlerini güncelliyorum tekrar kontrol edin, sorun devam ederse ss ile siteden bize yollayın dediler.
    Güncelleme ile sorunu çözdüler, demek ki paketteki veriden bedava veriye geçince sistem otomatik hız düşümü uyguluyor, arayıp güncelleme talep etmeliyiz yılda 1 defa gelen İnternetten hayır bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wearesorryserver -- 23 Temmuz 2019; 12:11:9 >

• Konuştuğunca İnternet tarifesinde Kaçmaz 5GB tarifesine geçtim internet daha çabuk gitmeye başladı sanki? Bir şey yapmadım 300mb gitmiş. Tel güncellemeleri kapalı. Nedir bu olay?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone öyle 4g de yapacak birşey yok.
  • Vodafone pişmanlık.

• Bi ara vodafone ramaza ozel 20gb 20tl verdiydi o zaman da hiz kisitlamasi var gibi geldiydi bana hiz aksamlari 1mbps ustune cikmiyordu ama 3gye alinca 8mbps aliyordu. Paket bitti 3g hizi aynı ama 4g hizi aynı saatlerde 20mbps gelmeye basladi aybi konumda..

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    arayıp uygun bir dille anlatırsanız düzeltirler, yoksa hiç umursamazlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    superonline 500 Mbps hız sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vodafone genel olarak hız olarak düşük zaten. Hattı sıfırlayınca önceliklendirmelerde bir değişiklik oldu da daha kullanılabilir bir hız almaya başlamışsınız. Ancak yoğunluk anlarında yine aynı hızları göreceksiniz.
  • Bende 4g hizi yavas diyerekten musteri hizmetlerini aradim gprsyi falan sifirladi birseyler yapti gorusmeden sonta telefonu acip kapatin dedi ben kapatmadan telefon kapandi yalnizca acil aramalar yazisi cikti. Neyse kapatip actim telefonu hiz 1 mbps den 10 mbps ye cikti bir an cok farkli oldu 10 mbps da az ama 1 mbpsye yukselince garip oluyor. Biraz gectikten sonra yine 1 mbpsye dustu yani kalici bir duzeltme yok. Anlik bir onceliklendirme gibi birsey.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.