Şimdi Ara

Vodafone iptal hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merahabalar vodafone hattımı yaşadığım sorunlar nedeniyle iptal edip başka bir operatöre geçmek istiyorum tercihen türkcell fakat tahhütüm var Evimde vodafone hiç çekmiyor. Evin dışında ise 2G çekiyor. Cayma bedeli ödemek istemiyorum bu lanet şeye nasıl bir yol izlemeliyim müşteri hizmetlerini 3 kere aradım robot kadın konuştuktan sonra kapanıyor

• Şikayetvar'a yazın hocam bölgeniz incelenir olursa 4.5G baz istasyonu kurulur çabukca.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam orayada yazcam. Hizmetten yararlanamıyorum ama evimde wifi olmadan ne arama yapabiliyorum nede internette gezebiliyorum. İptal edersem hizmetten yararlanamadığımız nasıl kanıtlarım

Hız testine bağlanamadım bile İstanbul/ Maltepede

Vodafone iptal hakkında

Vodafone iptal hakkında

• ulasscann U kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam bölgede sorun var, BTK ve Şikayetvar'a acilen yazın çözmezlerse'de caymasını ödeyip çıkarsınız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam hem şikayet vara yazdım hemde btk ya ama sorunu çözeceklerini sanmıyorum.

• Bölgenizde wifi varsa vowifi kullanmanızı öneririm. Ağ tercihleri olarakta mobil ağları seçmenizi öneririm, böyle yapınca vowifi daha stabil çalışıyor Vodafone'da

• Hocam evde wifi varken çalışıyor evden çıkınca yine 2g ye dönüyor vodafonenun sitesindeki kapsama alanı şeyinde zaten 2G diyordu. Sanırım bi kaç yıla 3G ye geçicek bizim bölgede

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell ara ödeme nedir
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ulasscann U kullanıcısına yanıt

Ülkemizdeki GSM (2N), IMT-2000/UMTS (3N) ve Sayısı Sınırlandırılmış Kullanım Hakkı Yetki Belgesi (4,5N) hizmetleri, Kurumumuz ile GSM/3N/4,5N işletmecileri arasında imzalanmış olan İmtiyaz Sözleşmeleri ve Kullanım Hakkı Yetki Belgesi kapsamında işletmeciler tarafından sağlanmakta olup, buna göre işletmecilerin; GSM için nüfusu 10.000 ve üzeri olan yerleşim yerlerinde Türkiye nüfusunun en az %90'nında -104 dBm sinyal seviyesi ve üzerinde, 3N için nüfusu 1.000'den fazla olan tüm yerleşim alanlarında -110 dBm sinyal seviyesi ve üzerinde, 4.5N için ise 1 Nisan 2016 yılı itibariyle 8 yıl içerisinde tüm Türkiye nüfusunun %95'inde ve tüm il ve ilçelerin en az %90'nında kapsama sağlama yükümlülükleri bulunmaktadır.

Btk bu maddeye göre tekrar itiraz edin .

vodafone twiterdan tekrar yenileyin şikayetinizi.

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Hocam teşekkür ederim. Dediğiniz gibi yapacağım

• Güncelleme: Bugün tarafıma döndüler şikayetvar ve btk şikayetlerinden dolayı baz istasyonunda bir arıza (internet ve arama yapma konusunda) varmış teknik ekip bugün konu ile ilgilencekmiş.

Yaptığım hız testinde en azından test serverına bağlandı sonucuda ekliyorum. Akmasada damlıyor gibi şimdilik

Vodafone iptal hakkında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.