Bildirim
Vodafone Kaçmaz Saatler İndirimleri
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
22 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Satıştan kalktı mı? Bulamıyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: daniel_wellingtonSatıştan kalktı mı? Bulamıyorum.
Satışta şuan da sistem cok sacma sapan calisiyor 2 kere siparis kismina geldim kart bilgilerimi verdim timeout verdi siparis gecemedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Link atabilir misin?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: daniel_wellington
Link atabilir misin?Link paylasma yeri yok hocam yanimda uygulamasinda aksesuar kisminda ilk basta cikiyor
Bu fiyata kacmaz valla ön ödeme 120 lira yapınca toplam 384 liraya geliyor.O paranın altina ne oldugu belirsiz cihaz alacagima JBL alırım en azından Aztek garantisinin nasil oldugunu biliyorum.Bi problemde direkt sıfır değisim veya ust modelle degisim yapiyorlar.Bi alabilseydik hayirlisiyla
Yanımda uygulamasında Aksesuar bölümü veya online mağaza bölümü nerede?aradım göremedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: deprofundisclamavi
Yanımda uygulamasında Aksesuar bölümü veya online mağaza bölümü nerede?aradım göremedimOnline magaza kismina girin once,daha sonra yukarda telefon tablet aksesuar diye sekmeler var
Hocam teşekkürler ama öncelikle sorunum şu ,yanımda uygulamasında online mağaza yı göremedim bir türlü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: deprofundisclamavi
Hocam teşekkürler ama öncelikle sorunum şu ,yanımda uygulamasında online mağaza yı göremedim bir türlü
Kacmaz saatleri kaldirmislar.
2 saat siparis icin ugrastim bi turlu veremedim yapacakları işi neyse
Hocam belki faturalılara gözüküyordur,ben faturasızım ,bi arkadaş da faturasız,ikimize de gözükmüyor,zaten dediğiniz gibi bitmiş ,sağlık olsun,eyvallah
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X