Şimdi Ara

vodafone kasko

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vodafoneden kaskolu aldığım h p8 lite telefonunu bugün bisikleti mazgala sokup düşmek suretiyle telefonun camını bir güzel kırdım vodafone bayileri hep kapalı bugün burada size sormak istedim kaskoyu kullanmak için ne yapmam lazım direk vodafone bayisine telefonu vericekmiyim yoksa yapıcağım birşey varmı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Vodafone Kasko: Telefonunuzu Koruyun

Vodafone Kasko ile telefonunuzu kazalara, hırsızlığa ve diğer beklenmedik olaylara karşı koruyabilirsiniz. Poliçeniz, cihazınızın onarımı veya değiştirilmesini kapsar ve gönül rahatlığınızı sağlar.

Vodafone Kasko Sorgulama

Vodafone Kasko hakkında daha fazla bilgi almak veya sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki yöntemleri kullanabilirsiniz:

• Vodafone Kasko web sitesini ziyaret edin.
    • Vodafone Müşteri Hizmetlerini [vodafone kasko telefon numarası] numaralı telefondan arayın.
    • Vodafone mağazalarını ziyaret edin.

Vodafone Kasko Numarası

Mevcut poliçenizin numarasını öğrenmek için Vodafone Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçmeniz veya Vodafone Kasko web sitesine giriş yapmanız gerekir.

Vodafone Telefon Sigortası

Vodafone Telefon Sigortası, yalnızca Vodafone müşterilerine sunulan özel bir kasko planıdır. Bu plan, cihazınızın kaybolması, çalınması, hasar görmesi veya arızalanması durumunda koruma sağlar.

Vodafone Telefon Kasko Sorgulama

Mevcut Vodafone Telefon Kasko poliçenizi sorgulamak için [vodafone telefon kasko sorgulama] sayfasını kullanabilir veya Vodafone Müşteri Hizmetlerini arayabilirsiniz.

Vodafone Kasko Hakkında Bilgiler

• Poliçe kapsamı, cihazınızın değeri ve seçtiğiniz plan düzeyine bağlı olarak değişir.
    • Prim ödemeleri aylık veya yıllık olarak yapılabilir.
    • Hasar bildirimleri çevrimiçi olarak veya telefonla yapılabilir.
    • Vodafone Kasko, telefonunuzun onarımını veya değiştirilmesini hızlı ve kolay bir şekilde sağlar.

Telefonunuzu korumak ve içinizin rahat etmesini sağlamak için bugün Vodafone Kasko'yu keşfedin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kasko onda geçmiyor kardes geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ataberkk

Kasko onda geçmiyor kardes geçmiş olsun

nereye geçmiyor acaba
    telefonunuzun başına gelebilecek ekran kırılması
    sitesinde yazan bu madde ne yalanmı atıyor vodafone

• Bende gecmemisti kendi hatanın beyefendi demislerdi

• quote:

Orijinalden alıntı: ataberkk

Bende gecmemisti kendi hatanın beyefendi demislerdi

Seni kandırmışlar ozaman verirken diyorlar kendiniz kirsaniz bile ücretsiz diye

• camel paketindeki camel kullanıcısına yanıt
    Eğer ekran kırılmasını garanti veripte kullanıcı hatası diye yapmazlarsa en yakın tüketici haklarına gidip kullanıcı hatasıdır belgesini ve kasko sözleşme maddelerini götürün.
    Tüketiciyi kandırmaya çalışmalarına göz yummayın ve hakkınız arayın.
  • Geçmiş olsun. Eğer size yaptıkları Kasko Cepkask ise sözleşme de ekran kırılması yazsa da onarmıyorlar. Bu durumda tüketici hakem heyetine gitmeniz gerekiyor. Umarım cepkask değildir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell vs Vodafone
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla ben hicbir operatorun hatta teknoloji marketin kasko/sigorta da belirtip ekrani vs daha sonra da yaptirdigini gormedim daha. Hep bir kullanici hatasi nedense satarken diyorsun ama ekran kırılması dahil diye yav arkadas bizim ekranlar yimirta mi bekleyince kendiliginden kirilip icinden kus mu civcivik mi cikacak ne alaka kullanıcı hatasi hepimizi insaniz elbet kiracaz, sen ekran kırılması dahil diyorsan bitmistir yapacaksin o ekrani ama nerdee.. :)

• telefonu kaskoya verdik yaptılar sağolasında tekrar kırma değilde bu sefer çatlattım keşke 2 kere kullanabilseydik ya 233 lira gidicek garanti bozulmasın diye gitsem aşağıdaki mahalledeki telefoncuya 120 lira
  • Merhaba ben de telefonumu kaskoya gönderdim 1 hafta oldu ne zaman gelir tahminen bir fikriniz var mı ?

• Telefonumu vodofone kaskoya gönderdim tahminen ne zaman gelir ? (1hafta oldu ekran değişimi için gönderdim.)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.