Şimdi Ara

Banka sim blokesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Banka hesabı açtım, sim blokesi mevzusu varmış. Başka operatöre taşıyınca banka işlemi yapılmıyormuş, aydınlatır mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 30 Eylül 2022; 6:51:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bankayı arayıp 2dk da kaldırıyorsun garantiyi arayınca insan bile çıkmıyor bilgisayar hallediyor.

• Marty.McFLY kullanıcısına yanıt
    Ziraat'ten açtım. En çok tercih edilen diye.

• SIM Kart değişikliğinde bloke yapılır. Bloke çoğu bankada yalnızca bankadan gelen SMS'lerin gelmesini engeller. Misal bir ürün alacaksın, 3D Secure şifresi gelecek ya. İşte o şifre gelmez. Ya da bankanın mobil uygulamasına gireceksin ve mobil onay kodu ister, ama o kod bı turlu gelmez. Onun yerine SIM Kartın blokeli der. Git blokeni kaldır der.

Bazı bankalarda bloke direkt mobil uygulama üzerinden (Mesela İş Bankası) kaldırılabilirken, bazı banklarda çağrı merkezini arayarak (Mesela Yapı Kredi, Akbank), bazı bankalarda ise ATM'ye giderek(Mesela Finansbank Enpara) blokeni kolayca kaldırabiliyorsun. Tabii istersen şubeye giderek de yapabilirsin. Ancak Ziraat'te durumlar nasıl, bilmiyorum. Ziraat'in müşteri hizmetlerini ara, bu konuda destek olacaklardır.

Ha bu arada şimdi bahsedeceğim sistem yoktu ancak yeni geldi, SIM Kart değişikliği sadece hesabın olan bankaları değil, hesabın OLMAYAN bankaları da kapsıyor. Mobilden görüntülü görüşme ile hesap açmak istediğin zaman BAZI bankalar SMS göndermiyor bloke nedeniyle. Hesabını gidip şubeden açman gerekebiliyor bu nedenle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen efsane bir detaysın gurme.

Enpara ve Maximum Mobil'den de hesap açacam. Kampanyaları bol.

•   

Yalnız Maximum Mobil, İş Bankası'nın kampanyalarının bulunduğu uygulama. İş Bankası demek istedin sanırım 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biliyorum canım, enpara da QNB Finansbank'ın.

QNB Finansbank ise Qatar National Bank'ın.

Başındaki QNB ordan geliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kuveytturk Kredi Erken Kapama
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hahaha yeni raşit olmuş finans kurumlarında bütün tuşlara basıyon heralde :) hadi hayırlısı

• ŞAKACI kullanıcısına yanıt

Yine günlük rutin şakanı yaptın ha şakaci.

Açacağım bankalar kampanyası bol bankalar.

Enpara, Maximum Mobil Genç vs gs.

• Daha dün kaldırdım blokemi atmye kartı takıp şifreyi gir ordan kaldırılıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.