Şimdi Ara

Vodafone liseler arasi müzik yarismasi şarki onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
1.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bu sene tum Turkiye katilabiliyormus biz de katilmayi dusunuyoruz ama sarki onerilerine ihtiyacimiz var ben soyle bir sey dusundum yorumlarsaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tekrar düşünün derim. Özel liseler filan katılıyor. Adamlarda her türlü ekipman her türlü destek var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrainGeR

Tekrar düşünün derim. Özel liseler filan katılıyor. Adamlarda her türlü ekipman her türlü destek var.

Ekipman falan sorun degil biz de il icinde bir seyler yapiyoruz en azindan katilmis oluruz ama grubumuz iyi ve iyi de bir sarki secersek neden olmasin

• quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

quote:

Tekrar düşünün derim. Özel liseler filan katılıyor. Adamlarda her türlü ekipman her türlü destek var.

Ekipman falan sorun degil biz de il icinde bir seyler yapiyoruz en azindan katilmis oluruz ama grubumuz iyi ve iyi de bir sarki secersek neden olmasin

Tam çalabildiğiniz güzel bir şarkı seçin derim. Kendinizi göstericem diye yırtınmayın. Geçen senenin videolarını izleyin anlarsınız. Tam tadında güzel çalarsanız çok zor olmasa gerek. Tabi çok aletli güzel bir grupta olması gerekir.
  • quote:

quote:

quote:

Tam çalabildiğiniz güzel bir şarkı seçin derim. Kendinizi göstericem diye yırtınmayın. Geçen senenin videolarını izleyin anlarsınız. Tam tadında güzel çalarsanız çok zor olmasa gerek. Tabi çok aletli güzel bir grupta olması gerekir.

Ben uzun zamandir takip ediyorum ama mersinde oldugumuz icin katilamiyorduk genelde turkce sarkilarin hic sansi olmuyor yabanci populer veya klasik sarkilar tutuluyor coldplay paradise veya we are young dusunduk ama sizinde fikrinizi alalim

• Iron Maiden - Fear of the Dark
    Iron Maiden - Dance of Death
    Pentagram - Lions in a Cage

• quote:

Orijinalden alıntı: Sosyal-Sol

Iron Maiden - Fear of the Dark
    Iron Maiden - Dance of Death
    Pentagram - Lions in a Cage

Soylediklerin cok guzel ama gercekten bu yarismada artik klasik olmus sarkilar ve sanslari yok bir de bizim grup metale cok yatkin degil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kibrista kapali olan hat
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oğuzhan Uğur - Fondip eğlenceli bir şarkı olduğunu düşünüyorum birde terbiyesizim şarkısı var.
  • http://www.youtube.com/watch?v=5-juDiDTYfw bunu öneririm basarılı bir sekilde yorumlayabilcekseniz tabi
  • Biraz daha öneri alabilir miyim arkadaşlar

• Marc Anthony - You Sang To Me

http://www.youtube.com/watch?v=MY4YJxn-9Og

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adil07 -- 5 Ocak 2013; 21:22:56 >
  • stslyi çalın basit zaten
  • borusana girmiş çalışıyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben uzun zamandir takip ediyorum ama mersinde oldugumuz icin katilamiyorduk genelde turkce sarkilarin hic sansi olmuyor yabanci populer veya klasik sarkilar tutuluyor coldplay paradise veya we are young dusunduk ama sizinde fikrinizi alalim

Bende Mersin'deyim hocam,hangi lise ?

• klavyede var şarkıda sorun olur mu bilmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExodusDZ -- 5 Ocak 2013; 21:39:50 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The@Thing -- 5 Ocak 2013; 21:38:46 >

• liseliler arası diye okudum.
  • JUDAS PRIEST - ANGEL

eger calabilirseniz,sizi yarismada 1. yapar kesin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.