Şimdi Ara

Vodafone Menu Bildirimi 6 Ay Boyunca 1GB Hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
12.760
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Vodafone Menu
    "Vodafone'dan sadece size özel 6GB hediye internetinizi almak için hemen onaylayın, tarifenize aylık ek 1GB internet 6 ay boyunca ücretsiz yenilensin."

Ekran görüntüsünü aldım, İptal ya da Tamam'a basmadan kayboldu. :)

Başka bir ayrıntı yazmıyordu, bilen var mı neyin nesidir? Mevzu Vodafone olunca tereddüt normal sanıyorum.

Ayrıca bu şekilde gelen bildirimler İptal seçeneği seçilse de tekrar tekrar geliyor bir süre boyunca.

Ekleme:

Onaydan sonra bir onay penceresi daha geliyor, onda da iletişim tercihlerinizi değiştirmek için KAPAT yaz 7232'e gönder diyor.

Şimdi de onay geldi, adı "Super Internet" paketi imiş, paketinizle birlikte yenilenen 1GB data olarak görünüyor, umarım ücret felan çıkarmazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 17 Kasım 2018; 17:48:0 >

• Bana da geldi tamama basamadan kendisi gitti. Ayağımıza gelen ölücülüğü bile yapamadık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mmeehhmet kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi şimdi tekrar geldi, onayladık bakalım, inşallah sonunda bir sakatlık çıkmaz.
  • Vodafone menü nedir hocam

• Küt diye ekrana düşen, ortam sessiz ise korkutan bildirim gibi bir pop-up diyebilirim.

Ekleme:

Onaydan sonra bir onay penceresi daha geliyor, onda da iletişim tercihlerinizi değiştirmek için KAPAT yaz 7232'e gönder diyor.

Şimdi de onay geldi, adı "Super Internet" paketi imiş, paketinizle birlikte yenilenen 1GB data olarak görünüyor, umarım ücret felan çıkarmazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 17 Kasım 2018; 17:41:40 >

• Eşime geldi. Tamam bastı. Bedava internet yüklendi hemen. Bana 1 haftadır çıkıyor tamam diyorum gelen giden bir şey yok

• Aynısı bana da geldi ücret falan kesildi mi sizden hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Söz konusu Vodafone olunca dikkat edin.
    Zamanında ufak bir indirim için Altın Kulübe üye olmuştum ücretsiz diye 2 aydan sonra ücretliymiş defalarca aramama rağmen iptal edemedi asalak temsilciler 6-7 ay 3 küsür tl para kesildi.Hizmet desen o da yok.Yeri geliyor 2g internet kullanıyorum.

Ben eski Starcep Telsimciyim başka Operator kullanmadım.Ne zaman Vodafone oldu o zaman bitti aslında.Neyse 4 ay kaldı ondan sonra gerekirse 10 lira fazla verir kaliteli hizmet alırım diğer operatörlerden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebellion87 -- 19 Kasım 2018; 19:05:18 >
  • Phenx P kullanıcısına yanıt
    Kesilmedi.

• Rebellion87 kullanıcısına yanıt
    2 aydan fazladır altınkulüpteyim böyle birşey var mı gerçekten?
  • Rebellion87 kullanıcısına yanıt
    Kontorlüyüm hocam.
  • Vodafone u kimse durduramıyor. Bu gidişle ölücüler vodafone a kayacaj

• Kassady kullanıcısına yanıt
    Ben faturalıyım.Siz faturasız olduğunuz için kesinti olmayabilir.

Fatura 3 küsür fazla geliyordu.Arıyorum biri diyor şundan biri bundan dolayı sonuncusu dedi altın kuluble alakalı iptal etti Bu ay yansımadı faturaya.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • silkeleme opereyşın
  • güzel bence faturasızlar için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rebellion87

Söz konusu Vodafone olunca dikkat edin.
    Zamanında ufak bir indirim için Altın Kulübe üye olmuştum ücretsiz diye 2 aydan sonra ücretliymiş defalarca aramama rağmen iptal edemedi asalak temsilciler 6-7 ay 3 küsür tl para kesildi.Hizmet desen o da yok.Yeri geliyor 2g internet kullanıyorum.

Ben eski Starcep Telsimciyim başka Operator kullanmadım.Ne zaman Vodafone oldu o zaman bitti aslında.Neyse 4 ay kaldı ondan sonra gerekirse 10 lira fazla verir kaliteli hizmet alırım diğer operatörlerden.
    Bizde a101 çek için üye olmuştuk ücretsiz diye biliyorum. Bizden de mi kesiliyor nereden görebiliriz

• Bunu ben de yaptım da 35 lira yüklersen aylık geliyor ben de. Bu pencerenin çıkmaması için ne yapabiliriz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kapat yazıp 7232ye gönderince bu bildirim kapandı. Böyle güzel şeyler gelşyor da çoğu zaman benm 30 tlye kullandığım 8 gb paketini size özel 45 tl diyip önüme getiriyor yanlışllıkla bassam paketten olucam diye diken üstü yapıyodu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu görselin aynısı geldi ama okuyup düşünürken gitti aniden tamam a basamadan.. Tekrar gelir mi acaba ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.