Bildirim
Vodafone mu türk telekom mu ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bölgendeki kullanıcılara sor yada bulunduğun bölgede kendin tecrübe edeceksiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sınırsız tarifeleri işin içine koymasaydınız Vodafone derdim hocam.
Şimdi işin içinde sınırsız tarifeler de var, Prime diyorum ama direk geçiş yapmayın derim.
Etrafınız da Türk Telekom ve Vodafone kullanan tanıdıklarınız varsa onlara sorun soruşturun, hangisi daha iyi ise ona geçiş yapın derim hocam.
Vodafone kesinlikle.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Vodafone a bir buçuk ay dayanabildim. Konuşmalar da ses kesilmesimi dersin internete kaplumbağa hızında girmesimi yoksa beş para etmez müşteri hizmetlerimi kesinlikle vodafone dan uzak dur.
Ben tüm hatları kullanan biri olarak Telekom derim eğer şehir merkezindeyseniz ve çok seyahat etmiyorsanız. Seyahat ediyorsanız kırsal VS ise Vodafone daha tercih edilir.
Açıkara Vodafone tabiiki.
TT yoklukta gider sadece, başka çaren yoksa tercih et.
Bölgenizdeki insanlara sormalısınız, hangisi daha iyi ise onu tercih edebilirsiniz.
Kesinlikle Vodafone. Türk Telekom'dan mümkün mertebe uzak durmalı.
Bölgenizde test edip geçin derim hız testi şebeke vs gerekirse faturasız birine taşı,beğenmezsen direk diğerine geç.
İlk etapta direk faturalı geçme derim hocam,en mantıklısı budur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji16 -- 4 Eylül 2020; 22:54:16 >
İkisini'de dene tarafını seç!
Vodafone tabiki
Turk telekom vodafone önerenler interneti kahni hızında kullanmaya alışmışlar. -
Ana hattım tırtcelldi kapattım vodafone kullanıyorum birkaç aydır. Vodafone fiyat olarak telekomdan uygun ama kalite olarak kesinlikle Turk Telekom daha iyi. Vodafone birçok yerde hızı yerlerde sürünüyor, Turk Telekomun yavaş olduğu biryere henüz gitmedim, çok gezen biriyimdir de. Vodafone kullanmamdaki sebep paket olarak en uygun onun olması ve evimde istisna olarak yüksek hız vermesi (100-200 mbit arası değişiyor) -
Vodafone belki ama Telekom o kadar kötü değil hız konusunda.
Tt alsın dedim hocam
Vodafone şu zamanda GSM operatörü değildir,denilemez. Vodafone şu zamanda kaportası kapısı dökülen Kartal model arabadır. Vodafone, GSM bant ihalesinde abonesine ne kadar önem verdiğini,abonesine ne kadar değer verdiğini göstermiştir. Vodafone Turk Telekom'dan iyi diyenler bunun ne demek olduğunu sanırım bilmiyorlar.
15 yıldır İstanbul'da Turk Telekom ve Vodafone çift hat kullanıyorum. Beşiktaş-Beyoğlu-Şişli-Zeytinburnu arasında koşturuyorum. Turk Telekom kötü değil,Vodafone ise son 4-5 yıldır rezalet.
Bant ihalesi sonucunu araştırın ne anlama geldiğini öğrenin. Bant çeşitliliği kısıtlı olan telefon kullanırsanız (ki Xiaomiler bu konuda sorunlu) çekimde de sorun yaşanır,batarya da çabuk biter. Genellikle az yatırım yapılan anadolu ilçe ve köylerinde olur bu durum tabi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Yeri geliyor bazı yorumlara kızıyorum hocam 😁
Tekrar diyorum kimseye nefretim ve kinim,art niyetim olmadı, olmayacak yeter ki üslubunu ahlakını bozmasın.Forumda tartistigimiz,zıtlaştığımız kişilerde oldu.Eleştirebiliriz, taraf olmak iyi birşey değil hizmete para ödeyen olmak en iyisidir. Forum sizlerle güzel hocam... |
dostum bahsettiğin kişi forumun içine resmen çatır çatır eden, her muhabbeti aynı kısır döngüde boş turkcell muhabbetine bağlayan, tuhaf bir üye, adminler taksa, silse bloklasa, lokma döktürecek insanlar var bu forumda...
|
Bana göre açık ara tt
|
Benzer içerikler
- mobil veri e den h ye çevirme
- aradığınız kişi şu an görüşme kabul etmiyor vodafone
- sesli mesaj kapatma
- vodafone faturalıdan faturasıza geçiş
- vodafone 60 gb 387 tl
- vodafone hediye internet
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- wifi araması nedir
- gizli numaradan arama
- çağrı sonlandırıldı ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X