Arkadaşlar 1 sene önce Vodafone kullanıyorumdum? Sim kartı takınca acayip hızlı şarj bitmiyordu İnternet speed. Test 1 mbiti geçmiyordu Video seyrederken takılmalar vb. Çoğu yerde edgeye düşüyordu, birde müşteri temsilcisi ne çoğu zaman ulaşılamıyordu bu konularda düzelme varmı yoksa halen aynı mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vodafone ne durumda?
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Aynı şekilde devam..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ses sorunu (kopma), hız sorunu devam ama şarj sorunu hurafe gibi.
Tecrübe ederek kendin karar var buradakiler ile iş yürümez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türk Telekom'a geçme de, ne yapıyorsan yap hocam Vodafone'u mumla ararsın. Baştan söyleyeyim de.
kronik bir volte problemi var vodafone da, sürekli bir apn ayarı yapıyorlar öyle düzeliyor,voltr üzerinden yapılan görüşmeler kesiliyor,özellikle iphone cihazlarda,
En son 6 ay önce vodafone'luydum anlattiklarini cok önceden bende yasiyordum(istanbulda yaşıyorum)tt'nin interneti cok daha hizli.vodafone'da arada cok nadir de olsa internet hizi düşüyo(yağmur yağınca falan)onun haricinde ciddi anlamda yol katetmişler kesinlikle.vodafone o eski vodafone deil(istanbul için diyorum)
Teşekkürler. Bundan sonra birdaha Vodafone abonesi olmam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starforces -- 28 Eylül 2021; 14:18:53 >
Yazdıklarını 2 ay öncesine kadar bende yaşadım internet hızı kaplumbağayla yarış yapsa muhtemelen kaplumbağa kazanır ama bu tabiki bölgeye göre değişebilir bulunduğum bölge böyle olduğu için 1 hafta içinde numaramı hemen taşıdım
Ben Turk Telekom olan 2 hattımdan birini bazan Turk Telekom olmayan yerde diğer operatörler olabiliyor diye Vodafone'a taşımak için online başvuru yaptım. Ertesi gün arayıp bilgi teyidi yaptılar. Ancak aradan neredeyse 1 hafta geçti henüz kurye veya başka bir arayan olmadı. Burada yazılanları okuyuncada korktum, inşallah geçişi unutmuşlardır, Turkcell'e geçerim.
Benzer içerikler
- ses to ses nedir
- evde telefon çekmiyor
- red"li fırsat 25 gb ultra paketi içeriği
- koşullu arama yönlendirme aktif ne demek
- en ucuz faturasız hat fiyatları
- vodafone mobil imza
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- vodafone ücretsiz internet
- turkcell abone sayısı
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X