|
Bildirim
en ucuz red tarifesi 100 küsür lira. elin adamı sınırsız internetli paketlere 50 birim para veriyor bizimkiler 25 birim etmeyecek hizmetlere FAHİŞ ötesi rakamlar isteyip sonra dh ye reklam verip haber yaptırıyor. lanet olası memlekette rekabet olmayınca araya giden vatandaş oluyor. alternatifsizliğin gözü kör olsun
|
Bursa ve İzmir göbeğindeki plazalarda olan şirket ofislerinde çekmediği için hatların yarısını başka operatöre taşımak zorunda kaldık, gel de anlat.
|
Vodafone önce bağlantı kalitesi arttırsın.Sonrasında tasarruf yaparız.
|
Red'liyim. 528 milyonum ile Miami'de tatildeyim şu an. 528 milyon dolar nerde diye sorarsanız merak etmeyin diye haber vereyim dedim.
|
1 KBps hız ile hızdan da tasarruf ediyorlar.
Edit: Şaka değil 1 KBps (Evet KBps) hız veriyorlar çoğu yerde. |
Daha önce red 15 tarifesi kullandım sınırsız instagram vb diye. Silivrinin sahilinde çekmiyordu internet. Arkadaşım turkcell tarifesini hotspot paylaşıyordu da giriyordum bakın şaka değil bu. Sonra turk telekom prime tarifelerini kovaladım ucuzundan. Hatta faturalı tarifeden faturasıza geçmek istiyorum falan diyince %40 indirim ve olmayan tarifeleri sizlere sunabiliyorlar. Turk telekomdan baya memnunum. Vodafone maalesef çekmiyor.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaximillianFoe -- 6 Temmuz 2022; 15:45:51 > |
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Bodrum'da çok ucuza Lounge hizmetini kullandım ben de. Beleş içki ve yemekler ile keyif çatmıştım baya. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
İzmir'de Türk Telekom'dan bile beter bir kapsama alanı ve çekim gücü var, İzmir'in neresine gitsem aynı! İzmir'de ikamet edenlere garezi var Vodafone un! |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|