Şimdi Ara

Vodafone RED'de büyük haksızlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu anda 95 liralık #vodafone red tarifesi kullanıyorum. Tarifem 4000 dakika konuşma, 2000 sms, 2 gb internet (1 yıllığına 3'e çıkartıldı) içeriyor. Red Extra ismiyle çıkartılan benzer tarifeyse 85 liraya 4000 dakika 4000 sms 4 gb internet içeriyor. Kısacası hem 10 lira fazla veriyorum hem de daha az hizmet alıyorum. Aynı durumda olan herkesin haberdar olmasını istedim.

• Ara musteri hizmetlerini soyle yoksa hattimi tasiyacagini soyle,bunlar yoksa boyle sömürür.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kontratlı telefon almasam daha kolay olacaktı ama sonunda tamamını ödeyip dediğini yapacağım galiba. 24 ay az az öderim nasılsa aynı fiyat diye mantık kurarsan bu insanlarla uğraşmak zorunda kalabiliyorsun ne yazık ki.
  • Hocam bu genelde Turkcell'de olan birşey ama Vodafone'a da sıçramış heralde. Müşteri hizmetlerini arayın iptal ettireceğim felan taşıyacağım felan filan diyin. İkna olup o pakete geçirirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üsteki arkadaşın dediği gibi muhtemelen sizi o pakete geçiş yaptırırlar hocam tahattütünüz filan bozulmuyor sanırım öyle oldumu, Biraz ağzınız laf yapıyor ise bağlarsınız bence Müşteri hizmetlerini
  • Müşteri hizmetleriyle çok konuştum. Yönetici personelleriyle de görüşmem oldu. Yakında genel bir düzeltme yapılacağına dair umut vaadiyle geçiştirildim. Bir arkadaşım Avea'ya geçsene eskisi gibi değil dedi. Biraz test ettik, bırakın aynı seviyeyi yakalamayı daha iyi çıktı. Özellikle download hızında Vodafone'un 2 katını gördü. Avea kullanıp memnun olan arkadaşlarımız var mı?

Bu arada buraya konu açma nedenim çözümden ümidi kesmem. Sizlerin de bilgisi olsun. Çok reklam yapıyorlar ama ne kadar eski olursanız olun kıymetiniz yok. Herkes bilgilensin diye mailimi ve 18-19 gün sonra bana gelen cevabı da görmenizi isterim.

Date: 6/22/2014 11:46:06 AM
    To: musterihizmetleri@vodafone.com
    Subject: Vodafone Tüketici Hakları / Madde 1: Eşitlik Hakkı

Vodafone Red kullanıcısıyım. Neden 95 lira ödediğim paket 85 liralık Red Ekstra paketinden 1 gb az internet ve 2000 sms içeriyor? Bununla ilgili ne yapacaksınız? Eski müşterilerinize böyle mi davranıyorsunuz?

From: Vodafone Musteri Hizmetleri (musterihizmetleri@vodafone.com)
    Sent: Thursday, July 10, 2014 9:25:45 AM

Öncelikle, kişiye özel kampanya uygulamamız bulunmadığını wep sitemiz (www.vodafone.com.tr) üzerinde belirtilen mevcut kampanyalarımızdan, gerekli koşulların sağlanması durumunda tüm abonelerimizin faydalanabileceğini belirtmek isteriz.

Abonelerimizin talep ve sorunlarını karşılayabilmek, en kısa sürede çözüme ulaştırabilmek ve siz değerli abonelerimizin memnuniyetini kazanmak için; Vodafone olarak yeni servisler, yeni düzenlemeler ile sürekli gelişmekte ve hizmet kalitemizi arttırmakta ve siz değerli abonelerimiz için en iyisini yapma gayreti içerisindeyiz.

Gerek Vodafone Faturalı gerek Vodafone Faturasız hatlarımız için belirli süreler kapsamında farklı avantaj ve içerikte kampanyalar hazırlamaktayız. Talep etmeniz durumunda, şu an abonelerimizin kullanımına sunulmuş olan tarife ve kampanyalarımızdan yararlanabileceğinizi hatırlatırız.

Mevcut kampanyalar ve tarifeler hakkında detaylı bilgi için web sitemizi (www.vodafone.com.tr) ziyaret edebilirsiniz.

Konunun farklı olması durumunda tarafımıza yeniden ulaşmanızı rica ederiz.

Vodafone İnternet sitemize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bu konuyu çözmüşler ya, konu farklı olursa taraflarına yeniden ulaşmamı rica ediyorlar!!!

• Kardeşim hiç uğraşma.vodafone da gram müşteri memnuniyeti yok.bende senin kullandığın red tarifesindeyim.aylardır şebeke problemini çözecekler diye bekliyorum ama artık direk yüzüme karşı yapmıcaz bu şekilde kullanıma devam edeceksiniz diyorlar.avea kullanan dayım bırak oğlum benim telefondan işini gör diyor.adam 20 lira veriyor ve benden kaç kat hızlı alıyor.beş tane hattım var hiç ama hiç takmıyorlar.en kısa zamanda ben hattımı taşıyacam ve daha bedava yapsalar işim olmaz.zaten resimde yüklediğim hatayı yapan firmadan ne beklenir ki???
     Vodafone RED'de büyük haksızlık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.