Şimdi Ara

Vodafone RedBox Devir Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık bir yıldır Vodafone RedBox kullanıcısıyım. Kalan taahhüt olarak ortalama bir yıl ya da biraz daha fazla olabilir. Şuan tam hatırlamıyorum. Kullandığım süre zarfında herhangi bir sıkıntı olmadı. Hız olarak 10 Mbps'nin altını görmüyor ayrıca akşamları da herhangi bir yavaşlama yok. Tabii bu hız konusu Vodafone'nin kapsama alanıyla da alakalı. Şuan aylık 120 TL faturası var. Ayrıca sınırsızdır. Herhangi bir kota yok. Şimdi satışa sunulan Redbox kampanyaları kotalı ve kotasız olarak farklı fiyatlara ayrılmıştır. Ben ilk alanlardan olduğum için gayet cazip bir şekilde kullanıyorum. Buradan Vodafone RedBox fiyat ve bilgilerini görebilirsiniz.

Tüm bu anlattığım avantajlı yönlerine rağmen neden devir etmek istediğimi anlatayım. Çünkü ben yakın zamanda yurt dışına yerleşeceğim bundan dolayı kullanamayacağım. Ve düşündüm ki böyle bir fırsat boşa gitmemeli ve ayrıca ben taahhüt bozduğum için ceza yememeliyim.
    RedBox'u üzerine almak isteyen arkadaşlar buradan iletişime geçebilirler. İyi forumlar.

• Dm iletişime gecelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam internet hızı nasıl herhangi bir sıkıntı çektiniz mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.5g olan paket mi 10 mbit olan paket mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Migros Özel Tarife Hk.
    3 yıl önce açıldı
    Vodafone hat devir ile ilgili
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.