Şimdi Ara

Vodafone SMS Sorunu 💬

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar, yaklaşık 2 gündür Vodafone tarafından Doğrulama SMS'leri alamıyorum hani şu 4 haneli olan Yanımda ve Vodafone TV'ye giriş için gerekli olan kodlar.

Bunun bir çözümü var mıdır? Müşteri Hizmetleri, cihazı açıp/kapatın gibi saçma Türk işi çözümler sunuyor. Şikayetvar'a girdiğinizde bu konu hakkında bir sürü şikayetlerde var.

Yani kitlendim kaldım, SIM'i çıkarıp başka cihaza takma gibi bir şansımda yok çünkü eSIM.

Belki aranızda bu konudan anlayan ya da çözümü bilenler vardır diye bir sormak istedim. Yardımcı olursanız çok makbule geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 9 Ekim 2021; 14:47:14 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• iDoctor kullanıcısına yanıt
    Vowifi ile bağlı kalmış olmayasın

• maaart M kullanıcısına yanıt
    Yok hocam, Yanımda uygulaması için SMS gelmeye başladı ancak Vodafone TV sorunu devam ediyor. Tamamen Vodafone ile alakalı bir sorun.

Belki bir olasılık dedim ama klasik vodafone sorunları, geçmiş olsun

• eSim işte daha yeni çekti bu melet.sistemin oturmasi için zaman tani ona.aranizda belki bir elektriklenme olabilir.bence onu bi çaya davet et bakalim gelecek mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlgi alanı futbol olunca yorum da böyle oluyor heralde

Futbol ne alaka dostum?ilgi alanimi degistirip 'hatunlar' yazmam gerekiyo galiba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TURKCELL SMS SORUNSALI !!
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya senin 6500 küsür yanıtının hepsi böyle gereksiz mi? Ne boş yaptın.

• Konunun esim ile bir alakası yok, normal sim olsada olur…

Reis makara yapiyoz ya amma ciddi adamsin

• ben yıldır falan bu sorunu yaşıyorum bir çözüm bulamadım. sorun şeyde olabiliyor sanırım, xiaomi tel kullanıyorsan vodafone için primium mesajlara izin ver özeliğini açmalısın ama bende ayarlarda çıkmıyor uygulama o yüzden yapamıyorum.

• Usturlap kullanıcısına yanıt

Şunu okuyup denediniz mi?

https://www.bilgitarif.com/dort-haneli-numaralara-mesaj-gonderme-sorunu-premium-sms//

Olmazsa

##002# arama tuşu

#330*0000# arama tuşu

Bu işlemlerı yaptıktan sonra telefonu kapat aç.

Olmazsa daha önce musteri hizmetleri ile bu sorunu konusmadiysan konuş,sana bir kod söyleyecektir yada bir ayar tarif eder,onu uygula.

Turkcellde bir yakınımın telefonunda 4 haneli numaralars asla sms atilmiyordu. Telefonda da premium sms ayar yeri yok. Kodlar da işe yaramadı. Turkcell'e dedim durum sizle alakalı,kabul etmediler. Sim kartı baska tekefona takinca premium sms gönderiyordu,telefona ise başka hat takinca telefon premium sms gonderiyordu. Yani telefon simkart uyumu saglanmis nasil saglandiysa premium sms gondernemek için. Bir arkadaş dedi,telefondan art arda 4 haneli numaralara sms atilmiştir,operatör o cihazda 4 haneliye sms atilmasini bloklamıştır. Mantıkli da geldi sadece o telefonda sadece o simkart ile premiun sms gonderemeyince.

Hattı Turk Tekekoma taşıyıp geri taşıyınca 4 haneliye sms göndermeye başladı telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 17 Ekim 2021; 2:59:21 >

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

müşteri hizmetleri bir kod veya benzeri bişi yapmadı preimum mesajları söyledi ama ben çoktan milyon kere baktım yanımda uygulaması preimum mesaj isteğinde bulunmuyor ve listede gözükmüyor ki onay verem.

kodlar da bi işe yaramadı ilk kod çalıştı ama ikincisi çalışmadı umarım bir ayarlar bozulmaz. tahminim telefona blok atılmış olma olasılığı yönünde. onu da nasıl çözebillirim bilmiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.