Şimdi Ara

Vodafone Süpernet Fiber Kullananlar Memnun mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
22.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hali hazırda süpernet fiber kullanan varmı?
    64 Mbps‘ye Kadar Limitsiz FİBER/FİBERHIZ 240 GB AKN'li 68.90 TL 59 Mbps'ye kadar destekliyormuş hattım. Engelli tarifesi ama normali de 69.90 olması lazım sizce uygun mu?

• bende geçmeyi düşünüyorum da altyapı işi nasıl olacak hocam. evimde 100 mbps kadar türk telekom fiber var ama vodefone var mı emin değilim. iptal ettirip direk geçeceğim varsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-77293B3E8

bende geçmeyi düşünüyorum da altyapı işi nasıl olacak hocam. evimde 100 mbps kadar türk telekom fiber var ama vodefone var mı emin değilim. iptal ettirip direk geçeceğim varsa.
    vodafone a gecmeyın beyler begenmedıgımız ttnette 1 dakıka suren paket degısım olayı 10 gundur vodafone da gerceklesmıyor 8 kere musterı hızmetlerını aradım tık yok sıkayetvar a yazdım tık yok tuketıcı haklarına yazdım tık yok paket gecısı boyleyse sorun olursa ınternetı unutun

salı carsambaya kadar hallolmazsa cezai bedeli ödeyip kapattırıcam
  • Türk Telekom altyapısı kullanıyor hocam. Bazı bölgelerde kendi altyapıları varmış ama tam olarak nerede bilmiyorum, ben başvurdum evrakları imzalayıp gönderdim, bekliyorum. Türk Telekom altyapısını kullanacaklarmış sordum, sizde de büyük ihtimal Türk Telekom altyapısını kullanırlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrah1923

Türk Telekom altyapısı kullanıyor hocam. Bazı bölgelerde kendi altyapıları varmış ama tam olarak nerede bilmiyorum, ben başvurdum evrakları imzalayıp gönderdim, bekliyorum. Türk Telekom altyapısını kullanacaklarmış sordum, sizde de büyük ihtimal Türk Telekom altyapısını kullanırlar

anladım hocam. yukarıdaki arkadaşın dediği doğru mu acaba o kadar bekletiyorlar mı altyapı aynıysa ping vs. değişmez o halde geçen ping arttı geçtiğimde diyorlardı

edit: umarım akşam 20:00 dan sonra internet yavaşlaması, ping artması sorunu devam etmez geçtiğimde de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-77293B3E8 -- 18 Nisan 2016; 9:54:03 >

• geçiş işlerinde biraz sıkıntılıymış çok kişiden duydum bunu ama şuan araştırdığıma göre bana uygun daha iyi paket olmadığından bekleyeceğim,8 Mb kullanıyordum ilk haftada 50 GB AKN bitiyordu, geçmiş dönem kullanımlara baktım 150 ile 200 GB data kullanmışım 240 GB bana uygun şuan. cumartesi günü kurye geldi evrakları imzaladım bakalım ne kadarda bağlayacaklar gelişmeleri yazarım
  • quote:

geçiş işlerinde biraz sıkıntılıymış çok kişiden duydum bunu ama şuan araştırdığıma göre bana uygun daha iyi paket olmadığından bekleyeceğim,8 Mb kullanıyordum ilk haftada 50 GB AKN bitiyordu, geçmiş dönem kullanımlara baktım 150 ile 200 GB data kullanmışım 240 GB bana uygun şuan. cumartesi günü kurye geldi evrakları imzaladım bakalım ne kadarda bağlayacaklar gelişmeleri yazarım

anladım hocam. 1 yılım var daha kaç lira cayma bedeli alırlar acaba.. birde vdsl kullanıyormuş vodafone hocam biliyor muydunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone Fiber Nasıldır?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yararlandığınız ay kadar indirim tutarı neyse onu ödüyorsunuz hocam, Örneğin 24 aylık taahhüt verdiniz sizin 12 ay indirimden faydalanmışsınız, o 12 ayın indirim tutarını ödeyeceksiniz, tarifeniz 90 tl ise taahhüt vererek 50 tl indiyse aradaki 40 tlyi kaç ay taahhüt kullandıysanız onunla çarpacaksınız, mesela siz şuan cayarsanız 480 tl ödeyeceksiniz yani bu mantık üzerinden hesaplayın tutarları ben uydurdum siz tarifenize göre hesaplayın doğru tutar için. Birde Vdsl derken hocam bakır kablo ile gelene mi vdsl diyorlar? yerleri kazıp döşediklerine de fiber mi deniliyor pek bilgili değilim bu konuda ama ben 8 mbps kullanıyordum TTNET fibere geçebilirsiniz diyordu, Vodafone'da TTNET altyapısını kullanıyoruz dedi ne bağlayacaklarını bilmiyorum ama 2 kere kontrol ettirdim birinde 50 Mbps diğerinde 49 mbps hız alabilirsiniz dedi
  • quote:

yararlandığınız ay kadar indirim tutarı neyse onu ödüyorsunuz hocam, Örneğin 24 aylık taahhüt verdiniz sizin 12 ay indirimden faydalanmışsınız, o 12 ayın indirim tutarını ödeyeceksiniz, tarifeniz 90 tl ise taahhüt vererek 50 tl indiyse aradaki 40 tlyi kaç ay taahhüt kullandıysanız onunla çarpacaksınız, mesela siz şuan cayarsanız 480 tl ödeyeceksiniz yani bu mantık üzerinden hesaplayın tutarları ben uydurdum siz tarifenize göre hesaplayın doğru tutar için. Birde Vdsl derken hocam bakır kablo ile gelene mi vdsl diyorlar? yerleri kazıp döşediklerine de fiber mi deniliyor pek bilgili değilim bu konuda ama ben 8 mbps kullanıyordum TTNET fibere geçebilirsiniz diyordu, Vodafone'da TTNET altyapısını kullanıyoruz dedi ne bağlayacaklarını bilmiyorum ama 2 kere kontrol ettirdim birinde 50 Mbps diğerinde 49 mbps hız alabilirsiniz dedi
    Ben Vodafone kullanıyorum sıkıntı yaşamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Low

Ben Vodafone kullanıyorum sıkıntı yaşamadım

Alıntıları Göster
    Bende geçiş yaptım, yapmaz olaydım. Geçmeyin kardeşim, hala bağlanmadı.. 1 gün daha bekleyeceğim, sonra iptal ettireceğim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: momentmc

Bende geçiş yaptım, yapmaz olaydım. Geçmeyin kardeşim, hala bağlanmadı.. 1 gün daha bekleyeceğim, sonra iptal ettireceğim..

Alıntıları Göster
    Dün akşam bağlandım ve ilk girer girmez speedtest ile hıca baktım 30 m bit verdi daha sonra 27-28 bandında seretti. Bi kereliğine 18 e düştü. Biraz önce baktığımda 28 mbit dedi ve bakmayacağım bi daha bana sanırım 28 civarı yeter diye düşünüyorum. Tarifem 32 mbit 60 gb a.k.k. 55 tl

• En uygun vodafone bende bağlatacam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

geçiş işlerinde biraz sıkıntılıymış çok kişiden duydum bunu ama şuan araştırdığıma göre bana uygun daha iyi paket olmadığından bekleyeceğim,8 Mb kullanıyordum ilk haftada 50 GB AKN bitiyordu, geçmiş dönem kullanımlara baktım 150 ile 200 GB data kullanmışım 240 GB bana uygun şuan. cumartesi günü kurye geldi evrakları imzaladım bakalım ne kadarda bağlayacaklar gelişmeleri yazarım

Geçiş derken bir iss firmasındayken interneti kapattırıp vodafone geçmek ise hiçte sıkıntılı falan değil. O çok kişi sallamış hocam. Ben dün öğleden sonra 3 gibi imza attım, 45 dakika önce sms adsl bilgileri geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Staree -- 29 Nisan 2016; 14:24:50 >
  • Staree kullanıcısına yanıt
    valla hocam 27sinde vodafone a geçiş smsi geldi o gün bugündür internet yok, ttnet iptal olmayana kadar netim vardı şimdi hiçbir şekilde sinyal alamıyorum ve ayın 2sinde fatura kesilecek ve ben daha 1 byte bile internet kullanmadım. Teknik destek sıfır arıyorum muhatap yok ben şuan paramla rezil oluyorum
  • quote:

valla hocam 27sinde vodafone a geçiş smsi geldi o gün bugündür internet yok, ttnet iptal olmayana kadar netim vardı şimdi hiçbir şekilde sinyal alamıyorum ve ayın 2sinde fatura kesilecek ve ben daha 1 byte bile internet kullanmadım. Teknik destek sıfır arıyorum muhatap yok ben şuan paramla rezil oluyorum
    benim anladığım sadece bağlatma sürecinde sıkıntı çıkıyor, sonrasında herhangi bir aksaklık yok.

iki haftalık çileyi göz önünde bulundurmak lazım yerine ve adamına göre tabi :)

bence değer, ttnet in fiyatları çok fahiş vodafone teklifleri gerçekten âla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevketbd

benim anladığım sadece bağlatma sürecinde sıkıntı çıkıyor, sonrasında herhangi bir aksaklık yok.

iki haftalık çileyi göz önünde bulundurmak lazım yerine ve adamına göre tabi :)

bence değer, ttnet in fiyatları çok fahiş vodafone teklifleri gerçekten âla.

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır kullanıyorum ve maalesef hiç memnun değilim.
  • sevketbd kullanıcısına yanıt
    şöyle bir şikayetvar'a bakayım dedim ve görmüş oluyorum ki Vodafone insanları ayan beyan kandırıyor, herkese iç tesisatınızda sorun var değiştirin diyorlarmış banada aynısını söylediler,tekrar elden geçirdim gerçi iç tesisatta sorun olsa 27sine kadar TTNET kullanırken niye sorun olmuyordu, onlarca kişiyi bu şekilde kandırıp boşu boşuna millet elektirikcilere para ödemiş, müşterilerini göz göre kandıran bir firma ben açmıştım bu konuyu herkese tavsiyem Vodafone duyduğunuzda arkanıza bakmadan kaçın,süperonline altyapısı yok mecbur TTNET'e geçeceğim güzel bir paket bulursam
  • quote:

Evet bende adsl kul.şifre gelince bağlanabileceğimi zannediyordum eve geldim dsl ışığı yok santralden açmamışlar.

Az önce Vodafonu arayıp çok farklı konuştum, isterlerse açmasınlar şimdi.

Kullanmadığınız günler için para ödemezsiniz kullandığınız gün kadar ödersiniz onu net olarak söyleyeyim rahatlayın :) Vodafone teknik destek diye tabir edilen departmanda ki hanımlar bilgisayardan sizin ne kadar ve hangi günler kullandığınızı görmektedir.

Hizmet anlamında ise berbat. Adsl kul.şifresini veriyorsan bu demektir ki her şey tamam dsl hattınız açık modeme tanımlayın ve internetinizi kullanmaya başlayın.

Saf milletimde elektrikçi çağırıyor sorun var diye

İnsanlarla o kadar güzel konuşup beyin yıkıyorlar ki millette kendinde arıyor problemi sende dahil bak iç kablolarına bakmışsın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Staree -- 30 Nisan 2016; 13:41:38 >

• Staree kullanıcısına yanıt
    aynı durumdayız hocam vallahi bin pişman oldum, insanları kandırmaları da cabası. Desenize kardeşim şuan hattınıza sinyal gelmiyor sorun sizinle alakalı değil diye, bide iç hatlarda sorun var diye kandırıyorlar.
    Şuan sizde durum nedir hocam? müşteri hizmetlerine ne dediniz ve ne cevap verdiler? Bende hala sinyal alamıyorum telefonun internetini kullanıyorum kaç gündür rezillik çekiyorum
    Gelişmeleri yazarsanız sevinirim hocam ona göre davranalım bizde
  • quote:

aynı durumdayız hocam vallahi bin pişman oldum, insanları kandırmaları da cabası. Desenize kardeşim şuan hattınıza sinyal gelmiyor sorun sizinle alakalı değil diye, bide iç hatlarda sorun var diye kandırıyorlar.
    Şuan sizde durum nedir hocam? müşteri hizmetlerine ne dediniz ve ne cevap verdiler? Bende hala sinyal alamıyorum telefonun internetini kullanıyorum kaç gündür rezillik çekiyorum
    Gelişmeleri yazarsanız sevinirim hocam ona göre davranalım bizde
    Merhaba arkadaşlar, konuyu ben açmıştım nihayet Vodafone net sinyalim geldi. Benim gibi geçiş yapıp bekleyenler için bir bilgilendirme yapayım.
    yaklaşık bir saat önce Vodafonedan biri aradı, ben fibere geçmeme rağmen Adsl kaydı almışlar bu sebeple sinyal alamıyormuşum, ben gerekli kaydı sağlayıp fibere geçiş yapıyorum dedi, ve tahmini 5-10 dakika içinde arkadaş tekrar dönüş yaptı ben gerekli girişleri yaptım hattınız fibere geçmiştir diye ama baktığımda sinyal alamıyorsunuz dedi
    ve aynı arkadaş kullanmaya başladığınızdan itibaren müşteri hizmetlerini arayın kullanmamış olduğunuz günlerin indirimini faturaya yansıtılmasını isteyin dedi teşekkür ettim kapattım telefonu
    eve gelip bağlantıları sağladım an itibariyle internete girebiliyorum
    müşteri hizmetlerini aradım dedim 3 gündür sinyal yok faturaya yansıtılmamasını söyledim sevgili bağyan 72 saat geçmemiş arıza kaydınızdan itibaren deyince dellendim, benden kullanmadığım internetin parasınımı istiyorsunuz dedim biraz sert yaptım tekrar bir kayıt oluşturdu bana dönüş yapacaklarmış
    bu arada net bağlanmadı diye BTK'ya da başvurmuştum belki ondan bu kadar çabuk geri dönüş yapıp bağladılar çünkü arkadaşımda başvurmuştu 15 gün bağlamayınca Ttnete geçmişti sizlere deneyimleri mi aktarayım dedim yardımcı olduysa ne mutlu bana bir maceramız daha burada bitti yazan arkadaşlar olursa hizmet kalitesi hakkında deneyimlerimi yazarım şuan kontrol ediyorum ping yüksek geldi bana ama ilk gün herkeste oluyormuş sanırım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.