Faturasız tarifelerde aylık paketleri 28 gün yaptıkları yetmedi şimdi 30'dan 35'e çıkardıkları alt yükleme limitini 20 temmuz 2021 itibarıyla 40 TL yaptılar ! Eşimin 28 TL olan paketi için 40 tl yüklemek zorundayız, bu yapılanın nitelikli dolandırıcılıktan hiç bir farkı yok ! Bunları şikayet edip En kısa sürede başka operatöre geçeceğim, sizde bunlara tepkinizi gösterin . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vodafone TL yükleme alt limiti 40 TL oldu !
-
-
Faturalıya ve Kolay Paketlere yönlendiriyorlar insanları, kötü bir durum. Ayda 40 ₺ ona vereceğime, 42 ₺ BİMcell 20 GB alırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
BİMcell 4 GB 23 ₺ öneririm, cep soymaz ve kan emmez.
Her ay 40 ₺ yükledikten sonra mantıklı olan ya Bimcell ya da Turkcell Rahat tarifeler kullanmak olur.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-9A0BECBC3
BİMcell 4 GB 23 ₺ öneririm, cep soymaz ve kan emmez.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
BİMcell ve RaHat ile Akıllı Paketler şuan en iyisi.
Adım adım faturasız (kontörlü) hat sektörünü bitiriyorlar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-842350F0A -- 20 Temmuz 2021; 22:9:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-9A0BECBC3
BİMcell 4 GB 23 ₺ öneririm, cep soymaz ve kan emmez.Tarife içerik ve fiyat olarak güzel, asıl merak ettiğim çekiyormu ?
Geçmişte avea ile ilgili hoş olmayan çekim sorunu anılarımız var.
Avea yani Türk Telekom altyapısında ve ciddi gelişme var. Genelde şehirde misiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-842350F0A
Adım adım faturasız (kontörlü) hat sektörünü bitiriyorlar...Aslında İnternet yaygınlaşsa herkes WhatsApp vs.ile iletişim kurması çok daha kolay ve az maliyetli olacaktır.
Evet, İstanbul esenyurt
İstanbul'da Türk Telekom şebekesi iyidir eğer sıklıkla kırsala felan çıkmıyorsanız BİMcell tam sizlik. Ama ben heryerde çeksin, kalite istiyorum derseniz Turkcell.
bimcell ankarada iyi
Yükleme alt sınırının yüksek olması savunulacak bir durum değil ama sanki 40 TL yükleyip 28 TL'lik tarife kullanınca her ay 12 TL çöpe atılıyormuş gibi yazılmış. O 12 TL'ler biriktikçe her üç ayda bir ay TL yükleme yapmaya gerek olmayacak. Yani fazladan yüklenen TL çöpe gitmiyor.
-
Neden durduk yere hera ay fazladan para ödiyeyimki bunlara? Madem 28 TL'lik tarife varsa o tarife kadarda lira yüklenebilmeli .
İyi ozaman nasıl olsa çöpe gitmiyor diye her ay bizden 100 tl alsınlar ozaman ?
Hocam şikayet etmeniz bir şeyi değiştirmez. Anonim şirkete bişey yapılmıyor kolay kolay, TL yükleme alt limiti aboneye göre de değişiyor; freezone abonelerine max 5, 10, 15 TL seçenekler sunuyor. Sizi faturalıya yönlendirmeye çalışıyorlar belli ki.
2 aydır minimum tl yüklemeyi 40 tl yapmıştı çakallar. Faturalı tarifeler de uçmuş düzeyde.
Bu kafayla daha çok müşteri kaybederler.
-
Arkadaş İstanbul'u sormuş yalnız Ankara'yı değil.
-
+ Dövecekmiş gibi konuşan temsilciler, 2g hızında 4g, kopma problemi, vs sistem sorunları.
Red 40 ve Limitsiz Redli dışında mantıksız Vodafone.
Tr hattı kullanmıyorum,90 ₺ atıp Avrupa'daki yaşayan birisi ile bile konuşabiliyorum.
TT bölgenizde zayıf.quote:
Orijinalden alıntı: Legend_84Evet, İstanbul esenyurt
Esenyurt için söylüyorum bir kaç mah. dışında tat vermiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 21 Temmuz 2021; 1:4:42 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- otomatik ödemeden önce ödeme yapmak
- vodafone hat devir ücreti
- evde telefon çekmiyor
- telefonum e-sim desteklemiyor ne yapmalıyım
- 0542 dolandırıcılığı
- vodafone mobil imza
- özel numara bulma
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- ağda kayıtlı değil ne demek
- e sim nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X