Şimdi Ara

Vodafone ve anlamsız pazarlama aramaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone en geç 2 haftada bir üst pakete geçmem için IVR'dan ya da doğrudan müşteri temsilcisi üzerinden arama gerçekleştiriyor. Önerdikleri şey de 5 GB daha fazla kotası olan üst paket.

Arayan arkadaşa her defasında şunu soruyorum: 20 GB paketteyim ve ortalama yarısını kullanıyorum, siz bana 20 lira daha verip 5 GB daha kota almamı teklif ediyorsunuz, hiç mi bakmadınız kullanımlarıma da taciz edip duruyorsunuz :) Özür dileyip kapatıyor, ama ardı arkası kesilmiyor aramaların.

Pazarlama yapacağız diye kendilerini rezil etmekten fazlasını yapmıyorlar. Çekim desen zaten rezalet, ses kalitesi yerlerde. Taahhüt biter bitmez Turkcell'e geçiş şart oldu.

• Taşeron bayi falandır itelemeye çalışıyodur paket. Bide burası sıcak fırsatlar. Konunun yeri değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizinki yine iyi 7 GB 29 TL ye kullanıyorum. 6 GB yi 34 TL ye satmaya çalışıyorlar bana da

• Sadece Size özel diye iki günde bir mesaj atıyorlar. Sonra bi bakıyorum herkese açık tarife aynı fiyat.
    Sözde bil Kazan diye bir yarışma yapmış. Vodafone iş ortagim diye bir şirketle. Tamamıyla müşterisini kaziklamak için kandırmak için Ali Cengiz oyunları. Bu bakıyorsun faturan 35 TL daha artmış. Meğer yarışma paraliymis. Söylenecek söz yok. Bu zamanda basiretli dürüst tüccar bulmak gerçekten çok çok zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eskibalta -- 28 Aralık 2020; 14:14:23 >
  • bundan ziyade telefonda pop-up olarak çıkan tarife ek paketleri rahatsız ediyor. vazgeç veya kabul et şeklinde birden telefon ekranında beliriyor teklif. yani telefon cebinizde veya çocukta olsa birden bassan seni o pakete sokacak. bunu önlemenin bir yolu yok mu

• Beni aradıklarında diyorum dalga mı geçiyorsunuz benimle 😂

• srd.karaaslan S kullanıcısına yanıt

Benim de 10gb 35tl iyi sanırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir ara hatımı başka markaya geçireyim desem yine seçmem bunları. bıktırdılar numaramı nerden aldılar orası ayrı. bu kadar da aranmazki engelliyorum her seferinde başka numara. sözde yasa çıktı arama yada mesaj atmak yasak reklam amaçlı diye en az 20 tane şikayetim var hepside yeni kayıt dolandırıcılar ve saşma reklamcılara gün doğuyor

• Her konuda, her alanda ülkenin çivisini çıkarttık, vatandaşı delirtmeye devam; hamdolsun... 

• IPTAL YAZIP 1000 E YOLLAYIN .

• Bu vodafonun beleş net kampanyalarına falan katılmayın..arkadaş numaramızı önüne gelene veriyorlar.. akşama kadar eskort,jigolo mesajları geliyor bana..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vodafone kullanacağınıza dumanla haberleşin daha iyi.
  • Görkem ! kullanıcısına yanıt
    7232'ye KAPAT yazın pop-up bildirimleri artık ekrana gelmeyecektir.
  • Lexco kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim yahu büyük yardım ettiniz
  • Görkem ! kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam.
  • Yemin ederim en kötü yanıda bu vodofoneun deli etti beni 50 kere arıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Taşeron bayi falandır itelemeye çalışıyodur paket. Bide burası sıcak fırsatlar. Konunun yeri değil

Hocam bayi değil Vodafone çağrı merkezi arıyor doğrudan. Kızgınlığım buna zaten. Millet veriyi kullanıp arşa çıkıyor, bunlar sözde teknoloji şirketi olacak ama son birkaç aylık kullanımıma bakmaktan aciz. Kızgınlığım bundan.

• mobilephone M kullanıcısına yanıt

Ha bir de burası sıcak fırsatlar değil, konuları karıştırdınız galiba.

Tüm Forumlar >> Haberleşme >> Mobil Operatörler >> Vodafone

• zatrox kullanıcısına yanıt
    Karıştırmadım konunuz olması gereken yere taşınmış sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: Lexco

7232'ye KAPAT yazın pop-up bildirimleri artık ekrana gelmeyecektir.
    7878 MOBILODEME KAPAT
    7231 KAPAT
    4004 IPTAL
    5203 IPTAL
    1000 IPTAL
    7232 KAPAT

vodafone reklam kapama spam sms pop up

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.