Şimdi Ara

Vodafone Yatırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese öncelikle iyi geceler diliyorum.

Ben sıfırdan bu işe girmeyi planlıyorum. . Yaklaşık 3-4 aydır araştırmalarımı yapıyorum. Kabataslak şekillendi kafamda bazı şeyler. Teminat Silver-Shop-VDM gibi. . Mevkinin önemli olması gibi. .

1- Sıfırdan dükkan kiralayıp, belirli sermaye yatırıp bu işe girişeceğim. Ruhsat, izin vs. prosedürler hakkında bilgileri verebilir misiniz?

2- Vodafone bana bayilik verebilir mi? Güven meselesi filan önemli midir?

3- Çok fazla forumlarda gezindim, araştırmalarımı yaptım. Bire bir görüşmelerim de çok oldu. Ama net kazanç hakkında hiç bilgi alamadım. Sürekli bilgi kirliliği var ortada. Özellikle bu işi yapanlardan tavsiyeler bekliyorum.

4- İş kolunun geleceği hakkında bilgi sahibi olan var mı?

5- Bu iş dışında başka önerileri olan kişiler varsa tekliflere açığım.

Şimdiden teşekkür ederim.. Aklıma geldikçe soruları sorabilirim maruz görün.

Herkese çok çok teşekkür ederim. Tekrardan iyi geceler olsun herkese. .

• Hic bayi yok mu? :( halihazirda yapan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iso_GS

Herkese öncelikle iyi geceler diliyorum.

Ben sıfırdan bu işe girmeyi planlıyorum. . Yaklaşık 3-4 aydır araştırmalarımı yapıyorum. Kabataslak şekillendi kafamda bazı şeyler. Teminat Silver-Shop-VDM gibi. . Mevkinin önemli olması gibi. .

1- Sıfırdan dükkan kiralayıp, belirli sermaye yatırıp bu işe girişeceğim. Ruhsat, izin vs. prosedürler hakkında bilgileri verebilir misiniz?

2- Vodafone bana bayilik verebilir mi? Güven meselesi filan önemli midir?

3- Çok fazla forumlarda gezindim, araştırmalarımı yaptım. Bire bir görüşmelerim de çok oldu. Ama net kazanç hakkında hiç bilgi alamadım. Sürekli bilgi kirliliği var ortada. Özellikle bu işi yapanlardan tavsiyeler bekliyorum.

4- İş kolunun geleceği hakkında bilgi sahibi olan var mı?

5- Bu iş dışında başka önerileri olan kişiler varsa tekliflere açığım.

Şimdiden teşekkür ederim.. Aklıma geldikçe soruları sorabilirim maruz görün.

Herkese çok çok teşekkür ederim. Tekrardan iyi geceler olsun herkese. .

hocam artık eskisi gibi bayilik vermiyorlar bu işler zorlaştı belki silver açabilirsiniz ama shop vermezler

• Zaten silver ile baslayacam. Pat diye dalmak olmaz

• UP Up Hadi up. up,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.