Şimdi Ara

Vodafonedan peşin alınan cihazlarda taahhüt oluyor mu? Acill cevap lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Ben vodafonedan peşin olarak iphone 3gs almıştım 6 ay önce.Şimdi 4s almak istiyorum taahhütlü.Peşin olarak aldığım 3gs de taahhüt varmı bilemiyorum.Peşin fiyatına alınan cihazlar için taahhüt yapıyorlar mı?Bilen arkadaşlar burdan yazarlarsa sevinirim.

• pesin alimlarda tahut yoktur.
  • Tesekkur ederim arkadaslar bilgisi olanlar lutfen yazsin magazaya gidip orda mahcup olmayalim
  • Yardım edebilecek yokmu arkadaşlar???
  • Pesin paranla almissin ne taahhutu.
  • Ben pek anlamıyorum böyle şeylerden kardeşim biraz meraklıdır da alamazsin dedi 12 ay taahhütü oluyo peşinlerin dedi de şimdi mağazaya gidip de madara olmak var işin ucunda :) Eminsiniz değil mi 1 kere gidince alıp çıkmak istiyorum çünkü :D
  • Net bilgisi olan arkadaşlar veya adminler yokmu :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şaka gibisin ya söylenmiş işte daha nasıl bir cevap istiyorsun noterden beyan mı.
  • Dostum taahhüt zaten peşin alamayan kişiler için var..yani şöyle düşününün..Siz gidip x bir telefoncudan peşin olarak telefon almak istediğinizde adam size " yok birader olmaz..Ben sana illede bu telefonu 24 ay taksitle vericem" dermi? Yada siz satıcı olsanız peşin alım yapmak isteyen bir müşterinize yok valla ben taksitsiz satmıyorum dermisiniz? Eğer bu sorduğum soruların ikisine birden evet diyorsanız,
    1- Siz telefon almayın
    2- Ticarete sakın atılmayın

Saygılar ;)
  • şu vodafone'un peşin 4S kampanyasını soruyorsan onda taahhüt var diye biliyorum.cihazı peşin alıyorsun peşin kazancın oluyor fakat belli bir tarifeden 18-24 ay devam etmen lazım diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin
  • Hasta misin hocam sen ?

Taahhut yok diyoruz hala admin soruyorsun.

Emin degilsen ara musteri hizmetlerini madara ol.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.