Şimdi Ara

Vodofone E-faturamı yollamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Niye böyle bişey yaptıysam.Vodofone online mağzadan telefon aldım ve geldi.E-fatura almak için müşteri hizmetlerini aramam gerektiği söylendi ve aradım daha sonra gönderilcek diyip 15 gün geçti (3 günde bir arıyorum) en son bir müşteri hizmetindeki adam arşıvda faturam bulunamamış o yüzden gönderilmemiş şaka gibi bir firma.Vodofone pişmanlıktır.

• daha temel gsm hizmetlerini vermeyi ve müşteri hizmetleri hizmeti vermeyi beceremeyen bir firmadan cihaz almak büyük cesaret, bence efaturayı bırakın ürünün gelmesi ve bir sorun yaşanmaması bile büyük mucize, allahın sevgili kulusunuz...
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    yaptık öyle bi cahillik benim anlamadığım faturayı telefon yanına koymadın bari mobil uygulmaya giriş yapıyorsun oraya felan koy.Beşiktaşlı olduğum için vodofone almıştım artık dörtgözle sözleşmenin bitmesini bekliyorum.
  • qdanils81 kullanıcısına yanıt
    Maaart haklı, Vodafone beş para etmez bir firmadır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kayıtlı olmasına rağmen bana hiç bir zaman gelmedi e-fatura. Hattı alırken adresimi yazdırmama rağmen adresim sistemde hatalı görünüyor.

Turkcell e göre rekabetçi bir operatör fakat sürekli kontrol etmek gerekiyor. Limitsiz tarifeye geçtim yine de haftada bir yanımda uygulamasından kontrol ediyorum. Bu basic hizmetleri ne yazık ki veremiyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.