Kampanya dahilinde aldığım HTC Desire marka telefonumu aldıktan 1 hafta sonra 23.02.2011 tarihinde garantiye gönderdim. Değişme kararı verilen telefonum su an itibariyle ne elime ulaştı ne de herhangi bir bilgi verildi. Bu kadar büyük bir firmanın bir telefonu yurt dışından bu kadar süre geçmesine rağmen getirtememesi gerçekten rezalet.Kullanamadıgım telefona ödediğim parayamı yanayım, yoksa sürekli beni oyalayan garanti tamir şirketinemi. Yasal olarak hakkımı aramak istiyorum, nereden başlayacağımı bilmediğim için buraya yazmak ve fikir almak istiyorum. Teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: madjid
Kampanya dahilinde aldığım HTC Desire marka telefonumu aldıktan 1 hafta sonra 23.02.2011 tarihinde garantiye gönderdim. Değişme kararı verilen telefonum su an itibariyle ne elime ulaştı ne de herhangi bir bilgi verildi. Bu kadar büyük bir firmanın bir telefonu yurt dışından bu kadar süre geçmesine rağmen getirtememesi gerçekten rezalet.Kullanamadıgım telefona ödediğim parayamı yanayım, yoksa sürekli beni oyalayan garanti tamir şirketinemi. Yasal olarak hakkımı aramak istiyorum, nereden başlayacağımı bilmediğim için buraya yazmak ve fikir almak istiyorum. Teşekkürler...
Neler yapabileceğini oturduğun yerdeki tüketici hakem heyetine danışabilirsin. Forumda güzel bir konu bununla ilgili bir bak derim
Bildiğim kadarı ile garanti hizmetini Vodafone vermiyor, distribütöre gönderiyorlar.
evet burada suçlaman gereken mercii vodafone değil distribütör firma. gsm operatörleri sadece satış yapar, yani ben vodafone dan aldım sizi tanırım diye bi mantık yok malesef.
vodafone ile ne bağlantısı var konunun anlamadım.
telefonumdan hala ses yok tüketici mahkemesine başvurdum bana 1 ay sonra arayın mahkemenin ne zaman yapılacağını söyleyelim dediler, yani tahmini olarak olarak 2 ay da o mahkemenin sonuçlanması sonra itiraz felan derken o ara 2 yıl geçip telefonun garantisi bitecek dava kaybedilecek, hem kullanmadığım telefonun parasını hem de mahkeme ücretlerini bana ödetecekler, sonuçta burası Türkiye değilmi, saçmalıklar ülkesi....