Şimdi Ara

Volkswagen golfmu--Peugeot 307 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Volkswagen golfmu--Peugeot 307 mi ?

• Tabiki Golf
  • quote:

Orjinalden alıntı: babacan_1907

Tabiki Golf

+ bilmem kaç
  • 1907
    quote:

Orjinalden alıntı: trtuning4642

quote:

Orjinalden alıntı: babacan_1907

Tabiki Golf

+ bilmem kaç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babacan_1907 -- 24 Temmuz 2007; 14:04:20 >

• 307 nin golf karşısında pekte şansı yok gibi...GOLF diyorum bende..
  • karşılaştırılması bile yanlış golf tabiiki de
  • peugeot 308 i bekle derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW GOLF mü TOYOTA AURİS Mİ?
    13 yıl önce açıldı
    Hyundai i20 vs Volkswagen Polo
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • maalesef golf
  • Golf kalite olarak her zaman sınıfında en üst sıralarda yer almıştır, bu yüzden golf. Eksiği ise 1600 cc'den küçük dizelinin olmaması, ayrıca fiyatıda biraz fazla bence.
  • VW Golf sizi 307'den daha çok tatmin eder.Tabi biz burada böyle de yazsak da iki aracı da test edip kararınızı ona göre vermeniz.

Gerçi konunun açılış amacı başka şeyler de koksa da biz yine de yardımımızı yapalım
  • golf den inip 307 ye binen attan düşmüş gibi olur...ikisini kıyaslmayı düşünmek bile gaflet, dalalet ve hatta hıyanettir...
  • Bir 307sever ve kullanıcısı olarak sana benzinli ise ve benzinli araca ben o kadar para veririm diyorsan Golf dizel ise 307 veya focus öneririm
  • Golf
  • golf
  • golfe o kadar para verilmez ,bence de 307 daha iyi bir seçim olur
  • Valla bugün bi 1.6 110 luk dizel 307 kullandım. İşçilik, direksiyon falan kötü yav. Sadece motor ve görüş açısı iyi. Golfde dizel seçeneği cazip değil. Benzinli alınacaksa TSI Golf olabilir. Ama fiyatları uçuyor.
    C) Hiçbiri
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkvan

Valla bugün bi 1.6 110 luk dizel 307 kullandım. İşçilik, direksiyon falan kötü yav. Sadece motor ve görüş açısı iyi. Golfde dizel seçeneği cazip değil. Benzinli alınacaksa TSI Golf olabilir. Ama fiyatları uçuyor.
    C) Hiçbiri

Katılmakla birlikte sana tavsiyem;toyota'lara ve ford'lara bakman.307 makyajlanmasına rağmen yüzünün eskidiğini düşünüyorum..Golf'ün fiyatları zaten almış başını gidiyor..İllaki ikisinden biri diyorsan da tabiki GOLF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sound of Freedom -- 24 Temmuz 2007; 17:09:02 >

• Bu konunun amacı ne bilen var mı?

İki resim konulmuş ve hangisi diye sorulmuş başlıkta. Performans mı,ikinci el mi,ekonomi mi,güvenlik mi,tasarım mı,işçilik kalitesi mi,yol tutuş mu,fiyat performans oranı mı???????

Konuyu açan arabalardan birini alacak mı,öylesine mi sormuş,ikinci el mi sıfır mı?

• hocalar 2 arabanında artıları ve eksileri var..önemli olan sen arabayı alırken neleri kiriter alıyorsun..şahsen ben genç bir insan olarak arabadan öncelikle istediğim şey o arabanın sportif ve karizmatik görünüşlü olması..olaya bu yönden bakarsan yeni 307 golf e göre çok daha çekici ve karizmatik bir araç aksini kimse savunmasın..golf biraz daha orta yaş ve üstü arabsı..yeni 307 ise daha çok gençlere hitap ediyor...ikincisi yeni 307 golf den daha konforlu diye biliyorum..golf ün avantajı ise işçilik kalitesi daha iyi olabilir..
  • Benzinli olacaksa Golf daha iyi bir seçenek..Ancak onca fiyat farkına değer mi ?? 2006 Model Golf 1.6 Fsi Comfortline 35-40 Bin Lira arası bulabilirsin 2006 Model 307 1.6 XT Premium 25-30 Bin arası bulunabilir..Çıkan sonuç 6-10 Bin Ytl arası bir fiyat farkı var..Şahsen ben vermem..Ama çok param var veririm dersen de tabi ki senin seçimin..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.