Şimdi Ara

Volkswagen Polo 1.4 85 HP Comfortline Alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
22.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 35-38 bin aralığında araç bakıyorum başlıkta belirttiğim araç ile ilgileniyorum bu sıralar. Bu araç hakkında bilgisi olan varsa yazabilirse çok memnun olurum. Bu arada öğrenciyim.

Öğrenmek istediğim konular ;

Yakıtı bir öğrenciyi zorlar mı ?
    Performans ı çok mu kötü ?

Ve araç büyük ihtimalle manuel olucak fakat dsg li modelleride var bahsettiğiniz arızalar bu araçta da varmıdır ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Volkswagen Polo 1.4 85 HP Comfortline: Bilgilendirme

Volkswagen Polo 1.4 85 HP Comfortline, kompakt boyutları, verimli motoru ve rahat iç mekanıyla dikkat çeken bir hatchback modelidir. İster günlük işe gidiş gelişleriniz için ister uzun yolculuklar için olsun, çok yönlü bir seçenektir.

Motor ve Performans

Volkswagen Polo 1.4 Comfortline, 85 beygir gücü ve 132 Nm tork üreten 1.4 litrelik benzinli bir motora sahiptir. 5 ileri manuel şanzıman veya isteğe bağlı 7 ileri otomatik şanzıman ile eşleştirilebilir. Otomobil, 0-100 km/s hıza 13,8 saniyede ulaşabilir ve 170 km/s maksimum hıza sahiptir.

Donanım ve Konfor

Comfortline donanım seviyesi, klima, elektrikli camlar, hız sabitleyici ve ısıtmalı ön koltuklar gibi bir dizi standart özellik sunar. Ayrıca dokunmatik ekranlı multimedya sistemi, Bluetooth bağlantısı ve direksiyonda kumandalar gibi ek özellikler de mevcuttur. İçi, rahat ve ferah bir sürüş deneyimi için bol miktarda baş ve bacak mesafesine sahiptir.

Kullanıcı Yorumları

Volkswagen Polo 1.4 Comfortline, kullanıcılar arasında genellikle olumlu yorumlar almıştır. Özellikle yakıt ekonomisi, güvenilirliği ve kullanım kolaylığı övülmektedir. Ancak bazı kullanıcılar, motorun biraz gürültülü olabileceğinden ve hızlanmasının yavaş olabileceğinden bahsetmiştir.

Sonuç

Volkswagen Polo 1.4 85 HP Comfortline, kompakt boyutları, verimli motoru ve rahat iç mekanıyla günlük kullanım için pratik ve uygun fiyatlı bir seçenektir. İster işe gidip gelmek ister uzun yolculuklar planlamak isteyin, bu hatchback model çok yönlü bir araç sunmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hala mi polo ? Hala mi vw ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakar,benzinli ve atmosferik araç sonuçta.performansı çok kötü değildir,polo için yeterli.tabi performans göreceli bir kavram.DSG ile tercih edildiği zaman çok daha güzel,alınabilir bir araç.

• Yeni Ibiza 1.2 lt TSI 90 hp > Reference 41.200 ₺ > Detaylar

zorlayabiliyorsanız motor için kesinlikle değer

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vw 2 tane modelinin satisini durdurdu hala polo diye konular aciliyor. Alin alin elinizde patlasin

• quote:

Orijinalden alıntı: Airapper

vw 2 tane modelinin satisini durdurdu hala polo diye konular aciliyor. Alin alin elinizde patlasin
    o kadar paraya b sınıfı :D sona memlekette araçlar pahalı bence gayet ucuz :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

o kadar paraya b sınıfı :D sona memlekette araçlar pahalı bence gayet ucuz :S

Alıntıları Göster
    dsgye hiç bulaşmadan manuel al bin

Sorun çıkarmaz performansı da tatmin eder seni.

Yakıt olarak çok birşey bekleme tabi

Son olarak donananımlı paketlerinden birini alırsan sıkılmadan yıllar boyu binersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardesim Akillanmadiniz heralde vw almayi aklinin ucundan bile geçirme ilerde vw servisleri kapanirsa sasma, parça arar durusun heryerde

• quote:

Orijinalden alıntı: bjkenesap

Kardesim Akillanmadiniz heralde vw almayi aklinin ucundan bile geçirme ilerde vw servisleri kapanirsa sasma, parça arar durusun heryerde

Yazık...
  • Negatiwe kullanıcısına yanıt
    Çok haklisin Tum vw ureticilerine yaziklar olsun kaç yil boyunca Vw sahiplerine dsg sanziman olsun,satis fiyatlari olsun,servis ucretleri ve yedek parça kaziklari olsun çok çektirdiler ama bizim insanimiz kaziklanmayi çok sever oldular vw çok iyi araba zannediliyor TURKIYEDE almanyada yasayanlar sorun birde iyimi kalitelimi acaba ?almanyada dayim var 40 Yildir orada yasiyor dayi vw alayımmı nasil diyorum o arabami diyor bana almanyada kalite siralamasi Mercedes>Bmw>Audi>opel>vw kendisi soyledi...

• quote:

Orijinalden alıntı: MKVll

Yeni Ibiza 1.2 lt TSI 90 hp > Reference 41.200 ₺ > Detaylar

Teşekkür ederim. İbiza tip olarak hoşuma gitmiyor reference modelide oldukça boş başka öneriniz varsa alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoloClassic75

Yakar,benzinli ve atmosferik araç sonuçta.performansı çok kötü değildir,polo için yeterli.tabi performans göreceli bir kavram.DSG ile tercih edildiği zaman çok daha güzel,alınabilir bir araç.

Öğrenciyi zorlarmı yakıtı tahminen sonuçta turbosuz bir araç çok aşırı yakacağını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thxgo715

quote:

Orijinalden alıntı: PoloClassic75

Yakar,benzinli ve atmosferik araç sonuçta.performansı çok kötü değildir,polo için yeterli.tabi performans göreceli bir kavram.DSG ile tercih edildiği zaman çok daha güzel,alınabilir bir araç.

Öğrenciyi zorlarmı yakıtı tahminen sonuçta turbosuz bir araç çok aşırı yakacağını sanmıyorum.

Alıntıları Göster
    Anlamadığım şey polo nasıl elimde patlayabilir benim bildiğim dizel motorlarında sıkıntı varmış bu araç dizel değil ve DSG DEĞİL. 1.4 motorlu atmosferik manuel araç. vw kapanır falan demişsiniz de hiç sanmıyorum öyle bir şey olacağını. Bu kadar tepki göstermenizi anlayamadım varsa aradığım fiyatlar arasında daha güzel bi araç önerilere açığım.

• quote:

quote:

Teşekkür ederim. İbiza tip olarak hoşuma gitmiyor reference modelide oldukça boş başka öneriniz varsa alabilirim

donanım olsun istiyorsun sanırım ama polodada donanım bulamazsın yerinde olsam şu aracı düşünürdüm

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-orijinal-43000-km-de-bakimli-golf-vi-1.4-tsi-122hp-234300835/detay

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

donanım olsun istiyorsun sanırım ama polodada donanım bulamazsın yerinde olsam şu aracı düşünürdüm

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-orijinal-43000-km-de-bakimli-golf-vi-1.4-tsi-122hp-234300835/detay

Hocam ilana baktım araç temiz gibi duruyor fakat hem bütçeyi biraz aşıyor hemde tsi motor bana fazla gelebilir.

35-38 arasında öğrenciyi zorlamayan görüntüsüde hoş başka araç varsa önerini beklerim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam ilana baktım araç temiz gibi duruyor fakat hem bütçeyi biraz aşıyor hemde tsi motor bana fazla gelebilir.

35-38 arasında öğrenciyi zorlamayan görüntüsüde hoş başka araç varsa önerini beklerim

Alıntıları Göster
    Her şeyi geçtim de 2 hava yastıklı ESP'siz arabaya 35-38 bin paralar verilmez. Önce can güvenliği sonra yağmur çamur sensörü..

• Neden özellikle polo?

• quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_333

Her şeyi geçtim de 2 hava yastıklı ESP'siz arabaya 35-38 bin paralar verilmez. Önce can güvenliği sonra yağmur çamur sensörü..

başka öneri alabilirim güzel genç işi yakıtta zorlamayacak arıza sıkıntı çıkarmayan
  • quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

Neden özellikle polo?

Özellikle polo değil. Bu fiyatlara bulabildiğim görüntüsü hoşuma gittiği için polo dedim varsa başka önerileriniz belirttiğim fiyata alabilirim

Kriterler yakıtta zorlamayacak görüntüsü genç işi arıza sıkıntı çıkarmayan. Araçtan başım ağrımasın istiyorum
  • thxgo715 kullanıcısına yanıt
    Chevrolet Aveo 1.3 D LTZ 8 hava yastığı, ESP, iihs Small Overlap testinden en üst puanla ayrılmış bir araçtır. Dizeldir ve 6 ileridir. Yakıtı koklar.
    Benzinli olarak da Clio 1.2 İcon olabilir. Aynı şekilde ESP ve 4 hava yastığı mevcut.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.