Bildirim
Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 122 BG--->
Acer TravelMate P4 14 (TMP414-53) Dizüstü Bilgisayar, Intel Core i7-1335U İşlemci, Intel UHD Graphics Paylaşımlı Ekran Kartı, 14 inç FHD Ekran, 16 GB DDR4 RAM, 512 GB SSD, FreeDOS, NX.VZTEY.001 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0CPJ76B4Q
2 sa. önce paylaşıldı
TP-Link Tapo T315, Akıllı Sıcaklık ve Nem Monitörü, Ücretsiz Veri Depolama, LCD Ekran, Gerçek Zamanlı Bildirimler, Pil Dahildir, Alexa ve Google Home ile Çalışır, Tapo Hub Gereklidir Ayrıca Satılır : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BNYSVV3J?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Araç 1 den 3 e atılmamış 2. viteste gidiyor ve esp kapatıldığı için araç patinaja düşüyor yere tutunduğu zamanda hızında artma azalma oluyor.
Asıl dikkatimi çeken bu araç yavaş mıydı bu kadar? Scirocco diyince daha fazla birşeyler bekliyordum. -
quote:
Orijinalden alıntı: smg05
Araç 1 den 3 e atılmamış 2. viteste gidiyor ve esp kapatıldığı için araç patinaja düşüyor yere tutunduğu zamanda hızında artma azalma oluyor.
Asıl dikkatimi çeken bu araç yavaş mıydı bu kadar? Scirocco diyince daha fazla birşeyler bekliyordum.
122 lik bu ;) birde aynı hacimde 160'lıklar var -
quote:
Orijinalden alıntı: arabaci_58
quote:
Asıl dikkatimi çeken bu araç yavaş mıydı bu kadar? Scirocco diyince daha fazla birşeyler bekliyordum.
122 lik bu ;) birde aynı hacimde 160'lıklar var
Evet 122likler yavaş, 160lıklar fena değil -
quote:
6 vitesli bi aracın 2. viteste 110 a kadar yaklaşması ve 1. viteste 6500rpm den vitesi yükseltince 3000rpm lere kadar düşmesi 1 den 3 e atmış olabileceği ihtimalini getirdi aklıma.
ancak dediğiniz gibiyse hızlanması gerçekten vasat araç sadece 1. vitesten ibaret demektir -
quote:
quote:
Yok twin turbosuna lafim yok ustad ama bn bnm insignianin esp yi kapatsam biraz ugrasabilirim bos yolda bu 122 beygirlikle. Benim aracin 10.9 sn esp aktif. bu aracin 10.3 sn esp kapali iken 0-100 ü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
Yok twin turbosuna lafim yok ustad ama bn bnm insignianin esp yi kapatsam biraz ugrasabilirim bos yolda bu 122 beygirlikle. Benim aracin 10.9 sn esp aktif. bu aracin 10.3 sn esp kapali iken 0-100 ü.
Arabanın fabrika verisi 9.7 saniye. Ama Golfün 9.5 saniye. Acaba yanlış mı baktım neden Golften yavaş kalıyor ki?
-
Kaldıramamış aracı bu. Benim daha ağır Passat bile 9.5-10 sn'de çıkıyor 100'e. -
quote:
Orijinalden alıntı: Pritt31
Kaldıramamış aracı bu. Benim daha ağır Passat bile 9.5-10 sn'de çıkıyor 100'e.
Bende ona şaşırdımya üstad araç C sınıfı classmanın da coupe bir araç ve ciddi ağırlık ile boyut avantajı var. Ben tc yi kapatınca zaten araç yapışıyor yere özellikle 3. vites 120-160 arası hızlanması gerçekten başarılı.... -
beş para etmez bu araca gidecek motor 2.0 tsi -
quote:
Orijinalden alıntı: happynessmud
quote:
6 vitesli bi aracın 2. viteste 110 a kadar yaklaşması ve 1. viteste 6500rpm den vitesi yükseltince 3000rpm lere kadar düşmesi 1 den 3 e atmış olabileceği ihtimalini getirdi aklıma.
ancak dediğiniz gibiyse hızlanması gerçekten vasat araç sadece 1. vitesten ibaret demektir
2. viteste 101 vurdu. O ayrı bir olay benim insignia 2. viteste 92 vuruyor 6250 devirde belki biraz daha çıkardı devir kesici çünkü 6750 devirde devreye giriyor ama adam kaldıramamış aracı bencede pritt31 üstadın dediği gibi bu da aracın devir kaybetmesine neden olabilir çünkü 2. vites uzunluğu biraz daha uzun o kadar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kick down
beş para etmez bu araca gidecek motor 2.0 tsi
Kasımpaşa daki vw bayisinde vardı 2.0 tsi kardeşim 3 kırmızısından birde abt yazılım yapıyorsun orjinalinden 296 hp oluyor -
-
quote:
Orijinalden alıntı: happynessmud
quote:
ancak dediğiniz gibiyse hızlanması gerçekten vasat araç sadece 1. vitesten ibaret demektir
Araç patinaja düşüyor hız ve rpm sensörleri önde olduğu için birden bu kadar yüksek değerler gösteriyor yani o araba 65 den 40 a düşmüyor sadece hız sensör sapması patinaja düştüğü için patinaj bittiğinde gerçek değer yazar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unforgiv3n -- 16 Şubat 2012; 21:54:30 >
-
quote:
quote:
Kasımpaşa daki vw bayisinde vardı 2.0 tsi kardeşim 3 kırmızısından birde abt yazılım yapıyorsun orjinalinden 296 hp oluyor
296 hp çok iyi cayman kovalanır o arabayla işte -
quote:
quote:
quote:
Kasımpaşa daki vw bayisinde vardı 2.0 tsi kardeşim 3 kırmızısından birde abt yazılım yapıyorsun orjinalinden 296 hp oluyor
296 hp çok iyi cayman kovalanır o arabayla işte
O araç esp kapalı iken birde dsg varsa çok rahat 6 sn altında hızlanma sergiler dur bakayım video varmı?
-
-
-
vw in aktarmadaki başarısıına hayranım
bu tsi lar 1. viteste inanılmaz 2 dede fena değil ama 3 ten sonra...
hyundainin 1.6 t-gdi 208 bg lik aracının aktarmasını vw yapsa performansı rakipsiz olur herhalde -
Benzer içerikler
- opel grandland yorumları
- plaka lambası ağır kusur mu
- boyasız göçük düzeltme fiyat forum 2024
- en sessiz lastik
- araba mazot kaçırıyor ne olur
- 2025 transporter
- bmw x5 2024
- fiat ami
- ford puma 2024 özellikleri
- citroen ami özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X