Şimdi Ara

volvo s40 1.6 d2 premium mu? focus hb 1.6 tdci titanyum mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
3.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iki araç arasında kaldım karar veremiyorum .. yardımlarınızı bekliyorum. bayilerden aldığım fiyat volvo s40 1.6 d2 62000 tl focus hb 1.6 tdci titanyum paket 59 000 tl ??????

• Motorları aynı, yol tutuşları da hemen hemen aynı. Ben olsam iç mekanı daha geniş olduğu için s40 alırdım. Fakat S40 ın da yakında kasa değiştireceği söyleniyor. Bunu da göz önünde bulundurmanızda fayda var
  • 20 msj ın' 15 i Volvo diyecek, ama nedense yolda 15 fOCUS görüp 5 volvo görürsünüz.

Ben yeni kasa olmasından dolayı fOCUS tercih ederdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadLifter -- 14 Şubat 2012; 19:47:17 >
  • Focus hb yi bilmem ama volvonun iç mekan hacmi sanıldığı kadar geniş değil, heleki arkada oturanlar için iç mekan oldukca dar diyebilirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: duktil

Focus hb yi bilmem ama volvonun iç mekan hacmi sanıldığı kadar geniş değil, heleki arkada oturanlar için iç mekan oldukca dar diyebilirim..

Bana focus hb e göre daha ferah geldi içi, boyutlarını tam bilmiyorum tabi
  • Focus yeni bir araç olduğundan kasa değiştirme gibi bir problem olmadığından Focus'u tercih ederim.
  • Volvo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane 4 1.2 TCE HB TOUCH
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Marka imajı ve sağlamlık açısından Ford ve Volvo karşılaştırılmaz, tabiki Volvo diyorum.
  • Volvonun premium marka olmasından dolayı tercihim volvodan yana olurdu
  • S40 1.6 D Dynamic sahibi olarak,S40 Alınacaksa Dynamic,Dynamic alamazsanız da 2.el dynamic,Yok,2.el düşünmüyoruz diyorsanız da Focus titanium.Bu arada Volvo S40'ı aman geniş diye almayın ön taraf bir nebze idare ediyor ama arka tarafta kafam tavana dizlerim koltuğa değiyor.Boyum 1.87
  • quote:

Orijinalden alıntı: srk_clk

iki araç arasında kaldım karar veremiyorum .. yardımlarınızı bekliyorum. bayilerden aldığım fiyat volvo s40 1.6 d2 62000 tl focus hb 1.6 tdci titanyum paket 59 000 tl ??????

arkadaş bu iki araç için tüm karşılaştırmaları geçtim.arabanın prestiji yeter VOLVO.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FB®h Pozitif

S40 1.6 D Dynamic sahibi olarak,S40 Alınacaksa Dynamic,Dynamic alamazsanız da 2.el dynamic,Yok,2.el düşünmüyoruz diyorsanız da Focus titanium.Bu arada Volvo S40'ı aman geniş diye almayın ön taraf bir nebze idare ediyor ama arka tarafta kafam tavana dizlerim koltuğa değiyor.Boyum 1.87

Baz bir araba yerine cogu parçası aynı donanımlı araç almak daha iyi gibi.Tabi Volvo prestij...
  • bunlar aynı fabrikada üretiliyordu, şasisine kadar aynı diye biliyorum. Bana kalırsa ikisinin özelliklerini karşılaştırmalı olarak yan yana yazdır, hangisi daha özellikliyse onu al.
    not: ben olsam ben de aynı ikileme düşerdim herhalde..
  • oluşan fikrim sanırım ford olacak yorumlar için hepinize teşşekürler
  • volvo s40 premium 1.6 d2 alındı yorumlar için hepiniz teşekkürler..
  • hayırlı olsun,kaça aldınız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathburn

hayırlı olsun,kaça aldınız acaba?

62000 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: anonem

bunlar aynı fabrikada üretiliyordu, şasisine kadar aynı diye biliyorum. Bana kalırsa ikisinin özelliklerini karşılaştırmalı olarak yan yana yazdır, hangisi daha özellikliyse onu al.
    not: ben olsam ben de aynı ikileme düşerdim herhalde..

aynı fabrikada üretilmiyor,

s40 panelleri isveçteki fabrikada üretiliyor, volvonun 1960larda açtığı belçika fabrikasında monte ediliyor.
  • şaka gibi ford volvodan pahalı.
    kesinlikle düşünmeden volvo s40
    yemişim donanımı
  • Hiç düşünmeden Volvo biraz düşündükten sonra Ford :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.