Şimdi Ara

Volvo S40 2001 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. 2001 model bir Volvo S40 sahibiyim.

Otomobilin üzerinde orijinal teyp ve ses sistemi bulunmakta. Günümüz teknolojisinin epey gerisinde kalması (usb, aux girişi, Bluetooth gibi donanımlar mevcut değil) sebebiyle teybi değiştirmek istemekteyim.

Teyp görselde örneğini attığım üzere duble olarak tasarlanmış.

Alternatif olarak aux girişi bulunan (Bluetooth olursa tabi iyi olur ancak önceliğim suç) bir teyp önerebilir misiniz ?

Şimdiden teşekkürler

Volvo S40 2001 hakkında

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Volvo S40 2001 hakkında

Şöyle bir şey düşünebilirsiniz. Ben de düşünüyorum. Kullanan arkadaşım çok memnun.
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    Hocam bir süre kullandım bu cihazdan ama ses kalitesinde bir miktar düşüş oluyordu. Sizin kullandığınızda ses kalitesi nasıldı ?

• freemanlevyesi kullanıcısına yanıt
    Ben henüz almadım hocam kullanan arkadaş tavsiye etti sipariş edeceğim ilk fırsatta.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de aynı araçtan var. Ben AUX'u şu şekilde hallettim.

İkinci el orijinal HU-605 teyp aldım, bunda CD çalar var. Aynı zamanda arkasında CD changer portu da var.

Arduino nano kartı ve biraz kablo ile AUX ekledim. Su an teybi CD changer moduna alınca eklediğim AUX girişinden ses alıyor. CD kalitesinde. Aşağıda fotoları görebilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/store/e7/38/cb/e738cba625c31145fa51f5ad4268a28a.jpeg

Başka bir konuya detaylarıyla yazmıştım:https://forum.donanimhaber.com/volvo-hu-serisi-teyp-lere-bluetooth-taktiran-veya-dusunen-arkadaslar--131641180

Ayrıca araç hakkında sorun/tavsiyeleriniz varsa S40 ana konusuna yazabilirsiniz. Aktif bir konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 24 Ağustos 2018; 19:10:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nacker kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim bilgilendirme için. Attığınız linki inceleyeceğim

• goodorevil kullanıcısına yanıt
    AUX modu yapmadan önce ben de bu kasetlerden kullanıyordum. Piyasada markasız, çin malı olanlar stereo değil. Müzik bildiğin çamur gibi duyuluyor.

Daha sonra 50 lira verip Philips markalı aldım bir tane. Ondan bayağı memnundum. Ama kaset ile ne yaparsanız yapın bir miktar dip gürültüsü oluyor.

Kaliteli bir kaset adaptörü ile AUX arasında, benim tecrübeme göre %10-%15'lik bir kalite farkı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 24 Ağustos 2018; 19:44:52 >
  • Bence navigasyonlu android bir multimedya sistemi alin zaten universal cihazlar bile uyumsagliyor daha guncel bi goruntu elde edersiniz

• Polestar191 P kullanıcısına yanıt
    Hocam ürün öneriniz var mı ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.