Şimdi Ara

'VOLVO S60 (2011 ve sonrası): Sorular, Cevaplar ve Dostluklar' (965. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
19.651
Cevap
150
Favori
1.440.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 963964965966967
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İzmir de ikamet ediyorum. Tamamen ayni motor ise sadece blok peugeot veya ford 8 9 arası satılıyor. Usta kapağın kurtardığını söyledi. Bahsettiğiniz usta telefonda yardımcı olur mu acaba ? Bazen arıyorsunuz telefonda azar yiyip canınızın sıkıldığı ile kalıyorsunuz zaten moraliniz bozuk bir de bu şekilde bir enerji ile karşılaşınca üzüntünüz katlaniyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otostopcu97 kullanıcısına yanıt

Kaybedecek birşey yok, aramaya değer bence. Başka şehirde olduğunuzu, şüpheye düştüğünüzü, tavsiye üzerine aradığınızı söylerseniz telefonda dahi olsa her usta elinden geleni yapar. Hatta diğer arkadaşlar başka servis önerilerini verirlerse daha iyi fikir sahibi olursunuz...

K.

• Arkadaşlar merhaba, s60 2012 model Aracımın aküsünü değiştirdim mutlu akü 72 amper agm ancak start stop çalışmıyor eski aküsüde vartaydı. Neden çalışmıyor 2 hafta oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: bediboy

Arkadaşlar merhaba, s60 2012 model Aracımın aküsünü değiştirdim mutlu akü 72 amper agm ancak start stop çalışmıyor eski aküsüde vartaydı. Neden çalışmıyor 2 hafta oldu

Merhaba, bu beş yıl önce bana da olmuştu, yeni akü alıp beş altı ay öyle kullandıktan sonra özel serviste bakım sonrası bilgisayar bağlanıp servis uyarısı sıfırlandığında düzeldi. Son akü değişiminde yine böyle oldu, özel servisteki bakımda ne yaptılar bilmiyorum, ama durum değişmedi. Aküyü alırken bayide aslında bu özelliğin akü için çok zararlı olduğunu söyledikleri için ben bunu düzeltmeye çalışmadım. Konforu vardı, ama olmasa da olur diye düşünüyorum artık.

K.

• quote:

Orijinalden alıntı: korayesque

Merhaba, bu beş yıl önce bana da olmuştu, yeni akü alıp beş altı ay öyle kullandıktan sonra özel serviste bakım sonrası bilgisayar bağlanıp servis uyarısı sıfırlandığında düzeldi. Son akü değişiminde yine böyle oldu, özel servisteki bakımda ne yaptılar bilmiyorum, ama durum değişmedi. Aküyü alırken bayide aslında bu özelliğin akü için çok zararlı olduğunu söyledikleri için ben bunu düzeltmeye çalışmadım. Konforu vardı, ama olmasa da olur diye düşünüyorum artık.

K.

Alıntıları Göster

Anladım hocam ancak ben özellikle start stop çalışsın istiyorum akü bozuksa bayiye gidicem

• bediboy kullanıcısına yanıt
    Merhaba ikinci akü de problem olabilir. Bu yüzden devreye girmediği oluyor bazı durumlarda. Aşağıdaki konuya bir göz at belki yardımcı olur.

https://volvoturkiye.com/forum/konular/volvo-s60-start-stop-yardimci-aku-degisimi.37/

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • selamlar, 2011 D3 advanced aracımda yakıt göstergesi hatalı gösteriyor, bazen sıfır gösteriyor bazen yarım bazen çeyrek kafasına göre. yetkili servis muhtemelen değişim diyecek ama öncesinde başka bir yerde baktırabileceğim birşeyler var mıdır? İzmir'de bakabilecek bir usta önerisi olan var mıdır?

• Merhabalar , 25.000 kmde T3 aracim var 3 yildir bende ilk defa bugun baslayan kontak kapandiktan sonra motordan acaip ses olayi var videosunu cektim acaba sorun ne olabilir , aracinda ayni sesi duyan varmi?? Cok canim sıkıldı turboda bir sorun var gibi

https://www.youtube.com/shorts/gMqfV8eh6fU?feature=share

• quote:

Orijinalden alıntı: aksoyyavuz

Merhaba ikinci akü de problem olabilir. Bu yüzden devreye girmediği oluyor bazı durumlarda. Aşağıdaki konuya bir göz at belki yardımcı olur.

https://volvoturkiye.com/forum/konular/volvo-s60-start-stop-yardimci-aku-degisimi.37/

İkinci akü var mı bizim araçlarda

• bediboy kullanıcısına yanıt
    Evet var diye biliyorum. Start/Stop fonksiyonu olan araçlar iki adet 12 V'lik akü ile donatılmıştır - biri çalıştırma için ekstra güçlü akü ve diğeri Start/Stop fonksiyonu çalıştırma sekansı sırasında yardım eden yardımcı akü.

'VOLVO S60 (2011 ve sonrası): Sorular, Cevaplar ve Dostluklar'

• Merhabalar. Ankara içinde aracın detaylı iç temizlik ve sterilizasyonunu yaptırabileceğim uygun fiyatlı bir yer arıyorum. Binek araçlar için aşağıdaki işlemlerin tamamını kampanyalı olarak 350 ₺ ye yapan bir firma reklamına denk gelmiştim. Ancak f/p olarak daha iyi seçenekler varsa bu hizmeti alan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum.

Firmanın kampanyalı olarak binek araçlar için sunduğu paket içeriği şu şekilde:

1. Dış cilali yikama

2. 4 koltuk detayli temizlik

3. Kapi direklerinin temizligi

4. 4 kapi detayli temizlik

5. Ozon makinasi ile Antibakteriyel temizlik

6. Bagaj detayli temizlik

7. Taban detayli temizlik

8. Tavan temizligi

Sizlerin de detaylı iç temizlik ve sterilizasyonun için Ankara'da tavsiye edeceği firma veya kampanyalar varsa öğrenebilir miyim Arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: jhudaverdi

Merhabalar. Ankara içinde aracın detaylı iç temizlik ve sterilizasyonunu yaptırabileceğim uygun fiyatlı bir yer arıyorum. Binek araçlar için aşağıdaki işlemlerin tamamını kampanyalı olarak 350 ₺ ye yapan bir firma reklamına denk gelmiştim. Ancak f/p olarak daha iyi seçenekler varsa bu hizmeti alan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum.

Firmanın kampanyalı olarak binek araçlar için sunduğu paket içeriği şu şekilde:

1. Dış cilali yikama

2. 4 koltuk detayli temizlik

3. Kapi direklerinin temizligi

4. 4 kapi detayli temizlik

5. Ozon makinasi ile Antibakteriyel temizlik

6. Bagaj detayli temizlik

7. Taban detayli temizlik

8. Tavan temizligi

Sizlerin de detaylı iç temizlik ve sterilizasyonun için Ankara'da tavsiye edeceği firma veya kampanyalar varsa öğrenebilir miyim Arkadaşlar?

Ankara Altındağ Ömer Halisdemir Bulvarı üzerinde altınparkı geçince sağda route06, sahibi yasin arkadaşımdır. Kampanya vardı en son arayıp bilgi alabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: bediboy

Ankara Altındağ Ömer Halisdemir Bulvarı üzerinde altınparkı geçince sağda route06, sahibi yasin arkadaşımdır. Kampanya vardı en son arayıp bilgi alabilirsiniz

Alıntıları Göster

Teşekkürler hocam. Sanırım aşağıdaki sayfa ama şu an kapalı görünüyor ve o sayfadaki numarayı aradığımda cevap alamadım.

facebook.com/pages/category/Auto-Detailing-Service/Route06-CarWash-Detailing-111016130466774/

• jhudaverdi kullanıcısına yanıt

+90 545 581 69 85 ismi Yasin, muhasebeci Eren verdi numaranı dersiniz

• Merhaba arkadaslar, 2014 s60 d2 arka koltuklari nasil yatiriyoruz, acil yazarsaniz sevinirim, lazim da, yapamadim😊

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit19077

Merhaba arkadaslar, 2014 s60 d2 arka koltuklari nasil yatiriyoruz, acil yazarsaniz sevinirim, lazim da, yapamadim😊

Bagaj kapağını açınca arka camın alt kısmında çekme kolları var. Sağ ve sol sırtlık oradaki sürgü kollar çekilerek indiriliyor.

K.

• merhaba arkadaşlar. bende s60 advanced araba var fakat şöyle bir sıkıntı yaşıyorum. Arabanın sol ön farı birden bire çok yukarı kalktı araç yüksekliğini kendi ayarlıyor normalde ama anlamadım neden böyle oldu evin yakınları hep bozuk yol etkisi oldumu bilmiyorum karşıdakini rahatsız ediyor far resmen.Benim buna müdahale etme şansım yokmu acaba manuel olarak ?

• Arkadaşlar merhaba, 2018 model T3 aracım için İstanbul'da aradığım bütün yetkili servisler Volvo Car Prime indirimi ile birlikte bakım ücretini 3.200-3.400 arası olarak söyledi. Daha önceleri forumda takip ettiğimde yetkili servis bakım ücretleri 1.800-TL civarındaydı.

Talep edilen tutarlar normal mi, şansıma yeni bir zamma mı denk geldim?

İstanbul Avrupa yakasında güvenilir bağımsız Volvo servisi tavsiyeniz olur mu? Bir de onlardan teklif alayım.

• Emrecan volvo , florya’da. Ben 6-7 yildir gidiyorum, memnunum ve tavsiye ederim. 2 ay once s80 d5 icin 1200₺ civari bakim ucreti vermistim.

• Gençler volvo servisi RASİM ustaya bi uğrayın isterseniz tel :0534 464 24 24 sarıyer maslakta yeri özel servis olarak gayet ilgilidir..

Yada eski adı evo yeni adı otomol maslak olan yetkili servis 'de iyidir her nekadar isim değişse de çalışan ustalar gayet bilgili ve tecrübe lilerdir

Tel: 0212.409.09.09

• 
Sayfa: önceki 963964965966967
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.