Gençler volvo servisi RASİM ustaya bi uğrayın isterseniz tel :0534 464 24 24 sarıyer maslakta yeri özel servis olarak gayet ilgilidir.. Yada eski adı evo yeni adı otomol maslak olan yetkili servis 'de iyidir her nekadar isim değişse de çalışan ustalar gayet bilgili ve tecrübe lilerdir Tel: 0212.409.09.09 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
'VOLVO S60 (2011 ve sonrası): Sorular, Cevaplar ve Dostluklar' (966. sayfa)
-
-
Son 1-2 aydır aracı stop ettiğimde Akü zayıf 2 dakika içinde sistem kapanacak uyarısı vermeye başlamıştı. Ana aküyü 2 yıl önce değiştirmiştim. Ölçtürdüm, ana akü değerleri normal çıktı.
9 yıldır değişmeyen orjinal küçük akünün ömrü bitmiş, şarj tutmuyormuş, onu değiştirdik düzeldi.
-
-
Volvo sahibi Veya volvoya gönül veren arkadaşlar merhaba
Aracım Volvo s60 t3 2017 40.000km de
bu gün Akşam seyir halinde iken aktif far Arıza ikaz lambası yandı
Aktif far arızalı servis gerekli yazıyor
Virajlara girdiğimde fark ettim f,ar sağa sola dönmüyor, Bununla ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı ollarsa sevinirim, şimdiden teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2017-2018 volvo s60 1.5 t3 advance almayı düşünüyorum, alırken dikkat etmem gereken şeyler nelerdir? Kronik problemleri.
KM 60-70binden yukarı almayacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omaTR -- 11 Ekim 2021; 13:34:44 > -
Bagaj kilit tokasını kaplayan yaylı plastik kapağın sürekli kırılması ve bagaj döşemesinin işçiliği ile ilgili bir iki sıkıntı dışında kronik bir sorunu yok bu aracın. Makyajlı kasa sizin alacağınız da. Keyifle binersiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 11 Ekim 2021; 14:3:2 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba,
benim aracın bagaj kilit plastiği de kırılmıştı yenisi satılıyor mu bu parçanın nereden temin edilebilir?
Bir de bagajı içeriden elle tutup kapattığımız plastiğin tırnağı kırıldı bu parça nereden temin edilebilir bilgisi olan arkadaşlar cevap verebilirse sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamerbilisim -- 11 Ekim 2021; 17:31:49 > -
Kilit kapağını servis yenilemişti ama yine kırıldı. Volvo makyajda bunu es geçmiş. Bagaj döşemesi de biraz yamuk alt bağlantı noktasında. Tutamaç için bir sorun görmedik şimdilik hocam.
-
2014 s60 d4 aracin bakim periyodunu bilen var mi ?
Bagaj kapağı tutma parçası tırnağı bende de kırılmıştı. Servisten alıp kendim monte etmiştim.
-
O akünün bende de değişmesi gerekli sanırım. Büyük aküyü değiştirmeme rağmen start stop hemen devreden çıkıyor. Maliyeti ne kadar acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende de büyük akü yeniydi ama start stop devreye girmiyordu, menüye bakınca akü şarj oluyor yazısı vardı. Bunu değiştirince o yazı gitti, start stop sürekli aktif oluyor. Toplam 700 TL.'ye değiştirdim ben.
Yalnız bu işi daha önce yapmış bir ustaya yaptırın, bu akü biraz farklı takılıyor. 12 V. olması lazım. Sıvısı ve akü kutusu, kutudan ayrı çıkıyor , takılırken sıvı dolduruldu ve 4-5 saat şarja bağlandı.
-
Arkadaslar merhaba yeni bir s60 (2013)kullanıcısıyım direksiyonu bir önceki aracıma göre(superb) çok sert geldi bu benim araçtan mi kaynaklı yoksa genel olarak direksiyonlar sert mi?
Aracınızın donanımı nedir yada opsiyonel paket neler var bilmiyorum ama menü ayarlarında direksiyon sertlik ayarı varsa oradan ayarlayabilirsiniz. Menüde yoksa aracınızın donanımında yoktur. (Premium donanımsa ve ilave paket donanım yoksa bu ayar olmayabilir.)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
S60 direksiyonu diğer araçlara göre biraz ağır maalesef.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar, makyajlı Advance paket S60'ın ön cam ile A sütunu (sürücü tarafı) arasına koydukları kartvizit tutucu güneşten yıpranıp kendi kendine kırıldı. Böyle birşey başına gelen var mı ve yenisini takmak için A Sütunu döşemesi veya başka bir yer sökülüyor mu?
Aynı problem bende de oluyor araç ısınınca trafikte 2. Vitesten 1. Vitese geçerken vuruntu oluyor genelde. Bu sorunun çözümü konusunda yardımcı olacak arkadaşlar varsa çok seviniriz.
Merhaba,
s60'larda elektrikli direksiyon standart donanımda mevcut değil, hidrolik direksiyon doğal olarak sert.
Yanlış bilmiyorsam sadece şerit takip sistemi olan bazı Advance paketlerde elektrikli direksiyon mevcut.
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X